Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Burnhamová a Book se snaží evakuovat skupinu kolonistů, kteří uvízli v cestě anomálie. (SkyShowtime)

Recenze (9)

durdin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi konečně první díl čtvrté série, na který se dalo dívat, aniž bych to v půlce nevypnul s otázkou co to je za telenovelu a nezačal rychle hledat na kdy že nám to přesunuli další sérii Star Trek: Picard. To i ten Star Trek: Prodigy byl na tom lépe, ale proč ho jako přerušili v půlce? Jakože kvůli Discovery...?! Ale zpět k tomuhle dílu, máme tu nového asi-napůl-záporáka-šíleného-super-vědce, pak nějakou akci výsadku ve stylu původních StarTreků, trochu brečení (ale zdá se mi, že ubrali) a dobro došli do šťastného konce. A docela se nám začínají vybarvovat dějové linky s Bookerem a druhá s doktorem. Tak uvidíme, jestli to bude mít potenciál, nebo z toho bude jen pobrečení (fanoušků?). Doufám, v to první. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně znatelné zlepšení oproti pár předchozím dílům. Jak scénáristicky, tak obrazově. I dialogy byly lepší a dokonce to mělo nějaký příběh. Nemůžu se ale ubránit, že se neustále vedou nekonečné debaty, které nikam nevedou. A taktéž mám strach, že předchozí (hodně špatné) epizody znechutily diváky natolik, že už teď se na seriál dívají přes prsty... ()

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6/10. Epizoda, která mne rozhodně nesrala, takže asi dobrý. Konečně jim došlo, že anomálie je umělá. Lodní počítač se přizná k emocím a nikdo to neřeší. Felix se ukáže jako prvotřídní zbabělec, místo aby ten rodokmen vrátil sám a čelil svým činům nechá se raději hodit do slunce. ()

tata22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Malinkaté zlepšení ale pořád se v podstatě nic neděj. Přilétli k planetě, evakuovali obyvatele a osvobodili vězně. Žádná pořádná akce, nic zásadního, žádné ohrožení, žádné napětí se nekonalo. Pořád se jen mluví. Jak vlastně věděla Michael, že jí ten vrah nelže ? Měla hnedka jasno aniž se zeptala druhé strany, nezdá se Vám to trochu zvláštní ? A zase si někdo stěžuje, tentokrát je přepracovaný doktor. To jsem vůbec nepochopil k čemu to vlastně jako bylo. Režie je jakžtakž ale ten scénář ? což to nikdo nevidí, že je to děsná nuda a o ničem. A kde je duch Startreku. To scénárista nedíval na žádné předchozí serie ST. Vázně si to neumím vysvětlit.... "Za co pane Bože, za co, trestáš tenhle prostý lid..." ()

Reklama

Reklama