Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Burnhamová a posádka Discovery se vydávají na pomoc poškozené vesmírné stanici. (SkyShowtime)

Recenze (10)

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

uz tretia seria discovery ukazala, ze tento serial ide definitivne do hlbokych sraciek. a zaciatok stvrtej to len potvrdzuje. tvorcovia zahodili vsetko, co este nieslo v sebe elementy star treku a spravili z discovery vlajkovu lod woke kokotizmu. ono, kdesi by diverzita ziadnemu normalnemu divakovi prekazat nemala, lebo realne nie je na nej nic zle, prave naopak. problem discovery je vsak niekde inde. nie v tom, ze serial posobi, ako by vznikal v ghane a vyplytval sa na nom cely statny rozpocet tejto krajiny. ani v tom, ze sa v nom realne nevyskytuje ziaden biely heterosexualny muz - a ak ano, jedine ako stereotypny chuj. problem je antipatiach, ktore jednotlive postavy vyvolavaju bud svojou nezaujimavostou, prirodzenou odpudivostou, preafektovanostou, hysteriou alebo cirou prijebanostou. co sa samozrejme premieta do skolkarskych zapletiek a priam apokalypticky prisernych dialogov - bud extremne nudnych, telenovelovo patetickych alebo vyslovne trapnych s potrebou navodenia falosneho napatia ci konfliktu. tam, kde vsetky doterajsie star trek serialy bodovali svojou inteligenciou, sa pcha discovery s malichernostou a plytkostou. a tu sme naspat pri celom woke-nacizme. ked chcu tvorcovia vyhoviet jednej demagogickej, odpudivej a choromyselnej ideologii, dodrbe sa tym cely scenar, pretoze dej sklzne do stereotypov diktovanych danou ideologiou. cize woke a kreativna originalnost idu asi rovnako dokopy ako marxizmus a trhove hospodarstvo. neradno plati: go woke, go broke. a teraz to letiace hovno naplno strhlo discovery do svojej zumpy. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vizuálně je to krásné, ale příběhově? Ani po padesáti minutách v podstatě nevím, o čem to bylo. Jen se tam debilně kecají věci, kterým normální člověk i znalý sci-fi prostě nerozumí. Postavy jsou i po čtyřech sezónách naprosto odlišné... dejte mi jakýkoliv film a za půl hodiny budu mít k posádce mnohem hlubší vztah než k této bandě, kde naprosto nikdo, ale naprosto nikdo, není NIČÍM zajímavý... ()

Reklama

Hopeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle začíná hodně bolet do očí.....Silly prý zhubla 20g.....á tak néé.... dostávám subprostorovou zprávu že 17 000g přibrala......nikde žádnej bílej hetero-odškrtávám (admirála nepočítám to je recyklovanej kokot) všude samý černí, asiati nebo mimozemšťané-odškrtávám.....Majkl a jeho paraxichty-odškrtávám....vtip na úrovni 0,0-odškrtávám.....malej hnusnej kluk ( nebo co to je )-odškrtávám..... a málem jsme se nedočkali bulánků....ještě že to ten konec zachránil...........................chtěl jsem dát odpad , ale za trumpetózní motýle a 5 min. všemožných úsměvů na začátku dávám jednu celou! ()

Simon.Dobes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po nevydarenej predošlej sérii som sa pokračovania obával. Ale musím povedať, že štvrtá séria začala sľubne. Snáď bude tak i pokračovať. Po vizuálnej a hudobnej stránke je to niečo úžasné, veľmi dobre sa na to pozerá. A čo sa mi nesmierne na tejto epizóde páčilo - nebol tu čas na telenovelské veci. Stále sa tu niečo dialo. Tak to má byť! Už len úvod s "motýlimi ľuďmi" do otváracích tituliek, stál za to! Dúfam, že to tak bude aj naďalej. ()

tata22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je velké zklamání. Ona ta celá Discovery nestála za nic ale třetí serie vypadala trochu nadějněji. čtrvtá to toálně pohřbila. Asi úplně nejhorší. Tohle se Star Trekem už nemá vůbec nic společného a jsou to fantasmagorie. Už není kde brát, co vymýšlet. To mi jako pravověrného fanouška hodně mrzí. Je to naprostá zkáza ST. Tudy vážně cesta nevede. Ti lidé se chovají zcela utopicky, nesmyslně, pořád se tam brečí, kňourá, nic moc se neděje. Nuda. Necharismatické postavy, nikdo mi nebaví. Při tom to byla vždycky silná stránka ST. Stejně jako konflikty, řešení, cizí rasy, diplomacie. Tady jde všechno tak nějak samo, netěším se na další díly. Možná to doknonce nedokoukám, což se mi u ST ještě nestalo. Většinu starých seriálů znám nazpamět a viděl jsem mockrát... Já chci zpátky Picarda, Data, Voyager, Deep Space 9 a spol. Kde jsou Borgové, původní Klingoni, Kardasiané a spol. Běda, běda... ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama