Reklama

Reklama

Recenze (3)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Ja proti Diane nic nemam (prestoze jeji srovnavani s Marylin nedava smysl, krome toho ze byly obe blond). Mozna mi pomohlo, ze prvni film ktery jsem s ni kdysi videl, byl skvely Yield to the Night. Tohle je takovej lacinejsi b-noirek britskeho strihu, na ktery asi brzo zapomenete. Ale par peknejch mist tam je. Pobavilo me treba, jak Diana cvici na balkone a vsude kolem jsou ty hulici kominy... :-))) Nebo posledni zaber, kterej je pro kazdeho noiristu proste luxusni... V male roli brunetky pohledna Jane Griffiths. P.S.: K videni na YT. ()

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Johnny má hromadu dluhů, tak uteče z Londýna do svého rodného městečka, kde ho čeká bratr, bratrova kamarádka a obrovský problém. Bohužel, film hlavně kazilo pojetí bratrovy kamarádky, která navíc z obou dělala pěkné hlupáky. Asi to byla nějaká křečovitá snaha film zatraktivnit, ale působilo to naopak dost protivně. Na druhou stranu velmi dobře byl vyjádřen psychický stav obou bratrů v průběhu filmu. Pointa sice zajímavá, ale na velmi vratkých základech. 2,5*. ()

Reklama

rivah 

všechny recenze uživatele

Neodolatelná svůdnice vnese rozkol mezi dva bratry, když ten pohlednější a charismatický se změní, což vede k loupeži a smrti....Scény z hutě jsou působivý, právě tak jako poslední záběr.(max.50%) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama