Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michael se vynoří z červí díry ve vzdálené budoucnosti a narazí na tajemného kurýra Booka. Ten jí řekne, co se kdysi dávno stalo s Federací. (Netflix)

Recenze (16)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle. Příběhově to za moc nestálo, padesát minut a nic moc jsme se nedozvěděli. Ale zbytek? To byla paráda. Opravdu vysokorozpočtový seriál. Ta hudba, ty triky, ty masky - vše vypadá daleko lépe než v některých filmech. I když mám radši Star Wars a seriál The Mandalorian, tak Mandalorian může Star Treku ty masky a triky závidět. Svět Discovery působí mnohem reálněji a ne tak prázdně jako Mandalorian. Tím vizuálem jsem úplně unešen... Uvidíme, kam se ponese příběh, ale trochu se bojím, že moc bílých mužů tady moc neuvidíme, když vím, kdo za seriálem stojí :-( ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

hmm, neviem, co som vlastne prave dopozeral. burnham trek? star michael? stereotypne sci-fi klise, ktore by horsie natocili uz len sestry wachowske, pricom na obranu sestier wachowskych podotykam, ze lepsie by im to neslo ani v case, ked este boli bratmi wachowskymi. museli by totiz pliest z hovna bic. cely prvy diel trpi vyslovnou instantnostou, do ktorej sklzol uz zaver druhej serie. instantny scenar, dej, postavy, humor i cela buducnost. bez stipky originalnosti, sarmu, koloritu. ked je burnhamova rovnocennou sucastou timu (ergo: je jej menej), vsetko klape. ked je az prilis v centre diania, neklape nic. tam, kde ine serialy dokazu ohurit svojou originalnostou a svojraznostou, topi sa discovery v nudnom stereotype a trapnom patose. ach, nech uz su tu orville a picard... discovery zasluzene kraca k najhorsiemu star trek serialu vsetkych cias. ()

Reklama

Kultak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Černoška neumí řídit (jak jinak) a nabourá na skládce chudáka černocha. Oba ztroskotají na opuštěné planetě. Z černocha se vyklube černý Han Solo a z černošky černá princezna Leia (nebo černá Rey?). Černosolo se ukáže být pěkným zmrdem a černoleiu prodá Orionu. To je ale vše prominuto, když se ukáže, že černoch je tak trochu Edward (Twilight) a třpytí se mu čelo. Jo a je tak trochu druid, protože černoši to s přírodou vždycky uměli. Má rád zvířátka a svou morálně pochybnou práci dělá jen proto, aby mohl zachraňovat vesmírné slimáky. Bílí lidé v budoucnosti již neexistují. Jsou jen černoši a Indové... + LGBT-BLM-MZ posádka Discovery. A když mluvím o emzácích, nemyslím tím krásné Bajorany, Vulkánce nebo Betazoidy. Jen vesmírné hnusáky... Už aby začal vycházet ten Pike... ()

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6/10. Tvůrci opět předhazují zajímavé téma jako v předešlých dvou sériích, bohužel se bojím, že to opět utopějí v blbých rozhodnutích. Posunout děj o 1000 let, tedy někam kam se ještě žádný Star trek nevidal je zajímavý nápad, stejně tak rozpad federace na základě tajemné události jménem ,,požár". No uvidíme co s tím provedou. ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalu to vypadá, že se z toho stává spíš Star Wars... Což mě je relativně jedno, ale měli by si uvědomit, pod kterou frančízou tohle pouštěj do světa... Bylo to spíš o dobrodružstvích MB, o tom jak statečná dívka vesmír zachránila, omg, tolik záběrů na její útrpný výraz mě fakt nebavilo. A taky teda se úplně netěším na to, jak budeme asi i v příštích dílech koukat jak její kámoš zachraňuje zvířátka.... A kde vlastně ta Discovery je? ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama