Reklama

Reklama

Toxický mstitel

  • USA The Toxic Avenger (více)
Trailer

Obsahy(1)

Do rukou se vám dostává vlajková loď všech kultovních úchyláren. Důkaz toho, že toxický odpad je věc vysoce pozitivní, přinášející lidstvu dobro a že z nás, malých lidiček bez šance, může udělat hrdiny bez bázně a hany. Stejně tak, jako pomohl Melvinovi - čističi z města Tromaville - rychle dospět v mocného Toxic Avangera, může určitě pomoci i nám. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Lloyd Kaufman už mě svojí tromou dokázal v minulosti pobavit podstatně víc. Kromě luxusních scének s přejetím malého dítěte, okradení a zmlácení důchodkyně, zastřelení slepeckého psa a vlastně i celého úžasného a vtipného úvodu, toho bohužel film zase tolik nenabídne, což je strašná škoda. Bohužel, po úžasném úvodu následuje jen předvídatelný a poměrně nudný děj, který tu a tam okoření nějaká vražedná scénka, které neschází nápaditost. Jen je takových scén po čertech málo. [64 %] ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Toxický mstitel bol dlhú dobu vlajkovou loďou, výrobnej firmy Troma, počas prvej polovice 80-tych rokov. Po celé tie roky robil Llloyd Kaufman šialené veci. Nápady ktoré ho počas filmu zastihli, nemohli ostať bez povšimnutia. A tak sa Troma stala celosvetovým fenoménom a Toxický mstitel kultom všetkých dôb. ()

Reklama

dzej dzej 

všechny recenze uživatele

Tohle je jen slabý tromácký odvar... Terror Firmer je daleko vymazlenější - co se týče násilných scén, co se týče erotických scén, co se týče pitomosti (u Tromy to nejdůležitější). Spojení Frankensteina a superhrdiny do jedné postavy obdařené baletní sukýnkou je sice originální, to ale nezakryje zásadní nedostatek tohoto opusu: zoufale málo krve a pettingu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ze zelené srajdy se zrodil jeden z největších neli největší hrdina společnosti Troma, která rozdělila své fandy na dvě skupiny. Jedna jejich filmy nesnáší a ta druhá je miluje. Já patřím k té druhé a Toxie patří mezi moje TOP. Mám rád tohohle ujetého hrdinu, který trestá všechnu pakáž světa nejrozmanitějšími mordy, jaké si jen člověk dokáže představit. Množství triků je hodně laciných, ale jejich ujetost mě dokáže vždycky dostat, stejně jako perverzní chvilky Kaufmanovy představivosti. Jeho fekální způsob pro humor je prostě nepřekonatelný a především nezapomenutelný! ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

[TROMA] Prasárna vyhrocená do maxima. Kaufmana serou debílci, tak tam nacpe jednoho nehoráznýho aby si z něj všichni mohli dělat prdel až skončí sežehlej v toxickym odpadu. Kaufmana serou děti na silnici, tak je jako varování rovnou a bez okolků přejíždí. Kaufmana serou fízlové, tak jednoho nechá zbít partou pošahanejch gangsterskejch kokotů. Kaufmana nejspíš serou slepecký psi a rádoby hrdinové, takže obojí nechá odstřelit zlodějským kreténem. Kaufmana taky asi občas serou babičky, tak proč jedný neposlat jednu do břicha a nenechat jí zmasit její vlastní holí a tu druhou rovnou vyprat a vyžehlit.... Kaufmana serou i automobilový honičky, takže se s tim nesere a do filmu si nacpe jednu nevídaně retardovanou jízdu. Lloyda Kaufmana sere ještě spousta dalších věcí, ale to by bylo ještě na dlouho. Je to jeden krásně pošahanej mozek. Viděli jste třeba někde masturbovat sexy brunetku nahoře bez nad fotkou rozsračkovaný hlavy dítěte co přejela s kámošema? NE. Lidem co mají kecy na GTA nebo násilí v Devil's Rejects bych pustil tohle a ať jim z toho prasknou spoďáry. Ne teď vážně, fiktivní násilí a prasárny to je něco nesrovnatelnýho se skutečností a každý normální člověk to musí rozlišit, co se týká těch nenormálních ty si výmluvu stejně najdou, ať zvrhlý videohry, grindcore, filmy tohohle typu, anebo třeba že to z nich udělala společnost.... Chápete? Ve skutečnosti je Kaufman jen chlápek s nadhledem. A já viděl Toxic Avengera a mám z něj radost. I owe you for the other night monster faggot! ()

Galerie (89)

Zajímavosti (10)

  • Pes, který je postřelen v restauraci, byl speciálně vycvičen, aby uměl klouzat po podlaze. Jeho vnitřnosti pak v jedné scéně nahradily špagety polété šedou barvou. (HellFire)
  • Efekt rozjeté hlavy dítěte byl docílen tak, že se napustil meloun sirupem a červeným potravinářským barvivem, nasadil se na figurínu a přejel. (HellFire)
  • Jennifer Prichard a Robert Prichard se při natáčení zamilovali a vzali se. (HellFire)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Superhrdinská parodie nabírá známé tváře

Superhrdinská parodie nabírá známé tváře

18.06.2021

Chystaný satirický komiksový film The Toxic Avenger posiluje obsazení. Snímek režiséra Macona Blaira (Lov, Jako v bavlnce) již dříve obsadil do titulní role Petera Dinklage, Jacoba Tremblayho,… (více)

Reklama

Reklama