Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objeví se Bookova loď, ale on na palubě není. Michael proto navzdory rozkazům zahájí záchrannou akci ve světě, který ovládá zločinný Smaragdový řetěz. (Netflix)

Recenze (9)

george82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně díl, který nic neposunul dál kromě toho, že Michael našla Booka a vykousla se s ním. Ostatní dějové linie nezajímavé. A co ten Smaragdový řetěz a ten Požár?!?! To natahování mě zabije. ()

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. řada Discovery: způsob, jak jít tam, kam se nikdo dosud nevydal, a jak nenuceně budovat budoucnost Star Treku a nových technologií 31./32. století díky lodi z 23. století. To bych původně od seriálu Discovery nečekal :) Natolik očekávaná budoucnost daleko za Next Generation a Voyagerem. Bylo 'tak luxusní' vidět "kapitánku" a prvního důstojníka, které jsme viděli v 1x01, v této šesté epizodě třetí řady, společně jako tým, ale s novou dynamikou. V salvage yard byl podobný styl muziky jako v Picardovi na Borgské krychli, top. Přijde mi, že "herectví" Burnham je nejvíc normální, když je s Bookem, jinak všude přehrává. PS: Kolik lidí v této epizodě Book, Burnham a Philippa zabili, aby pak byli oceněni za "záchranu životů"? :) ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dávám dvě hezky za hezky natočenou epizodu a pěkné masky. Zbytek je odpad. Ten díl byl tak nudný opět a zase ubrečený. Každá epizoda je jako přes kopírák a s naší nejlepší postavy (Georgiou) udělají citlivého slabocha, aby mohla být stejně ubohá jako zbytek posádky. Ach jo, ten vyzáblivec Saru už mě taky pěkně štve, to je kapitán bez respektu, který by měl být vyhozen na první dobrou. Není divu, že ho Michael neuposlechla... Celá ta mise k Černé skříňce byla bez nápadu s naprosto fádním záporákem. Tato série je zatím jedna velká tragédie. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

philippa znovu exceluje a vladne. bravo. a burnham, ktora je konecne dobre nalicena a vyzera k svetu, si zjavne v jedinom heterosexualnom styku tohto serialu opat konecne zasexovala. blahozelam. :) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Andoriana Ryna hral Noah Averbach-Katz, ktorý je manželom herečky Mary Wiseman (Sylvia Tilly). (Spolu na fotografii z natáčania epizódy The Sanctuary.) (koba)

Reklama

Reklama