Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Recenze (999)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

A druhý díl červeného hláškovače je na světě. Dnes upravuji komentář z důvodu, že po druhé projekci mám pocity mnohem lepší než první. Poprvé jsem byl asi moc zaujatý prvním dílem a čekal jsem kopii. V něčem je dvojka sice stejná a to je styl humoru, ale zbytek je úplně jiný. Má lepší příběh, velké množství různých emocí a akce se též podařily. Jelikož má více postav, větší rozpočet a srandičky jsou také vrcholné šaškovní dílo, tak rozhodně dvojka boduje ve všem. Určitě zaujme, že Deadpool si postaví svůj vlastní tým lidí se superschopnostmi, kde se ukáže, že styl beru tě a vrhne je do akce končí katastrofálně. // Viděno 2x v kině: 85% ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že dvojka bude aspoň na stejný úrovni jako jednička, ale takovou bombu jsem ani náhodou nečekal.. vůbec nevim co k tomu napsat, protože tohle byla jedna velká akční/dobrodružná/sci-fi jízda a byla tu jedna hláška za druhou a po všech stránkách je to perfektně zvládnutej film, ale hlavně ta komediální stránka se fakt povedla.. sice jsem nedostal záchvat smíchu, ale smál jsem se každých cca 10minut.. letos zatim suvereně nejlepší film.. ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Tak jako velká paráda, no co ti budu povídat. Dámy a pánové. Nasaďte si klobouky, tohle bude jízda. Má to styl a má to koule. Šílený hrdina Deadpool před 2 roky dobyl kina a byl z toho nejenom velký hit ale především povedená a originální komiksová žánrovka. Doufal jsem, že dvojka bude aspoň na stejný úrovni jako jednička, ale takovou bombu jsem ani náhodou nečekal..vůbec nevim co k tomu napsat, protože tohle byla jedna velká jízda a byla tu jedna hláška za druhou a po všech stránkách je to perfektně zvládnutej film. Deadpool 2 má jednu z nejlepších podtitulkových scén všech dob. Reynolds herecky stoupá, Josh Brolin mu skvěle asistuje. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se u tohoto filmu obával změny režiséra a taky možného udávání hlavní postavy jiným směrem, ale ono se to nestalo a změna režiséra možná i prospěla. Nedá se s jistotou říct že je to lepší než jednička, ale co se říct dá je že si to zachovalo tutéž úroveň kvality jako první díl. Pokud budeme mluvit o akci tak nám jí trochu přibylo, jelikož s hrdinou jsme již obeznámení a více místa si mohla ukousnout právě akce než dostávání se do nitra hlavního hrdiny a o to hlavně v Deadpoolovi jde. Takže myslím že s tímto pokračováním můžeme být spokojeni. ( 13.8.18/TV ) (26.9.18/TV) (25.5.2019) ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Do tohto som šiel s nemalou skepsou, lebo predchodca bol síce zábavný a jedno s druhým, ale dostal som to na tanieri tak prehajpovanom, až ma to relatívne dosť minulo. Pozrel som si toto, pozrel som si opäť jednotku, opäť toto a nedá sa mi inak ako... ponechať hodnotenie ako je... :-) Už o prvom mŕtvom bazéne sa hovorilo ako o niečom revolučnom, ja to však naplno pociťujem až tu. Zrýchlilo sa tempo, sprehľadnila sa akcia, pridalo sa krvi, funkčných emócií, easter eggov, logické cestovanie časom a hlavne to malo celkom premyslený PRÍBEH, čo by človek v takomto niečom normálne nečakal. Za mňa veľká spokojnosť a špeciálny shout-out Josh Brolinovi, čoby super záporák/klaďas. :-) ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nejdražší camea ever :D Jenom nerozumím, proč tam Reynolds za každou cenu cpe ty sexuální úchylárny (blowjob Colossovi?) Nemám pocit, že v komiksu je Deadpool nadržený bisexuál. ()

stOKYi 

všechny recenze uživatele

Možno lepší scenár ako úplne o ničom v jednotke, avšak, nebolo to už tak cool a vtipné. Nakoniec to bolo aj menej zábavné. To je tak všetko čo môžem povedať. Som zvedavý na X-Force, to už len bude vtákovina. ()

reky 

všechny recenze uživatele

U mě o něco slabší než první díl, některé momenty jsou rozhodně bránici trhající, jindy se zas vtipy minou účinkem, trochu jak na houpačce. Brolin však opět vynikající, stejně jako titulkové scény. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Dvojka má úplně stejný problém jako jednička. V jednotlivostech je boží, ale jako celek vůbec, ale vůbec nefunguje. Prostě samostatné scény bych si pustil a bavil se u nich, ale celý film ani z donucení. Akce slabší než v jedničce, finále nuda. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica nemastná neslaná. V prvom rade sa strašne tlačí na pílu - vtipy sa sekajú s kadenciou Bláznivej strely, do terča trafia tak jeden z desiatich. Meta, sebauvedomelé špásovanie je premnožené a pôsobí po jednotke trochu ako obohratá platňa. Už to vyzeralo na sklamanie, ale druhá polovica celkový dojem neuveriteľne vytiahla hore. Od pohovorov s kandidátmi X-Force film chytí grády a tempo, ktoré nepustí až do konca. Zrazu fungujú vtípky, meta humor, postavy a zrazu sa objavujú podarené nápady, ktoré dokazujú, že Reynolds a spol. sú pre túto konkrétnu sériu správni ľudia na správnom mieste. Deadpool v pokračovaní pôvodný koncept rozvinul, podrástol a hlavne sa mu zväčšili už tak celkom veľké gule. Nie je to vyvážené (občasná nuda, premenlivo zábavné vtipy), rozbeh filmu naozaj trvá a snaha byť cool je miestami (a nie málo) príliš kŕčovitá a chcená. Ale keď to šlape, tak to šlape na plné pecky a nebyť onoho maximálneho nasadenia, Deadpool 2 nemá svoje vrcholy tak vysoko ako ich má. Objektívne a rozumom to vidím tak na štyri, od jednotky sme sa podľa môjho názoru určite posunuli vyššie, s prižmúrením oka a za tých X ozaj podarených vecí a dobrému pocitu po filme napriek slabším miestam od srdca zaujatých päť. ()

kjakob 

všechny recenze uživatele

Deadpool je zpátky, a ... povedlo se posunout se od hláškovací komedie k hláškovací komedii s lepším obsazením. Vážně bych chtěl jásat nadšením, že Deadpool prolomil nejen tu čtvrtou, ale i pátou stěnu, ale pořád to tam není. Tenhle film má našlápnuté finále, které možná i nějakou tu slabší povahu vezme. Ale my ostatní nechutná prasata víme, že s [SPOILER] .... s tímhle nehrdinou se zase znovu potkáme, tentokrát v týmovce X-Force. A tam už to vážení přijít musí, protože nejlepší věcí na dvojce jsou Cable, Domino a Peter. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

DP2 je mnohem brutálnější, morbidnější a ujetejší. Přibývá usekaných, rozdrcených, pohmožněných, spálených a utržených končetin. Vtípky i tentokrát fungují, ikdyž jsem z nich měl někdy pocit, že už jsou malinko nucený. To se dá v klidu přejít. Nové přírůstky do rodiny se povedly. Cable a Domino hodně bavili, (Josh Brolin se tímto stává komiksovou modlou) a v dobrém světlé se představili i ostatní. Problém jsem měl s příběhem. Zatímco jednička byla precizní krasojízdou, pokračování občas působilo neohrabaně. Nebyla tam ta lehkost. Nepřišel progres jako v případě druhého Spider-mana či druhých X-menů. Spíše do připomínalo druhé Avengers a Iron mana. Rozhodně se chci na film ještě podívat, ale více z pocitu povinnosti než nějakého bujarého nadšení. Hodnocení se u mě nyní pocitově pohybuje mezi 60-70%. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Výborná chémia medzi postavami a množstvo easter eggov a narážok na všetko možné aj nemožne. Proste komédia ktorá ma gule a páčila sa mi možno o trochu viac ako prvá časť. Zase sa pohybujeme pri hranici toho čo je ešte únosne a čo už prepálené. Opäť to nemusí sadnúť každému, ale ja som sa bavil skvelo. Dvojka je viac akčnejšia a scenáristicky istejšia. Prepínanie medzi žánrami tu podľa mňa nie je až tak zvládnuté ako minule, no vynahrádzajú to lepšie postavy. Domino a Cable sadli ako riť na šerbeľ (Brolinovi tento rok ide) a aj vďaka ním ide o živelnú jazdu od začiatku do konca. Potitulkové scény nastavili laťku tak vysoko že neverím že ich niekto niekedy prekoná. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Problém je hlavně jeden - zápletka je naprosto k ničemu. Když se oprostím od scénáristické stránky věci, film je tak humorný, jak jen může být. Pro diváka je značně osvěžující faktem, že MARVEL dokáže udělat i film, v kterém hlavního hrdinu nebere úplně vážně. 69% Celosvětový příjem k 4. 10. 2018: $734,242,709, což je 6,67 násobek rozpočtu ()

VaHo 

všechny recenze uživatele

Ten film jsem viděl na malém monitoru při dlouhém letu v letadle. Teď se bojím, že s tímhle filmem budu mít už navždy spojené, že zrovna, při scéně skákání padákem z letadla se dva metry za mnou ozývaly dávivé zvuky jednoho nebohého pasažéra, kterému se udělalo šoufl... Jo, film je dobrej, ale na jedničku nemá. ()

Gothar 

všechny recenze uživatele

Dvojka je ešte lepšia ako jednotka. Má viac vtipov, viac akcie, minimum hluchých miest a výbornú potitulkovú scénu. Pomohol hlavne scenár, ktorý už nemieša časové línie a dej si preto drží vysoké tempo. Dve hodiny ubehli ako voda, nečakal som, že sa budem až tak baviť. 95 % ()

4ct10n 

všechny recenze uživatele

Tak setting už je jasnej: Rkovej rating, Ryan Reynolds, infantilni humor, čtvrtá stěna, akce. Divák znalý jedničky se nemusí nijak nechat překvapit, jenom čeká jak tvůrci poskladaj zmiňovaný zakladní prvky. Do dvojky silně promlouvá hlavní zaporák, kde Brolin nepřekvapuje, ale svoji roli zvládá s přehledem. Pak už tu máme jenom vrstvení vtípků na sebe, kde občas dvojka boduje kvantitou, zatím co kvalita chvílema pokulhává. Samotná zapletka, která ramcuje celej film je opět víceméně běžná, což mi přijde trochu škoda a jenom prohlubuje pocit, že s postavou Deadpoola by se dalo vymyslet trošku víc. Celkově si taky zaslouží film ocenit za balancování na hraně politický korektnosti, kdy je radost koukat na to, co lze ještě do současnýho blockbusteru nacpat. ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Kdo si dokáže udělat srandu sám ze sebe, může si dělat srandu ze všech i všeho ostatního. A přesně takový Deadpool 2 je. 95% ()

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama