Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z ulic mexického města mizí lidé, kteří mají společnou jen jednu věc. Před svým zmizením všichni navštívili místní muzeum voskových figurín, Po posledním únosu, požádá majitel muzea, doktor Karol, svého přítele, profesora Galvana, aby poprosil o pomoc Santa, protože si myslí, že je to všechno spiknutí proti němu. Mexický bijec, který je vždy připraven bojovat za dobrou věc, musí tentokráte zjistit, zda je opravdu život doktora Karola a jeho muzeum v ohrožení, nebo ho doktor Karol jen využívá, aby ze sebe setřásl podezření a mohl tak pokračovat ve svých ďábelských plánech. (hladass)

(více)

Recenze (4)

hladass 

všechny recenze uživatele

Tak jsem opět narazil na jednoho z těch lepších raných Santů, který je už podle názvu inspirován klasickým Domem voskových figurín (1953)... Santo en el museo de cera je akční film, který je velmi umně kombinován s gotickým hororem, plný nejen voskových figurín, ale také klasických obživlých monster, se skvělým záporákem, který nejen svou postavou, ale i hereckým projevem velmi připomíná Vincenta Pricea a to je myslím to nejlepší doporučení... Já byl více než spokojen, ale do absolutního hodnocení ještě něco Santovi chybí... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak asi nejlepší Santo ale opět já prostě nepřišel vyloženě na chuť téhle brakové sérii. Je maximálně nehororová, směšná a Santo prostě pro mě není nijak kvalitní charakter. Ale člověk se aspoň zasměje a sem tam se objevý celkem dobrá scéna. Tenhle film drží nad vodou hlavně masky které jsou moc fajn. Celkově je to průměr. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Toto je zatiaľ moja prvá Santosovka. Múzeum figurín bolo strašidelné.Masky boli na vysokej úrovni.Herci zahrali z prehľadom.Múzeum malo v sebe čistú temnú stránku,malo to viacero atmosferických zábleskov.Ale ten Santos mi pripadal strašne srandovne až komicky,pripomínal mi Fantomasa.Keby tam nebol film by viac držal na vážnosti.Ale Santos bol kráľ wrestlingu a v tom bol naozaj dobrý.Som zarytý fanúšik Gotických hororov a tak z tohoto filmu nie som nadšený.A neviem či sa ešte niekedy odvážim pozrieť ďalšiu Santosovku. Lebo hlavnou príčinou môjho nezáujmu bol práve Fantomas pardon Santomas.Za wreslingové kreácie dávam o 1* na vyše,lebo sa vydarili.Záporná postava doktora bola fuj strašne precítená. ()

Reklama

Reklama