Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na palubě Defiantu je Saru pouhým otrokem. A Michael je nucena se přizpůsobit způsobům v paralelním vesmíru. Snaží se navázat spojení s Klingony, aby tak získala informace, jak s nimi komunikovat.... (TV Prima)

Recenze (15)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stupňovanie, výraznejšie prepojenie, neustále posúvanie hraníc a vzťahov. Má to svoje chybičky o to pokoj. Ale je to výborná zábava. A každý ďalší diel, dodáva predchádzajúcim väčší zmysel. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně dobrý díl, který navazuje na ten předchozí, kdy je nám odhalen paralelní vesmír ve své diktatuře. V tomhle díle nám Michael odhaluje, že v každém z nás, i když se našim druhým já může výsledek hnusit, je stejný základ pro to, abychom byli zlí či dobří, vycházíme ze stejného základu a je to v nás. ()

Reklama

shaggy16 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pri minulej časti som napísal, že mi tam chýbala už iba Spockova brada... no, dočkal som sa. Síce nie priamo od Spocka, ale aj pokrvný príbuzný sa počíta. Keď scenárista Star Treku nevie, ako ďalej, urobí buď časť o tom, ako sa v simulátore/sne vrátili do 19. storočia, alebo ako sa dostali do alternatívneho vesmíru. Jediné napätie pre mňa predstavuje šanca, že zabijú niektorú z nesympatických postáv (99% postáv v seriáli). Ale bohužiaľ som tentokrát nemal to šťastie. ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Michael konečně(!) působí jako někdo, kdo je schopen plně zužitkovat svou chladnou odtažitost a své schopnosti. Jen škoda, že byla promarněna šance definitivně se zbavit Tylera, jehož postava prodělala zásadní proměnu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama