Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při hledání odpovědí se posádka vydává do subprostorové trhliny vytvořené anomálií. (SkyShowtime)

Recenze (8)

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6/10. Epizoda, která hlavní příběh alespoň někam posunula, takže pokrok. Ale ty emocionální výlevy mne začínají fakt nudit a to se k tomu ještě přidal lodní počítač. Je toho prostě hodně od posádky, která mi od začátku moc nesedí, takže je to ubíjející. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tak. a discovery objavila sauronovo oko a ked cezen preletela, posadka zistila, ze sa nachadza v comsi velmi tmavom a nepriedusnom. v sauronovej riti, ktora sa zacala stahovat ako po vsunuti opioveho cipku s mentolovou prichutou. ideal bielych wokistov - hermafroditne modrovlase strasidlo s neistym pohlavim - zistilo, ze pocitac ma predmenstruacny syndrom. ano, ten palubny pocitac, ktory sa pred nejakou dobou rozhodol rozpravat a just v tomto dieli zacal vsetkym kecat do zivota a nazerat do spalni. neunavna posadka pozostavajuca z generickych a nahraditelnych clenov napokon nasla cestu von pomocou ducha bookerovho tatka. zo zvysnych pat minut, ktore ostavali na zachranu v dosledku komprimacie sauronovho zadku, si clenovia posadky stihli vymenit hlboke, aspon 15 minut trvajuce filozoficke dialogy o receptoch na yorkshirov na smotane, prvych masturbaciach a retorickych otazkach "preco sa citim ako kokot, ked som pica". stahujuci sa sarumanov zadok zakazdym ohladuplne zastal a nechal hrdinov vyrozpravat sa z aktualneho citoveho rozpolozenia. jo a na zaver este zaspieval pippin denethorovi, ci vlastne zorro miskovi. hviezdicka za to, ze sa v tomto dieli nezjavila cervenovlasa ropucha. RIP star trek nadobro. ()

Reklama

durdin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak už svůj emoční výlev dostal i počítač... čeho se ještě dočkáme? Celkově má příběh docela hlavu a patu, i když pořád trpí neduhem, že velký prostor mají emoce, brečení a tlachání okolo, ale věci a situace, které se mi zdají důležité se jen tak přeletí jednou nebo dvěmi větami a pak už jedeme bez vysvětlení dál. Každopádně tento díl považuji (zatím), za jeden z lepších v této sérii. Jen jsem úplně nepochopil ten závěr...//SPOILER ALERT// Proč jako šel Book taky do transportéru, když má vlastní loď v lodi s vlastním pohonem a štíty? Proč tam šel i ten Trillský holkokluk(i když dostal v této epizodě dost místa, vůbec si nevybavuji jeho jméno), když je Android? Z čeho jako hoří všude oheň, když vypli podporu života? A to ohavné blikání panelů (a hologramů), jak vůbec můžou něco udělat na dotykovém panelu, když skáče obraz zleva doprava?// ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy jsem na přehrávači nevyužíval možnost "přehrávat rychleji", ale u tohoto seriálu je to vcelku vhodná volba, jak nepromarnit hodinu bezduchým tlacháním. Takhle aspoň ušetřím 15 minut. Nicméně to je asi jediná radost z této epizody. Hlava mi nebere, jak toto může projít a Paramount+ dává tomuto výplachu každoročně zelenou. Každý díl má padesát minut a nic se tam neděje! ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama