Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesmírná loď Hvězdné flotily narazila na neznámý objekt, o kterém se domnívá, že zničil jejich komunikační relé. Rozhodnou se jej prozkoumat. Jedná se však o klingonský posvátný artefakt, a když je při průzkumu jeden z nepřátel zabit, mají Klingoni záminku k útoku... (TV Prima)

Recenze (49)

Declen 

všechny recenze uživatele

No tak si to rozebereme. Nejdříve si položte otázku, dívali by ste se kdyby se to nemenovalo Star Trek. Ani náhodou. Celé je to genericky unylé. Bez nápadu, bez atmosféry. Silně z to smrdí snahou vydojit z fanoušků brandu trochu keše, ty sežerou přeci všechno, že. Strašlivé dialogy. Strašně obsazené role. To už v americe došli herci? Od půlky mě držela při životě myšlenka, že by mohli všichni umřít a v jejích stopách pokračovat jiná loď. Jako fan-film by to asi ušlo. Uvidíme další díly, ale když se vyloženě nutíte podívat na další díl, achjo :-/ ()

Vostok 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se po letech dočkal a je tu noví star trek serial :-D jooooooo je to mazec pecka jak nevím co klingoni vypadají fakt nebezpečně a odhodlaně zničit lidi a lidi vypadají jako že ztratili koule ale během prvních dvou dílu je začnou získavat a vsadím se že v dalších dílech už to bude krásná zábava no prostě star trek válíí woow:-D přeju serialu moc uspěchu a kvalitu a minimalně 7 sezon :-D díky:-D ()

Reklama

TinyMartina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem lehce rozpačitá. Na jednu stranu se mi pilot líbil, po vzoru filmové trilogie mnohem víc akce a krásný vesmír. Dějová linka, pokud se bude odvíjet v závislosti na konfliktu federace s klingony by mohla být akční a zajímavá. Zasazení nového seriálu před kapitána Kirka a to ještě jen 10 let jsem moc nepochopila. Stejným obdobím se zaobírají už zmíněné filmy J. J. Abramse. Posunout Star Trek vesmír do neznámé budoucnosti by bylo asi lepší z mnoha důvodů, ale jako zápor bych to neviděla, tvůrci, předpokládám, vědí proč se rozhodli právě takhle. Noví Klinogoni jsou celkem fajne a skalní fanoušky potěší hojná mluva v klingonštině. S USS Discovery, jejím kapitánem a posádkou jsme se v prvním díle nesetkali, těžko tedy hodnotit chemii mezi postavami a dialogy, na kterých byli postavené předešlé seriály. Nevíme nakolik budou postavy z pilotu figurovat v dalších epizodách. Upřímně doufám, že moc ne, ale obávám se opaku. Comander Michael Burnham je nesympatická, nešťastně obsazená a celkově otravná, ale hrozím se, že zůstane hlavní postavou i nadále. Škoda. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní dvou-díl, byl celkem typickým uvedením do nového Star Treku... Jako takový je celkem v pořádku, protože žádný ST pilot nebyl nijak úchvatný, proto jsem žádnou uzemňující podívanou ani nečekal... Jen ty první dva díly měly být odvysílány současně, protože takto byl ten první dost slabý... Pilotní dvou-díl hodnotím lepším průměrem, protože jak jsem na začátku napsal, to lepší teprve přijde. Discovery z názvu se ukáže až ve třetím díle, což nebývalo zvykem. Dozvídáme se, že klingonská říše je v nějakém podivném rozpoložení a že mají nějakého světlonoše o kterém jsme v historii nikdy neslyšeli, ale asi tam být měl. Samotné chování i mluva klingonů, je typicky tupě středověká, což je u klingonů normální (vždycky jsem přemýšlel, jak se taková středověká rasa dostala k warpu). Ale (opět) nová vizáž klingonů je doslova strašná!! Klingonští válečníci bez vlasů?! Šišaté lebky, plastové ksichty úplně bez mimiky, ptačí oči a na rukách drápy?!? Kdo tohle navrhnul, byl idiot!!! ()

pilarius 

všechny recenze uživatele

Tak nám začal nový Star Trek, a to parádním dvoudílným filmem předvádějícím novou hlavní postavu. Tíhl jsem k Orvillu, kdyby se Discovery nepovedlo, ale dělat jsem to nemusel, protože tohle zatím vypadá ještě lépe. Paní z TWD mi sedla, roli má zajímavě napsanou, všechny efekty jsou parádní a ač mnohdy přehnané, nikdy ne tak, aby kazily zážitek. Máme zbrusu nové intro a příjemnou hudbu využívající to, co již známe. Lodní počítač dostal z nutnosti nový dabing, se kterým zdá se přišla po vzoru Mass Effectu i VI. Myslelo se na hodně věcí. Tohle fakt bude konečně Star Trek pro 21. století. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Zábery scén odohrávajúcich sa na púšti crepusculanskej planéty boli natáčané v Jordánsku. (koba)

Reklama

Reklama