Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tokio boj se! Toxie přichází! Dobrodružství pokračuje. Ďábelská korporace Apocalypsa, s.r.o. plánuje přetvořit městečko Tromaville v obří chemickou továrnu. Odláká proto hrdinného obránce utlačovaných do Japonska, aby tam hledal své kořeny. V Tokiu se Toxie setkává nejen s otcem, ale s i nepřeberným množstvím zla, které je nutné vymítit. Ale obyvatelé Tromaville mezitím zoufale postrádají svého toxického mstitele... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (94)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Startuje to našláplou 80s písničkou o Toxiem a pokračuje v dost zběsilym stylu, když Toxie zlikviduje asi 30 padouchů co furt lezou z jedný limuzíny :) Bohužel si to ale nedrží tempo a švih po celou dobu. První díl to dokázal. Scény v japonsku jsou občas zábavný, občas ne. Stejně se tomu filmu ale musí přiznat spousta dobrých nápadů, jako např. motorkář-sabotér obložený bombama, či podjetí autem pod přívěsem kamionu (stejně jak v Terminátorovi 3). A taky je tam bitka s rybím mužem... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Stejne jako v pripade prvniho dilu skvela zabava. Jedinou vytku mam k prilis mnoho minutam ztracenejm poflakovanim po Tokiu a vyptavanim se po fotrikovi, to totiz moc pripomina normalni film a neni to moc zazivny. Jinak uvod a konec neskutecnej masakr a nektery sceny v Tokiu taky silena rezba. A co se tyce jednotlivejch zaporaku, to je naprosta lahudka, kazdej vypada jinak a je to jeden uchylak za druhym. Proste jsem se skvele bavil. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

[TROMA] Toxie hledá taťku v Tokiu, zatímco mu ďábelská společnost Apocalypse Inc kurví jeho rodné Tromaville. Dvojka na první díl prostě nemá, špičková je jen první čtvrthodinka. Tohle už nikoho tak nešokuje ani tak nepobaví, ale tak zase špatný to není. Krvavý efekty jsou na tom moc dobře, podle mě o dost lépe než u čtyřky (zvlášť povedená je vražda týpka v kolečkovym křesle). Průměrná zábava. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Osobně mě ani tento díl, stejně jako jednička moc nebavil. Vtipný mi to nepřišlo, spíš trapně vtipný ... prostě jsem se moc nezasmál, sexu ještě míň než v jedničce, gore taky v podstatě jen na začátku filmu ... Jako by od půlky filmu tvůrci ztráceli dech a je to prostě nuda. Sice líp filmařsky zvládnutý než jednička, ale nic extra. Každopádně zas o krůček blíž ke geniálnímu Teror firmeru ... ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Ze začátku filmu jsem jenom kroutil hlavou, film je fakt příšerná patlanina, která postrádá absolutně smysl. Po chvilce jsem přistoupil na hru a docela smál, určitě k tomu přispěl i „skvělý“ český dabing, kdy Toxického Mstitele dabuje snad desetileté dítě před pubertou, ještě že má film pár fakt už nyní kultovních scén, jako například lis vozíku, rybí nos nebo toxický sex ;-) herci jsou úplně strašní, zde vypadají a hrají jako praví neherci ;-) 3-4/10* Objektivní hodnocení by bylo ještě horší, ale…. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Scénář jedničky taky museli parkrát promáchnout v záchodu, než ho použili, to je jasný, ale scénář Toxickýho mstitele 2 museli ze záchodu rovnou vytáhnout, tohle opravdu neni důstojný pokračování, který by se mohlo hrdě hlásit k prvnímu dílu, tohle je totální sračka a šaškárna, kde je Toxie neustále za kašpara a jeho protivníci jsou ty nejretardovanější dementi široko daleko. A navíc, aby toho nebylo málo, tak Toxie už neni nepřemožitelnej supersilnej hrdina, ale tady s nim zamete i nějakej sumo, což teda hodně zamrzí a navrch tu je pramálo brutalit a to i kdybych odpustil všechno ostatní, tak tohle fakt ne. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Gore scény jsou fajn, je jich ale ve filmu všehošudy tak 20-30 minut a zbytek tvoří jen vata v podobě pobíhání Toxíka po Tokyu nebo nezajímavého počínání organizace Apokalypsa s.r.o. ()

