Reklama

Reklama

Zipi & Zape a ostrov El Capitan

  • Česko Zip & Zap a Kapitánův ostrov (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Vánoce přicházejí, ale Zip a Zap se ani o svátcích neumějí chovat slušně. Tentokrát to ovšem trochu přehnali, a tak za trest pojedou místo vánočních prázdnin na podle všeho nudnou cestu lodí ve společnosti rodičů. Jaké je jejich překvapení, když se ukáže, že cílem plavby je krásný daleký ostrov! Ale přižene se zuřivá bouře, a tak jim nezbývá, než hledat záchranu ve vile výstřední slečny Pam, kde žijí sirotci přímo rajský život neomezovaný žádnými pravidly. (AMC Czech)

(více)

Recenze (7)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Inteligentný dej, neafektované postavy a lepšie než 1. Ale chýbalo tomu zopár momentov, čisto pozitívnych scén - odľahčovákov. 4 a pol hviezdy. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Španělské adolescentní dobrodružství vycházející z klasické literatury, které v sobě mixuje to lepší z Pipi Dlouhé punčochy, Sherlocka Holmese, Jumanji, Spy Kids, St Trinian's…..a určitě by jste ještě našli spoustu dalších spřízněných snímků. Dobrodružné, napínavé, vtipné s pozitivní energií a vyzněním. Nic, co by mohlo (nebo spíš chtělo) konkurovat Harry Potterům, Zlatým kompasům nebo Narniím, ale zároveň nic u čeho by se nemohla sejít celá rodina. ()

GAVIN17 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí prvního filmu se Zipem a Zapem jsem byl zvědav ne tento film. A skutečnost předčila mé očekávání a tento druhý film se mi líbil ještě více než "Kuličkový gang". I oba dva hlavní představitelé Teo Planell a Toni Goméz podali dle mne ještě lepší výkony než jejich předchůdci ve výše zmíněném prvním filmu. Výprava skvělá, nápady výborné a idea filmu jednoznačně pozitivní. Nejvíce se mi líbilo, že film vycházel z klasické dobrodružné literatury pro děti a mládež, která dokazuje, že v konkurenci s novodobými, často nesmyslnými a tíseň vzbuzujícími monstry rádoby dobrodružných filmů může výborně obstát. Film mne opravdu po všech stránkách uchvátil a dávám mu jednoznačně všech 5 hvězdiček a doufám, že se brzy objeví i v naší distribuci, alespoň na dvd. ()

Fido 

všechny recenze uživatele

První díl daleko lepší, měl logiku a smysl. Tohle už je jenom nelogický fantasmagorický blábol, navíc - kde se vzal tu se vzal - se Sherlockem Holmesem... Jediné, co to zachraňuje, je hudba Fernanda Velázqueze... ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Pútavý detský dobrodružný film, ktorý zaujímavo kombinuje Petra Pana, Sirotinec slečny Peregrinovej, Jumanji a množstvo iných motívov do príbehu konfrontácie detí s nudnými a prísnymi rodičmi. Mravoučný výsledok je síce skôr želaním autorov ako prirodzeným vyústením, ale našťastie to samotnému príbehu neuberá na dobrodružnosti a príťažlivosti. Od prvého filmu Zipa a Zapa prešli 3 roky, takže režisér Oskar Santos musel angažovať nových hercov, čo je síce trocha mätúce, no po chvíli si zvyknete a aj herci zapadnú so svojich rolí. Len šialená mníška do príbehu akosi nezapadá a bral som ju ako vtipnú extravaganciu. Produkcia je kvalitná a Zip, Zap sa rútia s rodičmi z jedného dobrodružstva do druhého, aby za zachránili zo zajatia výstrednej Pam, ktorá nechce zostarnúť ako Peter Pan. 70% ()

Reklama

Reklama