Reklama

Reklama

Vraždy v Brokenwoodu

(seriál)
  • Nový Zéland The Brokenwood Mysteries (více)
Drama / Mysteriózní / Krimi
Nový Zéland, (2014–2023), 63 h 36 min (Minutáž: 85–95 min)

Kamera:

Marty Smith

Hudba:

Joel Haines

Hrají:

Neill Rea, Fern Sutherland, Pana Hema Taylor, Colin Moy, Jodie Rimmer, Shane Cortese, Roz Turnbull, Peter Hambleton, Ingrid Park, Stephen Papps, Ian Hughes (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(42)

Obsahy(1)

Vítejte v překrásném, idylickém venkovském městečku Brokenwood. Počet obyvatel 4900. A pomalu, ale jistě klesá… Po jednom nebo po dvou podle toho, ke kolika vraždám tento týden došlo. Ano, k vraždám tady skutečně dochází. Samozřejmě za záhadných, bizarních a znepokojivých okolností. Místní obyvatelé většinou umírají ve chvíli, kdy to nejméně čekáte, a obvykle jde o někoho z vašich blízkých. Jejich pachateli jsou ti, které byste nikdy nepodezřívali a do kterých byste to nikdy neřekli. Vraždy v Brokenwoodu vás nechají napnuté až do samého konce – a vyřešit je dokáže jedině místní policejní tým. (TV Prima)

(více)

Recenze (18)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vcelku priemerný krimi seriál so sympatickým vyšetrovateľom, ktorý má dobré ironické poznámky, jeho mladšia kolegyňa je menej výrazná, skoro ako prívesok. Inak ale tento novozélandský počin ničím neoslní, občasne ponúka lepšie časti, avšak zapadne tak maximálne do rámca Kostí, Mentalistu, Vraždy v Midsomeri a podobných žánroviek, čo dávajú mainstreamové televízie. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Klasická detektivní série, která nejvíc připomíná Midsomer. Jenom je kolikrát mnohem zábavnější. S první sérií jsem sice moc nekamarádil, ale moje teorie, že i tento seriál se bude díl od dílu zlepšovat, se potvrdila, protože druhá série je už naprosto skvostná. Docela zajímavé případy, skvělá vyšetřovací dvojice (Neil Rea exceluje), a navíc i skvělá zábava plná super hlášek. A ještě navíc je tu i nesmírně zajímavé a neokoukané prostředí venkova na Novém Zélandu, které se sice tomu anglickému dost podobá, ale zároveň je zcela jiné. Prostě nesmírně sympatická záležitost. Po dvou sériích 80%. ()

Reklama

meda2016 

všechny recenze uživatele

"Nejsou to přesné 4*, spíš 70% ale nový styl vyšetřování na venkově osvěží opotřebovaného diváka detektivních seriálů." ...To jsem napsal poprvé. Ale zjistil jsem, že je to tak dobře dělané  že jsem se po opakovaném shlédnutí některých dílů rozhodl ještě jednu přidat. Nenudí mne to. Kdo nemá rád detektivky, nepochopí. ()

numan 

všechny recenze uživatele

Průměrné, dost nudné a místy zbytečně překombinované televizní detektivní inscenace, které bohužel deklasuje vsudypřítomná vlezlá debilní country. Přítomnost Nasira z legendární TV série Spartakus potěší, leč nenadchne. Aktivistům vstup zakázán - málo černochů, vraždící lesba a dokonce i jeden vraždící aktivista, bojující za práva žraloků. To by mohlo nějaké blbečky urazit. :-P ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

celková spokojenost.Žádné kudrlinky,žádné honičky,střílečky - jen to přidělení starého auta scénářem je už otřepané.Neohrabaný ,obtloustlý policajt, který neni žádný Rambo a přesto měl čtyři manželství mladá kolegyně se asi dočká překvapení.Tato ostrovní krimi je zase něco jiného.Výběrem herců, způsobem vyšetřování.Opravdu zajímavé.Aspoň pro mě. ()

Galerie (1 297)

Reklama

Reklama