Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ta paní Weynova domácí z jedničky je Domino. 

Což by i vysvětlovalo to proč je Domino černoška. 👍

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

Hloupější film jsem neviděl už pěkně dlouho fuj.Ani pro fandu akce ani pro fandu komedii slátanina na entou :D

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

PKD

Několik vtipů změněných. Několik scén prodloužených. Úžasná bojová sekvence v lázních... Určitě doporučuju shlédnout. Je to fakt pecka. Za mě lepší jako kinoverze.. Né že by ta byla špatná, ale prodloužená je prostě ještě o kapku víc nadupanější.

na příspěvěk reagoval PKD

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ta finální hudba bitka, poznal taky někdo theme Přichází Satan? :)) Mám jistou teorii o Domino... Proč je černá. Je to jednoduché, protože Weinova domácí je také černá a nosí černé brejle... Nejen proto že je slepá. A Cable má stroj ćasu. Zbytek si dejte dohromady sami... 8)

Sayko

Sayko (hodnocení, recenze)

Nevka

Jo, všechno klape jak má. Zasmál jsem se, dojal jsem se a pro večer s popcornem a bez mozku je to fakt dobrý!

Sayko

Sayko (hodnocení, recenze)

Tak jsem se k tomu konečně dokopal.. a i přes moje skeptické očekávání to není vůbec taková sračka. :))

na příspěvěk reagoval Nevka

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Ratemus

Tak trochu je to škoda pretože pokiaľ sú tie informácie pravdivé a v novom Deadpoolovi bude len Reynolds tak prídeme napríklad o Cablea. A toho Brolin zahral celkom slušne. Chcelo by to prevziať viac postáv nie len DP do toho reštartu - teda pokiaľ vznikne.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Potvrzený update na Deadpoola. 1) příští film bude tvrdý reboot, který Deadpoola (pořád hraného Reynoldsem) uvede do MCU. 2) sólovky zůstanou R-kové a budou vydávané pod Foxovským bannerem. 3) Týmovky ve kterých se Deadpool případně objeví budou PG-13

na příspěvěk reagoval renegad, Spiker01

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Proste..Jana

Deadpool je tak populární a musí se pořád dojit takže jen tak nezestarne... Ne, komiksové postavy stárnou jen minimálně..

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Ratemus , dragon94

Jasné, díky. 

Řekněme, že pod tíhou nových dojmů jsem své původní hodnocení - 'odpad!' změnila na 3 hvězdy. Musím uznat, že při prvním zhlédnutí jsem byla nejspíš příliš znechucena vulgarismem a přehršlí násilí, že jsem nebyla schopná ocenit tu dávku humoru, která je už v prvním filmu. 

Tentokrát jsem se povznesla nad všechno, co mi vadilo předtím a ten humor tam doslova tryská, takže proto oprava mínění. 

Na 4 nebo 5 hvězd u mě nedotahuje, ale 3 si u mě opravdu zasluhuje. 

 

Ale ještě něco mi tam nějak vrtá hlavou. 

Z děje vyplývá, že je nesmrtelný po zranění, ale dokáže zemřít stářím? Mám na mysli to, že ta jeho přítelkyně tam někde na něho čeká, takže jestli se někdy tedy fakt sejdou už navždy? 

na příspěvěk reagoval Ratemus, dragon94

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

SONITA

Jj to jsou ti odborníci co nečetli jediný komiks a budou pak tiakt jak je hulk nejsilnější a cable je tedy vlastně logana. Jen bych upřesnil že otec je sice cyclops ale matka je klon Jean Grey...

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Proste..Jana

No v komiksu je to tak že jej proklel thanos aby mu nedělal do jeho lásky Smrti a tak se vždy deadpool respawne. Jeho brutální regenerace je ovládaná silou vůle.. Ve filmu to ber tak že ruka byla vtipná scénka a sestavení z kousicku je prostě jen další vtipná scénka. Žádný smysl v tom nehledej i kdyby byl rozlozen na atomy, vrátí se

na příspěvěk reagoval Proste..Jana

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Ahoj všem, 

zrovna dneska jsem se po dlouhé době znovu podívala na Deadpoola (první film) a tam mu z pahýlu ruky vyrostla malinká ručička a pak dorostla do normální velikosti. 

Na tenhle film - Deadpool 2 - se koukám prvně, takže mi poněkud nedává smysl, jak vlastně funguje ta jeho nesmrtelnost/regenerace. Vyhodil sám sebe do luftu a byl na kousky. Jak se ale vrátil zpátky k životu už tam nebylo. Podle toho, co bylo v prvním filmu, by teoreticky z každého kousku měl dorůst nový Deadpool - řekla bych, že by se pozabíjeli navzájem - nebo ho ten kovovej chlápek poskládal a on prostě srostl dohromady? Tak to nějak odpovídá tomu, co vidím. 

na příspěvěk reagoval Ratemus, dragon94

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

SONITA

a nemá to být spíš přirovnání, po povahové stránce ? oba dva řeší velkou část problémů stylem rozsekat/rozstřílet a sou to dost horké hlavy. V tomhle směru ano. 

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama