Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Recenze (999)

epicek 

všechny recenze uživatele

Proč měnit něco, co funguje. To bylo určitě hlavní motto Reynoldse a lidí kolem něj. Druhý DíPí je stejně ujetý jako první díl a to vše vynásobeno tak deseti. Neskutečně povedený úvod alá James Bond s perfektním songem, který pak naváže na pomalý rozjezd, který je jen takové ticho před bouří ale to co se po první třetině spustí za masakr, to prostě žádný jiný film nemůže nabídnout. Neskutečné množsví popkulturních narážek snad na všechno, černý a rasistický humor a spoustu krve a useknutých končetin. Funguje to prostě perfektně a jde vidět, že tento skoro hrdina je v dobrých rukou.Vyšší rozpočet jde znát a je super, že se podařilo dostat do filmu více postav. Brolinuv Cable sice tolik prostoru nedostal, ale i to minimum dokázal vytěžit naprosto dokonale. Jsem sám zvědav, jakým směrem to s Wadem Wilsonem půjde dál. Skvělá oddychová komiksová zábava, která díky tomu že se nebere vážně, je prostě svěží vánek. Jo a ta potitulková nálož, by mě ani ve snu nenapadla. Let's go get our fuck on! ()

Morzael 

všechny recenze uživatele

Deadpool splňuje očekávání, která nastavil prvním dílem. Jenže to je asi všechno. Film postavený na jednom gagu za druhým a cool akčních scénách. Neříkám, že je to špatně, zase jsem se dost nasmál. Jenže, kde byl první díl osvěžující metaparodií, dvojka jen tak nějak pokračuje v již viděném. Právě proto nemůžu jít s hodnocením výš, protože vím, že se na Deadpoola 2 podívám ještě tak maximálně jednou a tím ho pro sebe definitivně okoukám. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Utok na city. A utok na branicu. A obidva boli viac nez uspesne. Nove postavy mi boli maximalne sympaticke - hlavne Domino. Wade hlaskoval co to islo a nakoniec sa mu predsa len podarilo dostat do filmu aj Wolverina. Asi jedina vec, ktora mi chybala bolo viac Negasonic Teenage Warhead. Ale jej priatelka bola maximalne rozkosna. A aby som nezabudla, kto vyberal hudbu k filmu je cisty genius. If I could turn back time form 9 to 5 .... ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Winchester, 16.5.2018 Na nového Deadpoola jsem se do kina vážně těšil a rozhodně z něj neodcházím zklamaný. Spousta povedených narážek a vtípků, které fungují lépe, když máte hodně nakoukáno. Body navíc za Vanishera. Mezititulkové scény jsou jasným vrcholem a skvělým zakončením filmu. A i když to většinu času skvěle funguje a baví, tak si plné hodnocení schovám, protože se překvapivě našlo docela dost chvil, kdy se tak nějak nic nedělo. I tak je to ale zážitek, který rozhodně stojí za vychutnání v kině. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

První půl hodiny jsem se vůbec nezasmál, to jen hloupí lidi kolem mě, kterým ty laciné hlášky byly určeny. Pak jsem se ale rozehřál a vskutku se i párkrát hluboce zasmál (co se týká vtipnosti jsou stále na výši Strážci galaxie). Je to lepší než jednička jak po dějové stránce, tak i celkově filmařsky. Co mě ale na těchto filmech sere a bude stále srát - že tam furt musí někoho zachraňovat, nejlépe tlusté škaredé děcko, které neumí hrát, nebo ženskou, do kterého je to avokádo zabouchlé. Nemůžou tam dát bezmyšlenkovité řešeto jako v Avengerech? ... CC Flora ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Nádherný rodinný film, v tom měl Wade pravdu. Bylo jasné, že dvojka bude jiná a byla jiná naprosto dokonalým a geniálním způsobem. Dvě hodiny srandy, akce i vážnosti (a teď ruku na srdce, Deadpool se super, když jede na vtipný vlně, ale třeba v komiksech jsem zjistila, že mě víc baví ta jeho vážnější část.) A nelze nezmínit pop kulturní odkazy. Těch tady bylo kopec, mnohem víc než v prvním díle, to jsem si užila. Plus nahláškováno na tři normální filmy. Já taky umřu. Jako Wolverine! Plus narovnání účtů Wada s Wadem (W:O) a Ryanam (GL) bylo naprosto dokonalé:D ()

campix 

všechny recenze uživatele

Klobouk dolů před tím, co Ryan Reynolds a spol dokázali i podruhé. I přes to, že odešel (byl odejit) jeden z hlavním mozků stojících za jedničkou. Je opravdu těžké navazovat na úspěch prvního dílu, který měl v mnoha ohledech nespornou výhodu oproti svému pokračování. Očekávání lidí byla veliká s troufám si tvrdit, že je Deadpool 2 rozhodně naplnil. Začátek je sice velmi pozvolný, ale se stopáží kolem dvou hodin je následně stále spousta času se vybláznit. A o tom přesně Deadpool je. Akce napěchovaná hláškami, kulturními referencemi, hvězdnými camei a občas velmi brutálními scénami. Jak hlásá plakát: Všechno bude větší! A ono tomu doopravdy i tak je. Opravdu nemám moc, co vytknout. Nové postavy fungují skvěle v čele s Cablem a Domino a Vám nezbude nic jiného než se královsky bavit. Potitulkové scény geniální. Opravdu se tvůrci vytáhli i podruhé. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tak tady mi slova těžko postačí a k mému překvapení se z Deadpoola stává jeden z mých nejlepších zážítků v kině za tento rok. Scénář je totiž mnohem propracovanější, než u prvního dílu, který já řadím k těm hrdinským, které mi nesedly a byly pro mě průměrem. Humor je taky mnohem stylovější, nehraje si na tolik vulgarit a spíš se zaměřuje na narážky na jiné filmy a jestli jste obecně filmoví znalci a máte přehled, stoprocentně vás tyhle části pobaví nejvíc. K největším plusům patří ale narážky na X-Meny a dokonce i dvouvteřinový výskyt mých nejoblibenějších postav i s Charlesem Xavierem (!). V ten moment se moje srdíčko zastavilo a tělo zalila vlna endorfinů a spokojenosti. Pozorný divák mohl zahlédnout i Brad Pitta, Billa Skasrgarda a (prý) i Matta Damona. Tyhle malé štěčky a detaily dělají Deadpoola 2 tak zábavným a jedinečným. Nikdy nevíte, co na vás vybafne. K nejlepším scénám patří padáková, ale nemůžu říct, že by se jednotlivé scény daly takto porovnávat, protože každá byla něčím originální. O mojí zábavu se částečně postaral taky Deadpoolův komplic alias Zazia Beets s její schopností štěstí. Obecně je na mém zážitku z kina nejlepší to, že jsem se za Deadpoolovu fanynku nepovažovala ani z daleka, protože jak jsem zmiňovala jednička podle mě stála za prd a do kina jsem šla spíš jen tak z nudy a protože jsem chtěla mít přehled. Takže tohle je názor nezaujaté divačky, která od toho nic nečekala a jen se nechala unášet stopáží a už v prvních pár minutách jí dokázal tento snímek vykouzlit úsměv na rtech. Po dlouhé době fakt královská zábava. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Zatím jen 4*, ale za to může ten přehnaný hype a má nereálná očekávání. Doporučuji verzi Super Duper Cut. Porovnával jsem změny a rozhodně filmu prospěly. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

První Deadpool mě dostal stejně, jako většinu ostatních. Dvojka se nese v duchu eskalace, takže je v ní víc hlášek, triků, postav... . Teoreticky, bych tedy měl být i vic nadšený. Jenže nejsem. Pořád je to jízda, ale žádné překvápko se nekoná a díky tomu, že se chrlí jedna hláška za druhou, budete tím jednoduchoučkým scénářem poskakovat s užvaněným Dedánkem od scény ke scéně, až do závěru, který vám bude tak nějak jedno, protože všichni víme, že Dedínek neumře...už jsou ohlášeny další filmy. Zklamaný nejsem, ale stejně tak mi čelist nepoklesla, takže s pokrčením ramen, dávám slabší 4* ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Deadpool 2 je o trošku lepšia ako jednotka ,má lepšie vizuálne efekty aj linka s láskou funguje lepšie , všetkého je viac čo nie je zle ,ale už tam nie je ten kultúrny šok. 7/10 ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Nebudu chodit kolem horké kaše. Tenhle film je prostě absolutní nářez. Už dlouho jsem se u nějakého filmu nepobavil natolik, jako u druhého Deadpoola. Užil jsem si i jedničku, ale doteď ji nepovažuju za nic až tak skvělého. Druhý díl mě ale naprosto rozsekal, ať už akcí, hláškami, narážkami, známými i novými postavami, hudbou, prostě vším. Film navíc funguje skvěle jak ve vtipných, tak vážných scénách, což je v případě tohoto druhu filmu téměř zázrak. Rozhodně doporučuji všem, kterým se líbil první díl a vlastně asi i těm, kterým jednička přišla slabší. Možná je to jen mnou, ale tohle je jedno z nejlepších pokračování vůbec. Na mě opravdu Deadpool 2 zafungoval ve všech směrech. Úžasný filmový zážitek! ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

90 procent. Možná ne tak svěží jako první díl, ale luxusní hlášky, vtipy mnohem drsnější a odvážnější. (třeba odhalená prdel jistého megalomana) a i příběh a pointa funguje. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Domino si krade film pro sebe, Cable je skvělej, a pak je tam...no. ten...Deadpool. Nějak nám ztratil šťávu, místo v nekorektním humoru se utápí v popkulturních odkazech, které ani nejsou pro mladý (vysvětlí mi někdo ty muzikály - Yentl, Annie, a Frozen?), a pomalu se z něho stává X-man, jak má být. Zdá se, že se Deadpool vydal podobnou cestou jako Martin Riggs ze série Lethal Weapon. A je tu vidět snaha producentů přizpůsobit film x-manovskému univerzu. Deadpool, ať chce nebo nechce, tam patří, a tak nakonec bude sekat dobrotu, a jen trochu, v mezích zákona, prudit a vtipkovat. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru je dvojka Deadpoola přece jen o fous lepší než jednička. Nicméně ani celkem zábavný fakt, že zhruba v druhé půli filmu začnou létat místo kulek docela vtipné hlášky, nemůže spasit tuhle dějově chudou a značně infantilní komiksovou podívanou. Příliš natahovaný závěr tomu také moc nepomohl. (50%) ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

kurva dopici!! jeste ted sem celej od semena! az na to pujdu po devaty napisu vic! do TOP5 filmu na svete se to vejde! zasrana zkurvena aplikace do mobilu me smazala rozbor dila! strc si to doprdele ty curaku kdyz to nefunguje kurva!!! TAKZE zkracene: ta hudba vole bozska a to nesnasim debilni dubstep! ten humor doprdele! reziser co zabil keanu ryvsovi psa tomu sednul jak tlustoska na vojtu kdyz sem chodil na stredni! ta akce ta krev! kurva joo! kdyz film zacinal tak sem mel zcvrkly kulky ale odchazel sem za prijemneho houpani plny spustenych varlat jako meli ty borci na aute! PS: NEJLEPSI ROZBOR UTIRANI PRDELE!! VSICHNI JDETE DO KINA!! ()

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama