Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michael letí s Adirou za Trilly, aby získali jejich symbiotické vzpomínky na předchozí životy. Saru pořádá večeři s posádkou z můstku. (Netflix)

Recenze (16)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Adira mi nevadí, na druhou stranu za ní můžeme být rádi, že jsme do její role neschytali toho Greye, to by bylo větší utrpení... Dívání se na psychiku posádky se mi líbilo, i když musím říci, že z toho ansámblu je mi stále málo postav sympatických a i důležitých pro zbytek děje. Snad se to příště trošku pohne, když už dorazíme do velitelství Hvězdné flotily. ()

stret odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dostava sa do hodnotenia ODPAD. Je bezobsazny, hra len na temu emocii, HOMO, GAY, a vsetkych tych pozitivnych HOVNOT. Len sa tam objimaju, hovoria si tie "krasne povzbudive slova" a OBSAH NULA. To uz soap operas pre mamicky su nabusene dejom oproti tomuto "scifi" serialu. Ja som si zaplatil za sci-fi serial, nie za HOMO vychovnu sračku. ()

Reklama

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"All available crew, please report to the shuttle bay for a surprise." Jo, asi tak beru tuhle epizodu. Až na Mary Sue Michael, která zachránila Adiru v tom, co by ani samotní erudování Trillové prý nedokázali, parádní epizoda. Zejména jsem ocenil detail s Discovery, která si se stává sebeuvědomělou (becoming sentient) a to díky datům ze Sféry. Skvělý, mám novou oblíbenou postavu: Adira. Příjemně nám rozvíjí univerzum Trillů, které jsem naposled viděl v Deep Space 9. A stále přemýšlím, kam na časovou osu vlastně zařadit Short Trek Calypso. Protože pokud jste ten Short Trek ještě neviděli, 3. řadu Discovery zdaleka tak neoceníte (taky proto, že Calypso a 3. řadu dělí 2 roky mezi jejich premiérami). https://www.csfd.cz/film/640009-star-trek-short-treks/656108-calypso/prehled/ A proč se Aldis Hodge (Calypso) tak moc podobá na David Ajala (3. řada)? Byl to snad úmysl, zejména když v S03E01 je uváděla stejná hudební linka? Navíc jsou i herci narozeni ve stejném roce! (Jsem si jistý, že bych vysvětlení našel někde na netu, ale zatím se nechávám překvapit.) PS: Přijde mi fakt komické, jak si někteří diváci nedokáží užívat tento seriál jen kvůli nějakým nebinárním pohlavím nebo komukoli, kdo není heterosexuální. Třeba takových lidí kolem sebe pár máte a ani to nevíte, protože to svému okolí neříkají (ne, já se mezi tyto LGBT - pro mě naštěstí - neřadím). Takže co vám je do toho a jak vás to ovlivňuje? Směju se tu tak i právě vám, pokud jen kvůli nim dáváte Discovery tak nízká hodnocení. Máte být za ně rádi nebo je vůbec nemusíte brát v potaz a soustředit se radši na děj. Já se taky směju lidem, kteří se identifikují jako traktor nebo útočná helikoptéra (viz odkaz níže), nebo jako dalších 22 "genders", ovšem základní biologii a její ověřené omyly či nemajoritní rozdíly (tj být narozen ve špatném těle nebo s homosexuální orientací) fakt nezměníte a je to u některých lidí běžná realita. Měli byste se na pár let přestěhovat do Francie / Anglie / Ameriky a třeba by se vám pár názorů změnilo, to právě Česko je dost "za opicemi". https://en.wikipedia.org/wiki/I_Sexually_Identify_as_an_Attack_Helicopter ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

som z discovery coraz viac zmateny. serial sa poctivo az toporne snazi tvarit ako star trek, az zanietene nadvazuje na elementy, udalosti ci poznatky z predoslych serialov. avsak star trek to nie je. kazdy star trek bol doteraz o atmosfere, o nadseni z vesmiru, o hlbsich myslienkach, o synergiach medzi clenmi posadky a o osobnostiach. discovery nema ani jedno z tohoto. namiesto toho je discovery je o patose, klise a koretnej potrebe vyhoviet celej galaxii. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

  • Philippa Georgiou (Michelle Yeoh) má pukance (fotka vpravo) v rovnakej nádobe, akú použil Craft (Aldis Hodge) v epizóde Calypso (2018) seriálu Star Trek: Short Treks (fotka vľavo). (koba)

Reklama

Reklama