Reklama

Reklama

The Cloverfield Paradox

  • USA God Particle (pracovní název) (více)
TV spot

VOD (1)

Zemi hrozí ztráta veškeré energie. O řešení této situace se na mezinárodní vesmírné lodi snaží skupina vědců, mezi nimiž je i Ava Hamilton (Gugu Mbatha-Raw), která se k posádce přidává, aby dala lepší šanci na přežití své rodině. Když se však uprostřed vesmíru objeví na lodi nový člen posádky, neví již nikdo z přítomných, čemu se ještě dá věřit a čemu ne. (hansel97)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

collar

collar (hodnocení, recenze)

Ten film dává celkem smysl, když přistoupíte na pravidla tý pohádky. Nechápu. že se vám to tolik nelíbí. Určitě polovina z vás masturbovala nad LOSTem, kterej místo odpovědí tvořil dalších bambilión otázek a žádné odpovědi...

na příspěvěk reagoval Predkozka

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Kincl

prej ten kdo na nich dělal je packal a ocas, bere si to na starost člověk, co ví co dělám, takže se zpozdí 

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Gladiator15

Nerozumím lidem, kterým se to líbilo.. ale ještě víc nerozumím lidem, kteří říkaj, že je Cloverfield Lane hroznej film a tohle super :)

Uživatel Bawnjourno smazal svůj příspěvek.

Uživatel Bawnjourno smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Dvě! ale byla to prostě docela blbost, nemůžu si pomoct. Jo a o Monstrum ani nemluvím, tomu jsem napařil skoro odpad! Otřesné!

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

SPOILER

 

 

Sklamanie. Nevieme ako prepojiť tie filmy, tak tam drbneme alternatívne reality a vybavené. Lacné.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Uživatel Gladiator15 smazal svůj příspěvek.

Deyw

Deyw (hodnocení, recenze)

ESNYR

mno nejdriv byl cloverfield..taky blesk z cista jasna..zahada spousta otazek film jako krava..pamatuju si na vybornej marketing jak na webovce bylo jen 1 1 1 a postupne to odhalilo datum pak byl ten trailer..taky proste trailer lidi party hlava leti a pak po rozborech tam bylo spoustu veci a snad kdyz sis tam nejakou cast pustil pozpatku tak tam zaznelo it lives..nikdo nevedel co od filmu cekat a pak sem se zesral v kine..pokracovani bylo na spadnuti a porad nic nic..a pak bylo receno ze bude..vsichni nateseni..a JJ a jeho spolecnost delala prave 10 cloverfield a on si rekl ze to je ten film kterej bude pokracovani..predtim se to jmenovalo treba maruna ve sklepe..zmenili nazev pridali na konec monstra a bum pojmenujem to cloverfield 10.. pak prohlaseni ze nevznika prime pokracovani ale film, kterej bude ze stejnyho univerza - prostredi..takze cloverfield se odehrava ve stejnem svete jako bylo monstrum..nekde radilo monstrum a ona byla celou dobu ve sklepe a pak vylezla a bum byla tam ta pridana hodnota kterou upravili pro ten film..a celkove vsechno pridavali..ale pred filmem bylo receno ze bude pokracovani cloverfieldu pak ze to bude sequel a postupne se to menilo az to dopadlo jak to dopadlo - takze proto to maj vsichni pod pokracovanim a bere se to tak.. a tohle na tom neni nejak jinak..ted sem cetl ze jeho spolecnost tocila film z 2sv. a zasadil to do cloverfield univerza..proste ty filmy sou prolezly od hlavy k pate odkazy a zahadnou aurou ktera do cloververse patri.. :)

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

asi jeden z nejlepších marketingů vůbec, o filmu nic nevědět a pak ho prostě hodit mezi lidi, jako granát, dobrá práce. 

Související novinky

Plány na čtvrtý Star Trek opět ztroskotaly

Plány na čtvrtý Star Trek opět ztroskotaly

28.09.2022

Těžko říct, co přesně studio Paramount provádí se čtvrtým Star Trekem, jedno je ale jisté, pokračování úspěšné série s Chrisem Pinem (To nic, drahá), Zacharym Quintem (Snowden) a Zoe Saldana (Avatar)… (více)

Cloverfield se oficiálně dočká pokračování

Cloverfield se oficiálně dočká pokračování

30.01.2021

Jeden z prvních velkých found-footage snímků Monstrum (Cloverfield) z roku 2008 se dočká přímého pokračování. Snímek režiséra Matta Reevese vydělal celosvětově nějakých 172 milionů a série se… (více)

Na třetí Cloverfield si počkáme

Na třetí Cloverfield si počkáme

09.12.2016

Filmy z thrillerové antologie Cloverfield (Monstrum a Ulice Cloverfield 10) měly v únoru dostat nového kamaráda. Ze sci-fi God Particle, v níž se posádka vesmírné stanice potýká se zmizením Země, se… (více)

Třetí Cloverfield už je na cestě

Třetí Cloverfield už je na cestě

28.10.2016

J. J. Abrams pokračuje v budování sci-fi antologie, která zatím čítá Monstrum (aka Cloverfield) z roku 2008 a letošní Ulici Cloverfield 10. Série tajuplných thrillerů, v nichž si nemůžete být ničím… (více)

Reklama

Reklama