Reklama

Reklama

Me casé con un boludo

  • angličtina I Married a Dumbass
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh výpravy o začínající herečce Florencii (Valeria Bertuccelli), která není příliš známá. Na natáčení filmu se seznámí se svým slavným kolegou Fabiánem (Adrián Suar), do kterého se zamiluje. Jejich milostný příběh je idylický, oba se milují, vezmou se a nastěhují se k sobě. Po svatbě si ale uvědomí, že se ve skutečností nezamilovala do Fabiána, ale do postavy, kterou hrál ve filmu. V tu chvíli nastávají problémy. Mohl by být Fabián tím idealnim mužem, kterého Florencia chtěla? Podaří se ji tuto situaci překonat? (Cvalek)

(více)

Recenze (3)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Hodně jednoduchý film s prostou zápletkou, která sice do světa díru neudělá, ale připraví prostor pro docela pěknou bžundu. U mě byl jediný problém, že jsem si moc neoblíbila hlavní herečku. Jinak bych klidně hodnotila o hvězdičku lépe. 2,5* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taková celkem průměrná romantická komedie, která je místy i trochu dramatická, jejíž nejzajímavějším rysem je asi skutečnost, že byla natočena v Argentině. No dobře, dalším zajímavým rysem je také herečka v hlavní roli, Valeria Bertuccelli, což je rozhodně zajímavá žena, i když její postava mi tolik nesedla. ()

Reklama

Reklama