Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Aby to nedopadlo tak, ze ak bude mat PG-13 verzia Deadpoola uspech, tak treti Deadpool bude tiez PG-13.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

protože JL měla tuším PG-13 a když bude mít zcenzurovaný DD 2 úspěch, tak by šéfové z WB měli chytnout za nos a vydat Snyderovu rozšířenou verzi, kterou někde schovávají.  

na příspěvěk reagoval woodsman

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Ratemus

No právě o to mi jde. Jejich obsazení nemuselo být a priori špatné, ale hráli v dementních filmech pod mizerným režijním vedením.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Ištván87

S ti. Samozřejmě souhlasím...jako hrát umí ale k čemu to když celý film stojí za hovno...hrát umí i Nicholas cage a přitom dlouho nehrál v ničem dobrém, naposledy se mi líbil v Joe nebo jak se to jmenovalo...

na příspěvěk reagoval Ištván87

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Jestli mluvíš o filmech, tak zrovna tyhle dva příklady jsou dost nejednoznačný, protože těžko říct, jak by ty postavy dopadly v kvalitních filmech. Přeci jen Daredevil byl hroznej a Catwoman ještě horší a nic tam nefungovalo. Možná by v dobrých filmech zazářili. Jak Halle Berry, tak Michael Clark Duncan (RIP) hrát umí, ale v těch filmech byli vážně strašní. Jako všechno ostatní. 😁

na příspěvěk reagoval Ratemus

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Nick Fury určitě top z toho listu, ale Perry White mi prostě na černocha nesedí. Urich na druhou stranu byl také vynikající.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Ištván87

jo valkýra se mi taky líbila, ta mě taky příjemně překvapila, Heimdall je také fajn i když jako Nejbělejší z bohů zrovna nevypadá...tak Harvey toho moc nepředvedl vlastně vůbec nic asi tak stejně jako Boliviar Trusk v prvních X-menech..ae když už jsme u toho komiksového počernochování....tak Nick Fury, baron Mordo, Kurse, Korath, Perry White, Ben Urich, ...na druhou stranu si vybavuji i ty tragické jako Kingpin, Catwoman, 

na příspěvěk reagoval dragon94, Ištván87

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Stejně tak byla výborná Valkýra ve třetím Thorovi a stejně tak byl Heimdall jednou z nejvíc cool postav v celém MCU (i přes minimální prostor).

na příspěvěk reagoval Ratemus

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

Tvl, tak moc nucený film jsem dlouho neviděl, opravdu nechápu hodnocení. A to nejsem vůbec náročný divák.
Zarostlá podpaží Domino jsou nějakým symbolem? Roztomilé.

na příspěvěk reagoval Ratemus, Prometheus69

miz.

miz. (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Já jsem se na názor ptal, protože nám to přišlo pro kino e-cinema v obou verzích. A mám takový zvyk se na to předem nedívat. 

Děkuji všem za odpovědi. 
 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

miz.

Rozhodně... Nepochopil jsem proč jí nedali do kina rovnou! :D Jak se zkouší zasebevraždit.. nebo ty bitky jsou mnohem delší a krvavější... Mi přišlo. :D

na příspěvěk reagoval Kincl

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama