Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Kdyby dělali kinodabing, tak by to bylo o něco lepší, ale nejspíš by vznikl ve studiu Barrandov pod režijním vedením Petra Pospíchala a s Liborem Boučkem v hlavní roli, takže by to stejně za moc nestálo. Ale bude to dabovaný až pro vydání na Blu-ray (ve studiu Barrandov, v režii Petra Pospíchala s Liborem Boučkem v hlavní roli), takže čekám stejně příšerný dabing, jako měla jednička.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Ten poslední trailer :D :D tohle bude pecka a ty narážky na jiné filmy a ten konec s tím týpkem bez schopností :D

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Když o tom řeč a dělate si tu z toho Bazar... Prodavam první číslo supermana... The increterible HULK 301. , Web of spider-man 72 JAN.. :)

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Ištván87

Letos Crew vydává dalšího..mrkni na leonclifton.cz tam nějaký llobo je myslím...nebo i na letgo myslím že jsem něco viděl

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

Vás pár buzerantů umí fakt znechutit celé csfd diskuze, kde se chce člověk něco dozvědět jiného kromě toho jakou má seiseksu barvu uzdičky...čuráci zasraní. Vojna by vám asi dost pomohla

na příspěvěk reagoval Ratemus

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

woodsman

Mě přijde že zaporakem je i Deadpool.. Z te druhé časové paraelní reality. :) Možna se snaží o něco aby se stalo.. Aby se něco nestalo. :) Ten vězeňský konvoj... A vězení pro mutanty mi nejde moc dohromady. I chování obou Wade mi přijde rozdílné. 8)

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama