Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vytvoří se nový časový oblek a Spock s Michael dospějí k porozumění. Kapitán Pike vzdoruje obrovské přesile a jeho možnosti se tenčí. (Netflix)

Recenze (15)

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední dva díly byly kvalitativně šupem dolů, byť se výslovný propadák nekonal. Emoce a zpracování bitvy možná nebyly na jedničku, co mi však vadilo nejvíce, byla likvidace hlavního záporáka a zejména to, co tomu předcházelo. Doufám, že třetí série bude kvalitou svých dílů více vyrovnaná, v průběhu této druhé jsem se začal cítit jako na houpačce. ()

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6.5/10. Na televizní seriál slušná finálová bitva. Bohužel jedná z malá pozitiv je fakt, že to vypadá slušně ale mám spousty nezodpovězených otázek. Proč se musí zapomenou na sporový pohon, když funguje a v něm žádný problém nebyl? To nemohli vyřešit jinak, než nebudeme o tom prostě mluvit? Proč se ostatní drony zastavily, když toho hlavního zmagnetizovali? Tak Centrála byl program, který na těch lodích převzal kontrolu. To že zničíte jednu část na ten zbytek nemá vliv, museli by ho smazat celý. A takhle bych mohl chvíli pokračovat. A o tom torpedu mluvit nebudu to je vyložená trapárna. ()

Reklama

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tak a je to za nami, ziadna spasa sa nekonala. ako som ocakaval, epicke finale v bitke federacia vs federacia sa jednoducho najst neda, je to cire varenie z vody. epicke bitky sa diali v prvej serii, pricom najlepsia prebehla hned na samotnom zaciatku. tam po sebe aspon vizualne pritazlivo strielali jednotlive velke lode a nie flusali po sebe stovky malych dronov - co je len dalsia anachronicko-dejova deviacia povodneho startrekovskeho vesmiru. napriek sklamaniu z finale i z celej druhej serie svita pre discovery nova nadej. posadka sa s vesmirnou lodou v dalsej serii ocitne v dalekej buducnosti. a to otvara brany naozaj nepoznanym moznostiam. voyager sa dostal daleko v priestore, discovery v case. len to zasa neposerte. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

:D já rád bitevní scény, jinak je to teda místy dost scénáristicky ulítlé (to torpédo, na které se kouká Pike průzorem mě rozesmálo), chodbová scéna alá Inception a roj minilodí alá Star Trek Beyond. Závěr tomu dal korunu - utajíme Discovery před celým vesmírem, aby o ní nikdo až do Nemesis nevěděl a nemluvil. Ehm... 70% ()

cyphercz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Panebože, to byla ale pí*ovina! Asi 5x během epizody jsem se fakt musel smát a říkal si, jestli se tvůrci náhodou nevydali cestou Orville a tohle celé není jen jedna velká parodie... Bohužel to asi myslí vážně a show našla své nové dno, za dvě řady jedna z nejhorších epizod a rozhodně ta nejkomičtější. Tvůrci vykrádaj co se dá (chodbová scéna z Inception jak přes kopírák, jako vážně?!?), dokonce i svůj vlastní brand (roj malých dron lodí viz Star Trek Beyond...), ženy (=feministky) opět totálně fuckují muže, neskutečná nálož plot holes kvůli snad nejlínějším a nejhloupějším scénáristům co jsem kdy v životě v seriálech viděl - např. záverečný zatajení existence Discovery, přitom o ní ví celá flotila, klingonská říše, Saruova a jiné rasy co se v seriálu objevily, omfg...:)) Nebo to straaaaašně nebezpečný nevybuchlý torpédo co půl epizody hrozilo, že zničí celou loď načež pak Pike kouká na detonaci přes tenký dveře s průzorem!!!:)))) Mno snad Flotilu napadne vyrábět své lodě z materiálu těch dveří, budou pak mít naprosto nezničitelnou armádu;) Těch totálních exkrementů bylo v tomhle dílu mnohem víc, ale myslím si, že mou pointu už každý chápe...:) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Spock (Ethan Peck) v závere epizódy parafrázuje citát amerického astrofyzika Neila deGrassa Tysona: "The universe is under no obligation to make sense to you." (V preklade: "Vesmír nemá žiadnu povinnosť dávať vám zmysel.") (koba)

Reklama

Reklama