Reklama

Reklama

Strike a Pose

Obsahy(1)

Čo je potrebné na vyjadrenie sa? Prekvapivý a dojímavý príbeh najslávnejšieho súboru tanečníkov Madonny. (dwdb)

Recenze (4)

veronica 01 

všechny recenze uživatele

Miluji Madonnu a tohle byl pro mě takový hezký doplněk ke všem knížkám a koncertům. Tanečníci z Blond Ambition Tour jsou pro mě osobně nezapomenutelní! Řekla bych, že Madonna pak už nikdy neměla na svých turné tak výrazné a jedinečné tanečníky. Nemám ale ráda když se ze mě dokument/film snaží vyždímat emoce za každou cenu a tak trochu na sílu. Místy to na mě bylo trochu moc ubrečené. Jen by mě zajímalo, jak by to asi vypadalo, kdyby došlo k setkání Madonny a tanečníků na konci filmu? :) ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Dokument, který mě doslova přikoval k obrazovce. Ve své poslední třetině naprosto vygradoval, kdy se všichni "účastníci" (kromě Gabriela v nebíčku ... a kam zmizela ta dívka?) sešli po letech a viděli jsme takový malý sumář jejich životů. Celkově mě to obohatilo. Gratuluji dodatečně Jiřikovi k jeho prvním cz titulkům ... 9899 ()

Sinner. 

všechny recenze uživatele

Mimořádné! Na Blond Ambition Tour a S Madonnou v posteli jsem vyrůstal, a tak snad i proto pro mě nesmírně poutavé a dojemné. Upřímná zpověď skupiny tanečníků, kteří dosáhli vrcholu, aby si následně sáhli na dno, mě překvapivě zasáhla a naplnila emocemi. Turné ďáblice s maskou anděla navždy změnilo jejich životy... ()

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

A protože nejsme ničím jiní, vůbec se nelišíme a chceme žít a být bráni jako ostatní, musíme se co nejvíce lišit, provokovat a hned v prvních minutách upozornit na to, že jsme teplouši. Odpad pro všechny pokrytecké idioty, jejich pozitivní diskriminaci, smyšlenou homofobii i v té nejtolerantnější společnosti a demonstrace za zrušení zdravého rozumu a přírodních zákonů. ()

Reklama

Reklama