Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stav Georgiouové se zhoršuje, ale lék na její nemoc se dá získat jenom v nebezpečném zrcadlovém vesmíru. Adira a Stamets se snaží rozluštit sto let starý nouzový signál. (Netflix)

Recenze (16)

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osobně mi tento díl ke Star Treku moc neseděl, ale v žádném případě mu nedám nízké hodnocení - jednak nenudil, jednak to bylo bez tradičních emočních výlevů a hlavně tam bylo několik zajímavých okamžiků. Jenom mám trochu obavy, do jakého vyústění hodlají hlavní linku této epizody nasměrovat. Silné 3* ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se vyprdli na nějaké ubrečánky, LGBT a podobné věci, které do nás hustí každou epizodu. I když třetí řada je bezesporu tím nejhorším, co Alex Kurtzman vyprodukoval, tak toto se povedlo. Celou epizodu jsem byl napnutý a natěšený. A fungovalo to. A proč? Protože to mělo nějaký zajímavý děj. Neřešilo se, kdo brečí. Neřešilo se, kdo si bude jak říkat. Neřešilo se, kdo je tak speciální kvůli tomu, že je na obě pohlaví. Pochopte už, že dobrý příběh stojí na něčem jiném, než na propagování Bidenovské politiky. Očekávám, že další epizoda bude taky super, zbytek sklouzne zpět do té divné a nechutné louže. ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama