Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chaos na planetě Klingonů si vyžádá zásah podle tajného rozkazu Hvězdné flotily. Burnhamová se setká s příbuzným, od kterého, jak doufá, získá odpovědi na svoje otázky. (Netflix)

Recenze (10)

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největším problémem STD zůstávají postavy a hned v závěsu velmi slabounké scénáře. Tilly i Burnham jsou suverénně nejotravnější postavy co kdy pod značkou Star Trek byly vyprodukovány, vrátili se nám "klingoni", resp. jejich chrochtající napodobenina a aby toho nebylo málo, tak se rozjíždí nějaká linie okolo Section 31, která je mi naprosto volná a nevím, co by mě jako diváka na ní mělo zaujmout. Navíc Tilly v kombinaci se svou "houbičkovou halucinací" byly nejotravnější duo snad v historii všech seriálů ever. Příběhově je tento seriál doslova rozbombardovaný všemožnými do očí bijícími plot holes, což je však znak celého dnešního Hollywoodu, kdy frčí stupidní akce a "sexy" vizuál před dobrým příběhem. ()

Reklama

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tilly není jednoduché přijmout, ale v kombinaci s tou příšerou Bahia Watson jsou obě na zabití!! Georgiou nemám rád od prvního dílu a tahle její verze je mi krajně nesympatická a pracuje pro Sekci 31, která vlastní ještě lepší technologie, než byly doposud ukázány? Kam to s tou technikou chtějí pořád posouvat? Linka s Klingony mě fakt nebavila, teda hlavně proto, že na tyhle klingony se nedá dívat. Sice mluví stejně tupě jako v kterémkoliv jiném ST, ale ten jejich design je hrozný... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O nešťastně ztvárněných klingonech, otravnosti postav Burgham a Tilly se toho už napsalo hodně, ale je třeba uznat, že scénáristicky je Point of Light velmi dobrá epizoda. Líbí se mi, jakým směrem se tato řada ubírá. Kdyby nebyla zaplevelená fńukáním Michael, nesympatickou Tilly a huhňavými Klingony, jistě bych si k novém ST našel cestu. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • V závere epizódy sa spomína klingonský kláštor na planéte Boreth. Tento kláštor navštívil Worf (Michael Dorn) v epizóde Právoplatný dědic (1993) seriálu Star Trek: Nová generácia. A epizóda Cesta válečníka (1995) seriálu Star Trek: Hluboký vesmír devět odhaľuje, že Worf navštívil planétu Boreth opäť po zničení lode U.S.S. Enterprise-D. (koba)

Reklama

Reklama