TheRaven odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ani tímto si u mě Troma reputaci moc nezlepšila a zase se jí budu dlouho vyhýbat. Na tomto pseudobéčku opravdu neshledávám naprosto nic zábavného a hodného pozornosti. Jediné, co si ještě zítra budu možná pamatovat, je zajímavý dopravní prostředek na cestu do Japonska. Navíc je to typ filmu, na který se ani s největším přemáháním nekokážu dívat v celku, abych stále nekoukal na časomíru, na net, neodbíhal apod. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Tak ako je jednotka zabavna, tak je dvojka nudna. Z podarenej parodie na superhrdinov zostalo iba bezduche pobehovanie po uliciach, nezazivna zapletka a hromada nudy. Dopozeral som to len z principu. Proste toxicky odpad. (1/10) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto bolo moje prvé stretnutie s Melvinom alias Toxickým pomstiteľom. Dopadlo to presne tak ako som očakával. Nemám žiaden pozitívny vzťah ku filmom spoločnosti Troma a tak som vedel, že ani tento titul nebude nič pre mňa. Japonská misia Toxieho ma však sklamala ešte viacej ako som predpokladal. Je to vyložene trapné. Nedokážem prísť na chuť primitívnemu humoru, ktorý mi tvorcovia tohto braku naservírovali. Keby tam bolo aspoň viacej násilia, krvavého gore a nahoty. Lenže i v tomto smere je to bieda. * ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Dvojka je bohužel tak trochu mimo a úplně někde jinde než jednička, což je škoda. Už to ztratilo to své kouzlo. Podle procent zde ale bych měl předpokládat v dalším díle vzestup, tak jsem zvědav. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Je to v duchu všech dvojek, takže se tvůrci snažili aby tam bylo všeho víc a bylo to ještě šílenější. No u jedničky ještě tenhle jebnutej koncept jakž takž fungoval, ale tady se to s ještě větší stopáží už někde v půlce začne hrozně vléct. Takže to co v době prvního shlédnutí bylo na to průměrný hodnocení teď vidím maximálně na ty nejslabší možný dvě hvězdičky a u tohohle pokračování radši měla tahle šaráda definitivně skončit.25% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Totální propadák, který je absolutně o ničem, kde vtípky jsou totálně vymaštěné a směšné, kterým se nikdo normální nemůže smát. S jedničkou se tohle nedá srovnávat, tohle byla prostě hrůza, která málem spadla do odpadu. Možná k tomu špatnému hodnocení přispěl i Řiťka dabing, který byl také otřesný. (14.4.15 cz/pc) ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Gore, nahota a vizuál na úrovni profesionálnych béčok odlišuje Tromu od amatérskej produkcie, ale inak je to číra esencia trápnej snahy o humor. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Série Toxic Avenger patří mezi nejhorší filmy. Ovšem zábava je to neskutečná. Tentokrát je Melvin vylákán ze svého rodného Tromavillu do Tokia, aby mohla ďábelská korporace proměnit Tromaville v chemickou továrnu. Takže můžeme ve filmu vidět regulérní cestopis o Tokyu, okořeněný naprosto úchylnými rvačkami, ve kterých uvidíme nejroztodivnější zbraně jako smeták, mečoun, piloun, mořská hvězdice. Melvinovi soupeři jsou gangsteři, transvestiti, trpaslíci, karatisti, ninjove, ninjijky, jakýsi ryboman, punkáči. Sem tam, z čista jasna, ukáže některá herečka prsa (tentokrát jsou to jen Japonky). Uvidíme vystoupení japonské punkové kapely, nadrženou psycholožku, spoustu nulových hereckých výkonů, výcvik zápasníků sumo, spousty vybuchujících automobilů, několik kulturistek (obzvlášť jedna z nich je pěkně vypečená a cpe se pořád před kameru a zatíná svaly) a mnoho přemnoho různých infantilních vtípků. A hlavní hvězda je samozřejmě hodný ultrasuperhumushnusák Toxic Avenger. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Druhej díl je podle mě o něco slabší. Možná se přitlačilo víc na pilu co se týče gore efektů, ale o to víc pokulhává humor. Zkrácení o pár minut by taky určitě nebylo na škodu. Pořád se ale jedná o slušnou zábavu. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Toxie jede do Japonska - vskutku nehorázná volovina, ovšem s nehorázně vysokým indexem zábavnosti. Za mě více méně důstojné (dá-li se tohle slovo v souvislosti s Tromou vůbec použít) pokračování kultovní jedničky. Fascinuje mě snad jen překvapenost některých diváků, jak pokleslou zábavu to sledovali - vždyť je to Troma, proboha, co jste čekali? Já si to ochotně někdy dám klidně znovu. ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Naprostá kravina, která vás ale dostane upřímností, absurditou a roztomilým amatérským přístupem. Tady je totiž amatérské všechno, včetně masek a na koleni vytvářených brutálně krvavých efektů. Extrémní zábava. Dobrý film to ale není. ()

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Reklama

Reklama