Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesmírná loď Shenzhou je ze všech stran obklíčena Klingony. Je jasné, že válka začíná. První důstojnice Michael přijde na to, že se Klingoni sjednocují. Kapitánka Philippa však její varování odmítá a uvolní ji ze služby... (TV Prima)

Recenze (28)

brasek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tešil som sa na Battle at the Binary Stars! Lenže... amatérska podpriemerná vesmírna strielačka! Mrs. Martin-Green absolútne v herectve stratená a do toho idiotské nič nehovoriace flashbacky a samotné finále epizódy absolútne smiešne svojím podaním. Derivácie Star Treku majú dlhšiu životnosť a toto asi nebude výnimka, lenže bude mať čo ponúknuť divákovi? ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudem to ďalej pozerať, bola by to pre mňa strata času. Teoreticky to nie je vôbec zlé, postavy a herci sú fajn (Doug Jones, Michelle Yeoh a Sonequa Martin-Green), po vizuálnej stránke kvalitka a Klingónov som mal vždy rád. Ale proste ma to nebaví, na môj vkus je to priveľká nuda. Zároveň ale nemôžem povedať, že by šlo o zlý, nevydarený projekt. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Drží si to úroveň a v zásade to krásne dokončuje zápletku z prvého dielu. Síce sa tu nenachádza nič výsostne pamätné a aj súboje sú veľmi televízne, ale úprimne? Som zvedavý ako to bude pokračovať, takže zostávam. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdaleka nejzajimávější byla dvouminutová ukázka na konci, která ukazovala, co se bude dít v dalších dílech. Konečně se rýsuje charismatický kapitán(Malfoy z HP :o) a zajímavě působící prostředí. Takže na zahřátí první dva díly ušly, ale čekám mnohem, mnohem víc. ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(spoiler alert) Vzhledem k tomu, že ve stejný čas se začalo vysílat Orville, který podle mě je sice seriál s vesmírnou lodí, ale jinak docela průměrná věc, tak jsem od tohohle taky neměla vysoký očekávání. Ale to, co se tady děje, mě fakt dostává, sleduju to s otevřenou pusou :D Už ve druhým dílu si jednoho hlavního hrdinu zabiju a druhýho pošlu do konce života do vězení, wtf? Chci víc :D ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O kousek lepší než první půlka, ještě mě to udrží na to koukat, ale asi ne na dlouho. Možná bych dal i třetí za to odbouchnutí "Klingonské" lodě, ale za tu příšernost s proskočením volným prostorem bych spíš měl jednu sundat. Někdo si stěžuje, jak byla originální série naivní, tohle bylo ale ultranaivní. Měli zabít tu druhou. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní dvou-díl, byl celkem typickým uvedením do nového Star Treku... Jako takový je celkem v pořádku, protože žádný ST pilot nebyl nijak úchvatný, proto jsem žádnou uzemňující podívanou ani nečekal... Jen ty první dva díly měly být odvysílány současně, protože takto byl ten první dost slabý... Pilotní dvou-díl hodnotím lepším průměrem, protože jak jsem na začátku napsal, to lepší teprve přijde. Discovery z názvu se ukáže až ve třetím díle, což nebývalo zvykem. Dozvídáme se, že klingonská říše je v nějakém podivném rozpoložení a že mají nějakého světlonoše o kterém jsme v historii nikdy neslyšeli, ale asi tam být měl. Samotné chování i mluva klingonů, je typicky tupě středověká, což je u klingonů normální (vždycky jsem přemýšlel, jak se taková středověká rasa dostala k warpu). Ale (opět) nová vizáž klingonů je doslova strašná!! Klingonští válečníci bez vlasů?! Šišaté lebky, plastové ksichty úplně bez mimiky, ptačí oči a na rukách drápy?!? Kdo tohle navrhnul, byl idiot!!! ()

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7.5/10. Líbí se mi, že hned v druhém díle zabíjí kapitána se známou tváří, která byla jednou z očekávaných hlavních hrdinů tohohle seriálu. Stejně se mi líbí svéhlavost u Michaela. Na televizní seriál to vypadá fakt dobře. ()

TinyMartina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

USS Discovery stále nikde, podle ukázky na konci dílu se snad dočkáme příště, ale také dle této ukázky se otravné Michael Burnham nezbavíme, ach jo. Zbytečné flashbacky a vůbec všechno mě na ní štve ještě víc, než v přechozím díle. Snad tuhle podle mě příšernou hlavní postavu v budoucnu vyváží zbytek seriálu, uvidíme. ()

Hopeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U všech scifi bohů tetelím se blahem že jsme se konečně dočkali...pravda Michelle byla docela přesvědčivá , ale zaplať pánbů je po ní..no pár scénaristů by to chtělo vyhodit ...efekty docela dobrý...ale kriste ty lodě ve formacích jak na vodě....prostě nééé a jestli vykresluje někdo klingony jak tupá pomalu mluvící a myslící velká nemotorná hovádka ,která jednají pouze z pozice síly tak by se pravděpodobně evolučně nacházeli někde na úrovni neandrtálců a néé na hvězdných lodích...trochu sem si myslel že kurňa s takovým matrošem se dá udělat mnohem víc a né se jen zhulit a říct si :Ty vole to bude dobrý vono stejně ty "Naši"* to celý zbaštěj a moc nad tím přemejšlet nebudou......ale jinak bych neměl bejt moc kritickej páč scifi je tak kurevsky málo že i toho šafránu mi připadá jak obří quanta, takže prostě jasnejch five....není to Expanse ale jako droga to docela stačí..........samozřejmě natáááhl bych stopáž že by praskala jak pupeční šňůra vod slůněte... *( "američtí filmový fanoušci"-poznáte je tak že v kině regulerně tleskají a někdy i ve stoje radí a pokřikují na hlavního hrdinu byť on je vážně neslyší a spoludivákům rádoby okořeňují filmový zážitek...jo je to fantazie, když se vám polovina kina zvedne a vidíte hovno a slyšíte to samý) ()

Tribe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že od tohohle jsem moc nečekal. No a kupodivu se to povedlo na výbornou. První dvě epizody to rozjely ve velkém stylu. Je to autentické, postavy jsou super, má to parádní vizuál a především je to svěží. Uvidíme, jak se to vyvine dál. ()

Reklama

Reklama