Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Druhá sbírka Madonniných nejlepších videoklipů z let 1993 až 1999. Co klip, to jiné téma, to jiný hudební styl, to jiný účes, jiný make-up, jiná image.

Seznam videoklipů: 1. Bad Girl
2. Fever
3. Rain
4. Secret
5. Take A Bow
6. Bedtime Story
7. Human Nature
8. Love Don't Live Here Anymore
9. Frozen
10. Ray Of Light
11. Drowned World/Substitute For Love
12. The Power Of Good-Bye
13. Nothing Really Matters
14. Beautiful Stranger (mihran)

(více)

Recenze (9)

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, Madonniny videa nikdy přílišnou hloubkou nevynikaly. Většina se jich točila okolo jejího těla a chlapů, kteří jí bezpodmínečně podléhají (čestnou výjimku v této kolekci tvoří velmi příběhový Fincherův klip Bad girl, který je jeden z mých nejoblíbenějších vůbec). Nicméně, pravdou je, že tahle interpretka si na vizualitě založila kariéru a proto v podstatě všechny klipy jsou pastvou pro oči. Ať už je to brilantní surrealistická Bedtime story od Romaneka, temný Cunninghamův Frozen (s nímž údajně rejža nikdy nebyl spokojen), bizarní Nothing really matters (v němž nosí Madonna Gauthierovy šaty), křiklavý Sednaouiho Fever, Mondinovo latexové Human nature, nebo Power of Good bye, v němž konečně dá někdo Madonně košem:) Bez zajímavosti není ani druhé Mondinovo video, které patří sice k nejslabším kusům, ale je natočeno celé na jeden záběr. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

pokud se týká něžnější poloviny lidstva, tak madonna, na kterou podotýkám nejsem nijak zvlášť vysazen, má bezkonkurenčně nejlepší video klipy .. a to po stránce jak zvukové, tak i obrazové … ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Madonna není můj šálek čaje, beru, že je to královna popu, ale její hudbu nemusím. Když už, tak jde spíše o záležitosti z 80. a začátku 90. let. ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Nuda, a to především hudební. Jediný klip, který stojí za to, je Frozen. A to je na kolekci 1993 - 1999 dost málo. ()

Kate Austen 

všechny recenze uživatele

Rozhodne patria tieto videoklipy k tým najlepším, aké kedy boli v 90. rokoch...stačí pozerať nezávislé ankety, TV relácie, udeľovania cien za videoklipy....a sú to rozhodne krásne práce, klobúk dole, kráľovná. ()

Reklama

Reklama