Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Burnhamová a Book se snaží evakuovat skupinu kolonistů, kteří uvízli v cestě anomálie. (SkyShowtime)

Recenze (9)

tata22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Malinkaté zlepšení ale pořád se v podstatě nic neděj. Přilétli k planetě, evakuovali obyvatele a osvobodili vězně. Žádná pořádná akce, nic zásadního, žádné ohrožení, žádné napětí se nekonalo. Pořád se jen mluví. Jak vlastně věděla Michael, že jí ten vrah nelže ? Měla hnedka jasno aniž se zeptala druhé strany, nezdá se Vám to trochu zvláštní ? A zase si někdo stěžuje, tentokrát je přepracovaný doktor. To jsem vůbec nepochopil k čemu to vlastně jako bylo. Režie je jakžtakž ale ten scénář ? což to nikdo nevidí, že je to děsná nuda a o ničem. A kde je duch Startreku. To scénárista nedíval na žádné předchozí serie ST. Vázně si to neumím vysvětlit.... "Za co pane Bože, za co, trestáš tenhle prostý lid..." ()

durdin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi konečně první díl čtvrté série, na který se dalo dívat, aniž bych to v půlce nevypnul s otázkou co to je za telenovelu a nezačal rychle hledat na kdy že nám to přesunuli další sérii Star Trek: Picard. To i ten Star Trek: Prodigy byl na tom lépe, ale proč ho jako přerušili v půlce? Jakože kvůli Discovery...?! Ale zpět k tomuhle dílu, máme tu nového asi-napůl-záporáka-šíleného-super-vědce, pak nějakou akci výsadku ve stylu původních StarTreků, trochu brečení (ale zdá se mi, že ubrali) a dobro došli do šťastného konce. A docela se nám začínají vybarvovat dějové linky s Bookerem a druhá s doktorem. Tak uvidíme, jestli to bude mít potenciál, nebo z toho bude jen pobrečení (fanoušků?). Doufám, v to první. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně znatelné zlepšení oproti pár předchozím dílům. Jak scénáristicky, tak obrazově. I dialogy byly lepší a dokonce to mělo nějaký příběh. Nemůžu se ale ubránit, že se neustále vedou nekonečné debaty, které nikam nevedou. A taktéž mám strach, že předchozí (hodně špatné) epizody znechutily diváky natolik, že už teď se na seriál dívají přes prsty... ()

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6/10. Epizoda, která mne rozhodně nesrala, takže asi dobrý. Konečně jim došlo, že anomálie je umělá. Lodní počítač se přizná k emocím a nikdo to neřeší. Felix se ukáže jako prvotřídní zbabělec, místo aby ten rodokmen vrátil sám a čelil svým činům nechá se raději hodit do slunce. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama