Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Discovery se s pomocí starých známých z Oddílu 31 pokusí provést nebezpečnou misi na záchranu Tillyové z myceliové sítě. (Netflix)

Recenze (10)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I kdyby bylo 10% lidské populace homosexuální, jakože není, nevidím důvod, proč bych se na gaystory měl dívat i ve Star Treku. Navíc pokud se vyhlásí 3,5 minuty deadline pro záchrannou misi a chlapci mají někalikaminutovou dojemnou scénu a tak nějak vůbec se všichni vykecávají, tak to působí otravně pateteticky. Star Trek byl seriál založený na dobrodružných příbězích při poznávání nových civilizací. Ten nový je podivně nekonzistentní, místy překombinovaný ale hlavně plný nesympatických postav. I když se objeví pár opravdu dobrých scén, jako celek je to jako pouťouvá atrakce, s mnoha otravnými uvaděči. Sekce 31 by mohla být fajn, ale zatím jsme viděli jen dva její členy... . ()

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vcelku fajn epizoda. Nejdřív jsem jí chtěl dát nižší hodnocení, ale třetí čtvrtina to vcelku zachránila. Taky tím, že našli Dr. Culbera. Mycelial network vypadala s jejími CGI krásně a "uvěřitelně". Jak už jsem ovšem napsal v komentářích u předchozích epizod, strašně mi vadí monology Burnham. A taky to strašné zdržování srdcervoucími dialogy o tom, jak se Hugh dostal do mycelial network (když všichni mají jen necelých pár minut, než Discovery přijde o svou strukturální integritu). Přece to můžou vyřešit potom doma, ne? Ušetřili by několik minut. 75% ()

Reklama

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět další koukatelný díl a celkový posun příběhu a postav vpřed. Zjevně dosti lidem vadí , že se tenhle díl zaměřil na homosexuální dvojici a Tylliovou. Ale co naděláme, že... ()

cyphercz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ať se snažím sebevíc, nedokážu na tomto díle najít nic, za co bych dal aspoň tu jednu hvězdu. Opravdu tu má někdo z hodnotících v oblibě postavu Burnham nebo Tilly, která je s každým dílem exponenciálně víc na pěst?? Pro mě jsou to skutečně nejotravnější charaktery nejen v historii Star Treku, ale snad všech seriálů co jsem kdy sledoval. Obdobně to mám s May, ale ta se objevila asi naposled, což díkybohu... Taky pro mě STD není scifi, tohle je prostě jakési fantasy dobrodružství situované ve vesmíru, houbičkový kolotoč pohon nebo nesmyslné až směšné vysvětlení jak doktor přežil zlomení vazu a že je zase fyzicky zpět v našem vesmíru... snad i samotnej Ježíš by mohl takovému zmrtvýchvstání závidět, pro mě to je ale úplná slátanina, co nemá s žánrem scifi pranic společného. Sekce 31 má asi působit cool a tajemně, pro mě to jsou ale jen další nezajímaví lojzové s drsnými kecy (a samozřejmě ženou, která dává totálně na frak svému mužskému kapitánovi, to už je takovej folklor této show). Když porovnám poslední dvě epizody Orvillu (02x06 a 02x07 pro případné zájemce) s tímto, tak to je fakt nebe a dudy... ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak si říkám, jestli se v tom kreativci vytvářející obsah potažmo příběh Star Treku trochu netopí... chápu, že dřív homosexuální vztahy v oné jakože daleko vzdálené budoucnosti byly seriálem opomíjené, jenže nyní je to spíše až vynucené zaměřední se na takovýto vztah. Homofóbní diváky už zřejmě ztratili a zmíním i koment k předchozímu dílu, kde došlo ke stížnosti na zbytečné vracení se k postavám první série.. nevím nevím, jestlis návrat doktora Hugha vydejchal, člověče. :-) Takový Orville (seriál touto tematikou inspirovaný) jde ještě dál, tamní doktorka si tio rozdává i s jinozemskými entitami, ale je to bráno i v nadhledu, tak je to pro diváky víceméně nekonfliktní. Byť i tam poškádlili homofóbní téma. :-) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama