Reklama

Reklama

The Cloverfield Paradox

  • USA God Particle (pracovní název) (více)
TV spot

VOD (1)

Zemi hrozí ztráta veškeré energie. O řešení této situace se na mezinárodní vesmírné lodi snaží skupina vědců, mezi nimiž je i Ava Hamilton (Gugu Mbatha-Raw), která se k posádce přidává, aby dala lepší šanci na přežití své rodině. Když se však uprostřed vesmíru objeví na lodi nový člen posádky, neví již nikdo z přítomných, čemu se ještě dá věřit a čemu ne. (hansel97)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK

 (hodnocení, recenze)

marlboro

Ulice byla taky a na tohle zatím nemám nějak odvahu se podívat, bojím se, že to bude ztráta času.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

donobonolomo

donobonolomo (hodnocení, recenze)

Ten film ma s puvodnimy dily spolecnej jen nazev, aneb jak vydelat na znacce za malo, s pomoci prumernyho scenare o necem uplne jinym.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

glassmoon

glassmoon (hodnocení, recenze)

to fakt zobrali random shitny film, dotocili 2-3 sceny a pridali Cloverfield do nazvu... podvod!

Predkozka

Predkozka (hodnocení, recenze)

Helo

s tím narušením ti tak vznikla nová dimenze a vesmír do značné míry obsahující ty, které narušila. Takže klidně jednička mohla být ve středověku, je to jedno.

na příspěvěk reagoval Kincl

Predkozka

Predkozka (hodnocení, recenze)

Helo

vztahuje se to a je ti tu vysvětlen cloverfield paradox, že propojení oněch dimenzí(narušení) je v celém čase, takže i v minulosti.

Predkozka

Predkozka (hodnocení, recenze)

Tak nějak nechápu ty hejty a nízké hodnocení, super 100 plnohodnotný scifi(tedy béčko) film a ze série vůbec ten nejlepší.

Puxina

Puxina (hodnocení, recenze)

Tak nebylo to zase tak špatné jak bych očekával. Fajn akce která nenudí a kde jsou dobré hrátky s možnou další dimenzí a vysvětlením jak se monstrum dostalo na zem. Doufám, že bude další pokračování :) Tahle série má pro mě své kouzlo. 

Deyw

Deyw (hodnocení, recenze)

ale samozrejme nejlepsi by bylo kdyby proste reeves rekl ze udela cloverfiled 2 misto jeho opicek a star treku.. :D 

Deyw

Deyw (hodnocení, recenze)

Kincl

hele podivej se na cloverfield 10 znova..a zjistis, ze jediny co je na tom dobryho je goodman.. :D jinak je to mozna i dost horsi nez tohle..proste diky goodmanovi je to tak dobry jak to je..ale to je tak, ze on tam proste je a basta, takze je to pecka..jinak by to byla hrozna kokotina.. :D takze treba tohle je jen fake a ten overload bude fajn..uvidime.. :-)

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

RIP projekt Cloverfield. Škoda jednička rozhodně měla potenciál. Dvojka taky, mohli to udělat tak že na povrchu řádí to monstrum a její "děti" a ta ženská by v podzemí nic netušila ok. Trojku bych bral kdyby ten nenatřískali tolik otázek a teď šup do Druhé Světové střílet nácky a potom nějaké "nadpřirozeno"? Můžu si taky natočit díl ? Neva že nebude souviset. 

na příspěvěk reagoval Deyw, Predkozka

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Pod

Tož ta hlavní znělka je věru božská, ostatně jako většina muziky od Medvěda :)

God Thor

God Thor (hodnocení, recenze)

Takže jedine co treba vidieť je par sekúnd začiatkom filmu kde vedec vysvetli že je možne že to vypusti monštra z inych dimenzii a to aj do iných časov zbytok filmu je zbytočná velka omáčka.

na příspěvěk reagoval Deyw

Sygauras

Sygauras (hodnocení, recenze)

G.Sylar

Musíš být ve své smečce domácích mazlíčků - v podobě 10 koček - velmi oblíben.

Označovat někoho za omezeného jen proto že má jiný názor je přinejmenším dost ubohé. Nastol diskuzi, dodej argumenty, vysvětli vlastní pochopení děje a potom se můžeme bavit o tom že něco nechápu, nebo že nejsem dostatečně inteligentní na to abych to všechno chápala.

Takhle si jen hrubián který nemá argumenty a jen kolem sebe kope.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Deyw

Deyw (hodnocení, recenze)

jj hodnoceni to ma horsi snad i nez police modrava.. :D this world is fuckeed! :D

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Není to tak dobrý, jako první dva filmy (moc to tentokrát pospolu nedrží), ale nějaké skvělé nápady, kvalitní hudba a výprava je. Takových 65% by to tu mít alespoň mělo. Je to tu silně podhodnocené.

na příspěvěk reagoval Helo

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Helo

No, teoreticky ano. Ale pokud smysl budu odvozovat od kvalit filmu, tak tenhle snímek propadá na plné čáře. A jediné, co ho zachraňuje je to násilně našroubované propojení.. Ironie je, že je to taky něco, co ten film ještě víc kazí :D

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Tak on jako měl smysl, spíš byl takovej... nijakej, veskrze průměrnej. Já od Cloverfieldů nečekám, že na sebe budou nějak úplně přímo navazovat, však v tomhle ohledu nedávala smysl ani Ulice.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Helo

Jo, u té hlášky jsem se hlasitě zasmál, hezky si to ohlídali.. aby ten film měl vůbec nějakej smysl :)

na příspěvěk reagoval Helo

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Tak pokud vím, tohle se odehrávalo někdy v roce 2028, Cloverfield v roce 2008, takže to na jedničku logicky nenavazuje - ne v tom klasickým slova smysli. Ovšem v klidu to může vysvětlit původ monstra, protože ten šílenej vědec říkal, že ten paradox může způsobit podivnosti nejen napříč prostorem a paralelním vesmírama, ale i časem, takže tímhle experimentem mohli něco posrat vlastně v jakýmkoli období s tím, že třeba stvořili paralelní časový linie.

 

Ano, je to klasickej Abrams... víc otázek než odpovědí a s každou odpovědí přijdou další 4 otázky. Ale dokud jsou ty filmy fajn (tenhle mě spíš zklamal, narozdíl od Ulice), tak proč ne.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Predkozka, Predkozka

Uživatel Torpid smazal svůj příspěvek.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Jako, ale to hodnocení filmu je hodně ujeté. 50%? Co za lidi to zatím vidělo a hodnotilo, když kdejaká kravina alá transformers, SW nebo terminátor je dějově stupidnější a kolikrát i hůře zahraná? Vím, že na RT to také moc nešetří, ale tak špatné to snad není, aby to bylo zadupané do země.

na příspěvěk reagoval Kincl

ledzepfan

ledzepfan (hodnocení, recenze)

Sygauras

Tenhle film může být klidně i crossoverem Záhady Blair Witch, nebo vzestupu SPD u nás -podle toho jak je to nastavený :D

Související novinky

Plány na čtvrtý Star Trek opět ztroskotaly

Plány na čtvrtý Star Trek opět ztroskotaly

28.09.2022

Těžko říct, co přesně studio Paramount provádí se čtvrtým Star Trekem, jedno je ale jisté, pokračování úspěšné série s Chrisem Pinem (To nic, drahá), Zacharym Quintem (Snowden) a Zoe Saldana (Avatar)… (více)

Cloverfield se oficiálně dočká pokračování

Cloverfield se oficiálně dočká pokračování

30.01.2021

Jeden z prvních velkých found-footage snímků Monstrum (Cloverfield) z roku 2008 se dočká přímého pokračování. Snímek režiséra Matta Reevese vydělal celosvětově nějakých 172 milionů a série se… (více)

Na třetí Cloverfield si počkáme

Na třetí Cloverfield si počkáme

09.12.2016

Filmy z thrillerové antologie Cloverfield (Monstrum a Ulice Cloverfield 10) měly v únoru dostat nového kamaráda. Ze sci-fi God Particle, v níž se posádka vesmírné stanice potýká se zmizením Země, se… (více)

Třetí Cloverfield už je na cestě

Třetí Cloverfield už je na cestě

28.10.2016

J. J. Abrams pokračuje v budování sci-fi antologie, která zatím čítá Monstrum (aka Cloverfield) z roku 2008 a letošní Ulici Cloverfield 10. Série tajuplných thrillerů, v nichž si nemůžete být ničím… (více)

Reklama

Reklama