Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kvůli datům spojeným s Požárem se Michael vydává na misi, na které se znova potká s rodinou a odhalí osud Vulkánců, Romulanů i svého bratra Spocka. (Netflix)

Recenze (19)

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebyl to takový otřes, jaký jsem očekávala. S výjimkou minulého dílu, který se mi opravdu hrubě nelíbil, mi přijde, že třetí série začíná stále více a více připomínat Star Trek (asi nejlépe v pátém díle). Na druhou stranu, celý bod a půl srážím jednak za doopravdy neskutečné emoční přehrávání u Michael - většinou ho ingoruju, ale zde to zoufale nebylo možné. A jednak za pro mě naprosto nelogickou Saruovu volbu. Jo, promarněná příležitost konečně poznat lépe někoho dalšího z posády... 45% ()

CaptainPixel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Problem neni, jak vypadaji, co delaji a cim si krati dlouhou chvili herci na obrazovkach. Problemem je nedostatek hereckeho umu nekterych z nich a hlavne priserna uslintanost vetsiny scenaru, se kterymi museji tihle ochotnici pracovat. Vysledkem cehoz tu mame vatou vycpanou, CGI nalestenou, ubrecenou prazdnotu na dostrel tradicnim zastupcum zanru mydlovych oper. O to vice roztomile pak pusobi snahy tvurcu stat bok po boku vybranych meisterstuck dilu z minulosti. ()

Reklama

JLo odpad!

všechny recenze uživatele

Recenzia: kybel sraciek. SPOILER recenzia: Ani neviem ci je najvacsia sracka verejna psychoterapia najnesympatickejsej postavy ST univerza (sorry Wesley) vedena vedkynou-cestovatelkou v case-ninja mniskou a.k.a. vlastnou matkou, ci Tilly ako No.1 alebo fakt, ze Spock by nebol Spock ak by nebolo Michael... A ozaj, zas to samozrejme neslo bez slz a plakania. V kazdom pripade, tvorcovia tohto vysmechu ma prekvapuju uz iba neustalym dalsim prerazanim dna. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně nejlepší epizoda této série. I když se dost hrálo na nostalgii a Spockův osud, tak myslím si, že je to přesně to, co teď seriál potřebuje. Nějakým způsobem se připoutat a více propojit s ostatními seriály. Tam je Star Trek silný. U něčeho nového, co se Discovery snaží vytvořit, je to už o poznání horší. Na druhou stranu Michael je (kupodivu) stále nejlepší a nejkomplexnější postavou celého seriálu, zbytek je opravdu komparz. ()

Naushika. 

všechny recenze uživatele

Posledni seria a tento dil obzvlaste se mi hodne libi prave diky zajimavym interakcim a vyvojum postav, protoze opravdu je nutny a je zajimavy u startrekovych postav taky zkoumat, co takovy sci-fi haluze, ktery se jim obcas dejou, udelaji s jejich psychikou a moralkou. A zde na CSFD me tedy cim dal tim vic fascinuji ty ubreceny komentare chlapu, co maji osypky z toho, ze v serialu hrajou hlavni role zensky, gayove a jiny nez bily lidi a uz se to ani nedsnazej maskovat tim, ze by serialu vytykali neco aspon vzdalene objektivne hodnotitelnyho. Oni proste uz natvrdku napisou "odpad" se zduvodnenim, ze nemaji radi hlavni postavu, ze nova postava je "zase cernoch, ugh!" a (v pripade tohoto konkretniho dilu) ze se prvni dustojnici stala holka, co neni konvencne krasna. U udajnych fanousku serialu, jez ma od samyho zacatku svy existence jako jedno z hlavnich temat ukazovat idealistickou budoucnost v multikulturni a tolerantni spolecnosti je tohle obzvlast bizarni. Jste si trochu blbe vybrali fandom, just sayin'. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama