Reklama

Reklama

Toxický mstitel

  • USA The Toxic Avenger (více)
Trailer

Obsahy(1)

Do rukou se vám dostává vlajková loď všech kultovních úchyláren. Důkaz toho, že toxický odpad je věc vysoce pozitivní, přinášející lidstvu dobro a že z nás, malých lidiček bez šance, může udělat hrdiny bez bázně a hany. Stejně tak, jako pomohl Melvinovi - čističi z města Tromaville - rychle dospět v mocného Toxic Avangera, může určitě pomoci i nám. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (207)

Skretule 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film z produkce TROMA. Úžasná skloubenina snad všech filmových žánrů a král mezi X-kovým (TRASH) filmem. Spousta krve, nechutností, 80-kové hudby a lásky v nezaměnitelné a nenudící kombinaci:) ()

Ifcik 

všechny recenze uživatele

niektore "strašidelné" scény boli fakt na zasmiatie. škoda , že sa snažili skĺbiť tak veľa žánrov do jedneho filmu. tym to dost pokazili. plus amatérsky herci ktorí spravili z tých "strašidelných" scén úplné komédie. film sám o sebe nestál za moc aj keď nápad nebol špatný ale mohol byt spracovaný trochu inak. ()

rekurseman 

všechny recenze uživatele

Šílenost, šílenost, šílenost. Přejeté děti, rozdrcená hlava od činek, mostrum, které chodí se slepou top modelkou....Američané byli v 80 letech šílení. Jedna hvězdička jen za to, že film je dobře namluven a tak jsem si procvičil anglický jazyk. ()

wray odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi jasne ze to malo byt becko, ze to malo byt tak zle az je to dobre, a s tym som do toho siel ale - ono je to proste len zle. velmi velmi zle... ()

Leb_Halabala 

všechny recenze uživatele

Toxík byl pro mě zpočátku trochu zklamáním, protože jsem čekal totální splatter prasečinu od začátku do konce. Každopádně si mě naprosto získal svým charismatem, humorem a pohledem na pár obnaženejch prsou. Je to prostě kultovní komedie s vytahanejma střevama, rozmačkanejma hlavama a a romantikou. Nic tomu nechybí. Je to svižný a příjemný. Toxík je fakt sympatickej a na jeho umravňovací metody je radost pohledět. Člověka to úplně navnadí se kouknout na další díly z nichž bohužel stojí za zmínku jen čtyřka. ()

Mic-hal 

všechny recenze uživatele

Je to uzasny Becko. Film prospikovany vtipy a akcnimi scenami, ktere jsou proste k popukani. Pokud nad tim nebude moc premyslet a jenom se bavit splni film svuj ucel 100% ()

Hrobař 

všechny recenze uživatele

Nedá se svítit, ale míň to prostě dostat nemůže. Tohle jsem fakt ještě nežral. Dealer co střelí pytel jointů a pak dvě stříkačky ve fitku, sex s toxickým monstrem, pokoušení se vobtáhnout zezadu slepou kost nebo mlácení starý babky to je nekorektnost na druhou. Navíc všechny nány furt něco žvejkaj, Toxie do toho hláškuje mezitím co ničí pošahance nalevo napravo a k tomu všemu tam snad furt hraje dobová hudba. Dámského poprsí taky požehnaně takže jasných 5* ()

Kreveta.punk 

všechny recenze uživatele

Parádní zábavný béčko s jednoduchou zápletkou – uklízeč, tak trochu retard, banda, která si libuje v utrpení, náklaďák s toxickým odpadem, zajištěným asi tak bezpečně jako když stréc veze na chatu bečku s vodou. Dejte to všechno dohromady a Toxický mstitel je na světě. Hnusák v obleku baletky s mopem a dětským hlasem, kterej se snaží šířit spravedlnost a nakonec dá všem to co si zaslouží a ještě si nabrnkne parádní buchtu, která je naštěstí slepá, takže od něj hned tak neuteče. ()

sibskyn 

všechny recenze uživatele

Tohle je zábavné béčko, které není, podle mě, vezeno až takové extrému, jako jsou ostatní filmy od Tromy. No tohle se mohou podívat i naprostí odpůrci Tromy. Je to zábavné, vtipný a akční. Toxi je je nevšední charistmatický hrdina, který mopuje zlo do čista. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

Toxický pomstiteľ je zábavná hovadina na sledovanie s kamarátmi. Krvavé brutálne násilie, sporo odeté sexi ženské, odporne zlí záporáci (niektorých dizajn bol fakt zaujímavý), humor. Toxický odpad filmového priemyslu vysokej kvality. ()

jarod13 

všechny recenze uživatele

Tento film lze jen ztěží docenit, jde o stoprocentní "B", ale počkat, to není jen "B", to je kult filmového studia Troma (http://www.troma.com/) v režii skvělého Lloyda Kaufmana. Prostě i když se na tento film dívám znovu pořád se dokážu zasmát novým věcem. Pokaždé se jdu koukat na to "B". Kdo nuviděl neuvěří. :-) ()

Pattrick 

všechny recenze uživatele

No tak to je šílené gore béčko. Hodně stupidní scénář, šílená disco muzika a trapní herci až to bolí. Na druhou stranu dobrá komedie, dobrej krvák, dobré efekty u Melvina při mutaci. Zajímavé jak se dá pojat superhrdina. 55% ()

Dispa 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je nehorázná sranda, takže když vypnete prostě a jenom čumíte, nezbývá vám nic jinýho, než se prostě smát. Troma je prostě příšerná, ale příšerná , až je to dobrý. ()

adooo 

všechny recenze uživatele

Zas tak uchylné to nebolo a rozhodne týmto filmom vzniká skvelá séria...fiktívne Tromaville je už kultové mestečko...zaujimavý príbeh, pekné ženské na rok výroby filmu, ale rozhodne najkrajšia je tu Sára, vcelku vtipné smrte, absurdné dialógy, no toto je vrchol Tromy...Kaufman mal víziu a dokázal ju preniesť na plátno ()

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Superhrdinská parodie nabírá známé tváře

Superhrdinská parodie nabírá známé tváře

18.06.2021

Chystaný satirický komiksový film The Toxic Avenger posiluje obsazení. Snímek režiséra Macona Blaira (Lov, Jako v bavlnce) již dříve obsadil do titulní role Petera Dinklage, Jacoba Tremblayho,… (více)

Reklama

Reklama