Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osyraa se zmocní Discovery a najde ústředí Federace, ale tvrdí, že přichází v míru. Michael se snaží dostat loď zpátky pod kontrolu posádky. (Netflix)

Recenze (7)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem si začal říkat, že Osyraa by mohla být tím dlouho hledaným záporákem, kterého seriál nutně potřeboval. Chvilku to vypadalo nadějně, následně se ale admirál Federace zachoval nelogicky a smetl poměrně zajímavou dohodu mezi ní a Federací ze stolu. A co udělá Osyraa jako první? Získá potřebné informace a začne vraždit, aby divák s ní nezačal sympatizovat a uvědomil si, že ona je tady ta zlá. Ach jo, proč, řekni mi proč... ()

RedRose odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

StarTrek je na dně!! Tohle je odpad, který se nedá nijak obhájit! Akce příšerná, logika většiny postav je úplně na hlavu! Michalka místo aby letěla pryč, (třeba zachránit Sarua a Hugha), tak počká, až se Osiraa vrátí, ale pro jistotu zlikviduje jediného pilota skokového pohonu? Celé je to tak debilní, že kdejaké děcko hy to napsalo lépe... ()

Reklama

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

chcel som tomu dat vyssie hodnotenie, realne vsak nie je za co. zajatie lode a rukojemnicke dramy sme v star treku videli uz milionkrat a zakazdym milionkrat lepsie. preto je od tvorcov dno ubohosti siahnut po tomto otrepanom klise. a osyraa - what the fuck? kurzman a fuller, vy dvaja negramotni kokoti, ved popierate cely doterajsi vesmir ST. zeny orionu boli odjakziva atraktivne a zvodne a svojim sarmom dokazali zmanipulovat kazdeho muza. co do prdele ma byt toto? dalsi feministicky appeasement? moze niekto tychto dvoch prekorektnelych kretenov zastrelit, alebo aspon poslat do pice? ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama