Reklama

Reklama

Záhadný tající muž

(neoficiální název)
  • USA The Incredible Melting Man
Trailer

Obsahy(1)

Trojice astronautů je ve vesmíru vystavena obrovské dávce radiace, po které dva členové týmu umírají a třetí se s obrovským popálením těla ocitá v nemocnici. Ovšem tato radiace měla vedlejší účinky. Zanedlouho se astronaut probouzí, utíká z nemocnice a má obrovskou chuť na lidské maso. (Chupacabre)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Film má výrazně rychlý a nekompromisní nástup, který se snoubí s "brutálně chladnou" atmosférou úžasných 70. let. Potvora pobíhá po lese, číhá a občas někoho rozcupuje na kusy ... Bohužel od dobré poloviny rozpadající se chlap už spíš hlavně jen číhá ... a číhá ... a vlastně ani neví co chce a čí je. Pomateně pobíhá "po filmu", už nikoho ani moc nemasakruje a film začně strašně nudit. Škoda, protože nástup má výborný, v těch letech se toho dalo z takového námětu výmáčknout víc - víc gore. Toho se dočkáme až na úplném konci. Film stále ještě spíš "po staru" hraje na strach, očekávání, pocit nebezpčí atd. Bohužel dnes už opravdu nudí ... ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Mohlo by to být slušné béčko, protože titulní mutant má opravdu skvělou masku a zanechává za sebou spoustu slizko-krvavých stop, včetně částí těla. Jenže ve filmu se všichni chovají jako retardi od samotné myšlenky nechat pátrat po mutantovi doktora až po naprosto debilní chování hrdiny ve finále. A pak jak už je obvyklé - většina vražd se odehrává s kamerou decentně odvracející tvář. Finále je pěkné, ale výsledný dojem ze dvou hvězd nevylepší. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Nizkorozpočtové C- alebo skôr D-ečko, čo dokumentuje menej postáv, otrasné herecké výkony a dialógy, nekvalitná réžia a amatérske efekty. O divnom chovaní postáv radšej pomlčím (starší ludia kradnú v noci citrróny). Naviac je to aj dosť nudné, kedže okrem lacných thrillerových scén sa nič iné nedeje. O stupídnom odpočítavaní (6...5...4...3...2) sa mi bude zdať ešte niekoľko dní. Hodnotenie: 30% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tuctový horor o tom, že radiace má i mnohem děsivější následky, než jenom nadpřirozené schopnosti, jak tomu bývá v komiksech. Třeba totální rozleptání celého těla, díky němuž se rozpouštíte jako zmrzlina v troubě. Neuvěřitelně se roztékající muž je decentní trash oslavující převážně sci-fi snímky z 50. a 60. let. Kupodivu se nespoléhá na množství gore, jako spíš na houstnoucí napětí. Dočkáte se sice nějaké utržené hlavy, ale hlavně je to klasická hra na schovávanou, kdy titulní monstrum většinu času číhá za keřem a útočí jen výjimečně. Největší devizou je tak parádní maska onoho nebožáka, který se před očima diváků doslova rozpadá na sračky. Hlavně za to palec nahoru. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Tak si říkám, dám jen 2. Ale za Bakerova úžasně odporného Roztékajícího se Muže a ten nádherně cynický 70tkový konec tu 3. přihodím.;-) Divím se, že to zde v zajímavostech není, ale vězte že ten knírač s manželkou, která Roztékajícímu se Steveovi Westovi usekne posléze ruku sekáčkem, což ho jak vidno moc nerozhodí, jest rež. takových počinů jako Silence of the Lambs či Philadelphia. 70tky byly prostě unikum. Jen škoda za ten vskutku promarněný potenciál na aspoň 4hvězdovou záležitost. Ten námět by na to měl. To by ale nesměl autor první pol. nuditi. Rozesmála zdrav. sestra prorážející svým mohutnějším tělem skleněné dveře, když už neměla čas je ve spěchu otevříti. To jsem ještě neviděl.;-) ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama