Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Napětí roste, když se zástupci z celé galaxie sejdou, aby čelili hrozbě. (SkyShowtime)

Recenze (9)

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3/10. Neuvěřitelný výkon v téhle epizodě se vůbec nic nestane, jako že vůbec. Kdyby ji úplně vyškrtli, tak další díl začíná na stejných značkách jako teď. 47 minut blabolení naprosto o ničem. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím uznat, že tento díl po dlouhé době stál za to a konečně tam o něco šlo. Takhle kdyby to vypadalo pořád, tak jsem spokojený. Na plný počet to sice není, ale sláva za tuto epizodu. Nesoulad na sněmu se mi líbil i rozhodování o umělé inteligenci na Discovery. ()

Reklama

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

neustale (moralno-dobroserske) tlacenie na pilu - takto by sa dala charakterizovat discovery od 3. serie a tento vyrok absolutne definuje aj tuto epizodu. cely cas je to povrchne skrabanie radobyhlbokej moralnej dilemy (znicit/neznicit, doverovat/nedoverovat) zaobalene ako cibula do nekonecnych vrstiev tliachania a mudrovania. (pocas preciteneho tliachania tych dvoch hermafroditov uz instinktivne pretacam dopredu - na to sa jednoducho pri najlepsej voli neda divat.) ()

Barthezz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Libilo se me kameo Morna v na tom zasedani [proste ta rasa z DS9 jak nikdy nemluvil u baru], ty pasaze na tom shromazeni je neco, o cem ST ma bejt... skoda, ze to opet vyplnili snuzkou emocionalnich sracek s tou Zorou [ano, i TNG se resili Datovi emoce, jenze to byl jeden dil ze sta, ne 10 za sebou] bohuzel opet to bylo plny logickejch nesmyslu, treba ten vyblitek ohledne tech paralernich vesmiru to byl scenaristickej ulet na LSD ? nezbejva doufat, ze ta druha pulka serie bude uplne jina nez doted..protoze jinej serial ST serial zatim neni a uprime, beztak tu za ten paramount vetsina z nas neplati :D ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama