Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tokio boj se! Toxie přichází! Dobrodružství pokračuje. Ďábelská korporace Apocalypsa, s.r.o. plánuje přetvořit městečko Tromaville v obří chemickou továrnu. Odláká proto hrdinného obránce utlačovaných do Japonska, aby tam hledal své kořeny. V Tokiu se Toxie setkává nejen s otcem, ale s i nepřeberným množstvím zla, které je nutné vymítit. Ale obyvatelé Tromaville mezitím zoufale postrádají svého toxického mstitele... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

Shit 

všechny recenze uživatele

Scénář jedničky taky museli parkrát promáchnout v záchodu, než ho použili, to je jasný, ale scénář Toxickýho mstitele 2 museli ze záchodu rovnou vytáhnout, tohle opravdu neni důstojný pokračování, který by se mohlo hrdě hlásit k prvnímu dílu, tohle je totální sračka a šaškárna, kde je Toxie neustále za kašpara a jeho protivníci jsou ty nejretardovanější dementi široko daleko. A navíc, aby toho nebylo málo, tak Toxie už neni nepřemožitelnej supersilnej hrdina, ale tady s nim zamete i nějakej sumo, což teda hodně zamrzí a navrch tu je pramálo brutalit a to i kdybych odpustil všechno ostatní, tak tohle fakt ne. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Je to v duchu všech dvojek, takže se tvůrci snažili aby tam bylo všeho víc a bylo to ještě šílenější. No u jedničky ještě tenhle jebnutej koncept jakž takž fungoval, ale tady se to s ještě větší stopáží už někde v půlce začne hrozně vléct. Takže to co v době prvního shlédnutí bylo na to průměrný hodnocení teď vidím maximálně na ty nejslabší možný dvě hvězdičky a u tohohle pokračování radši měla tahle šaráda definitivně skončit.25% ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Setkání s TROMA filmem č.3!Toxický mstitel 2 je snad ve všem ještě horší než jeho první dobrodružství.Víc neuvěřitelných (rozuměj superpřehrávajících a tragických) herců/neherců,víc opravdu přitroublejch scén a naprosto celou stopáž tak debilní dialogy,až se tomu nechce ani věřit.Navíc ubylo nahotinek i humoru.O nadhledu se nedá mluvit,teletubbies je o dost chytřejší podívaná.Masky směšné,krvavé efekty trapné.Kladné postřehy?Kde nic,tu nic.Proč 3*?NO PROTOŽE TO JE TROMA!!!!!!Rychle sem s další hovadinou od této fantastické společnosti :)! ()

juta 

všechny recenze uživatele

Totální propadák, který je absolutně o ničem, kde vtípky jsou totálně vymaštěné a směšné, kterým se nikdo normální nemůže smát. S jedničkou se tohle nedá srovnávat, tohle byla prostě hrůza, která málem spadla do odpadu. Možná k tomu špatnému hodnocení přispěl i Řiťka dabing, který byl také otřesný. (14.4.15 cz/pc) ()

drackula 

všechny recenze uživatele

O niečo drastickejšie ako prvý diel, ale rovnako uletené. V zhruba polovici filmu akoby došli nápady a trochu sa recyklujú tie z prvého dielu. Každopáde ak by sa trošku ubralo z minutáže bolo by to ok, lebo v niektorých momentoch Toxie nudil. Ako celok však výrazne nesklamal. Ak má človek chuť na primitívny a miestami nechutný humor, nech sa páči :) 50 % ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Původním hercem v roli Toxického mstitele byl John Altamura, avšak po vzájemných neshodách a znevažování autority režiséra Llyoda Kaufmana byl během natáčení propuštěn. Scény s ním natočené ve filmu zůstaly. Zbylé scény, které se nestihly dotočit, zahrál Ron Fazio, který se ve filmu objevuje i jako manažer Apokalypse Inc. Ron Fazio také předaboval původní scény s Johnem Altamurou. V závěrečných titulcích jsou pak uvedeni u role Toxického mstitele oba herci. (gogos)
  • Film se dokonce představil i v americké kinodistribuci. Přestože měl premiéru v pouhých 15 kinech, dokázal vydělat na 800 000 amerických dolarů. Rozpočet se přitom vyšplhal v tehdejší době na úctyhodných 2,3 milionů amerických dolarů. (gogos)
  • Natáčení probíhalo v New Yorku a Tokiu. (gogos)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Reklama

Reklama