Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Recenze (999)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Deadpool je celkově dost veliký extrém. U prvního dílu jsem se neskutečně bavila a byla jsem, jako mnoho lidí zaskočena, co všechno se dá udělat a vytvořit, na co se dají udělat narážky, parodie apod. -a byla jsem spokojená. Druhý díl pro mě byl taky šok - ale bohužel ve špatném slova smyslu. Už to pro mě nebylo tak vtipné, cítila jsem tam až "trapné" momenty, někdy mi to přišlo až moc přehnané a vlastně celkově - to pro mě bylo až moc. Já mám ráda sarkasmus, černý humor, ale někdy - když je toho hodně - tak už je to pro mě spíš to - už dost! A to pro mě tento film opravdu byl. Škoda. Ale jo - jedno plus tam je - bylo tam víc X-menů :D :D ()

venison 

všechny recenze uživatele

Opět jsem se od pana Deadpoola nechala poměrně slušně nachytat a rovnou v kině.. Nemyslím si, že jde o slabší komiksový příběh, který by nestál za zvěčnění, spíše se přikláním k teorii, že nejsem ta pravá cílová skupina.. Všeobecně mám ráda drsnější, kousavější a syrovější druh humoru, ale zde mi nějak vadí.. Možná je to spíš tím, že zápletka příběhu nepatří k nejsilnějším a nezvládne dynamicky rozvíjet humornou omáčku okolo.. Vtipy potom vyznívají spíše jako slepé výstřely do tmy, i když v patřičné souvislosti by dávaly větší smysl.. Trošku mi vadila romantická struna děje, když je nám vlastně hlavní hrdina Deadpool servírován spíš jako cynický obšourník.. Tvůrci v některých scénách (dle mého osobního názoru) tlačili přespříliš na pilu a snažili se vystřídat z vtipného základu co nejvíce materiálu a tím samotnou pointu vtipu zabili (krásným příkladem je sálodlouhá scéna s přistáváním týmu).. Jinak jo, jako relax to celkem ušlo, jen bych se nepřikláněla k názoru, že 2 je lepší než prvotina.. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nikdy nepochopím to nadšení ohledně Deadpoola ať už jedničky nebo dvojky (5 hvězd tomu asi může dát jen puberťák co si udělá dobře na tom, že tam někdo může říct něco ´´vtipného,,) . Jediné co to má oproti jiným superhrdinským filmů je tuna hlášek (zde většinou trapné například z Ledového Království) a brutalita. Jinak hodnocení to samé jak první díl je zde sice lepší příběh (prvních 20 minut úplně o ničem) , ale herci horší (ten kluk je tak trapný, že i nějaké děcko z Ulice by to zahrálo lépe a je tak drsný, že by se ho nebály snad ani kojenci o tom Indovi se radši ani nevyjadřuji). Negasonic zde skoro není X Force zbytečná , ale zase potěšil Juggernaut i když má málo prostoru. P.s. popis je mimo žádní sexuálně agresivní psi zde nejsou a ta jakuza je tam tak 2 minuty. Za týden si nevzpomenu o čem to bylo ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Po romantické komedii musí logicky následovat rodinný film. Deadpool 2 je dospělejší ve všech ohledech, které nepokazí dětinskost celého konceptu. Pitomý, černý humor zůstává převážně nedotčen, byť je z některých pasáží filmu vytěsněn mnohem výrazněji. Wadův růst naštěstí neleze do jeho charakteru a ačkoliv je starší Deadpool nabručenější, pořád je to ten samej kontroverzní parchant. Myslim si, že jednička měla větší koule a ten nízkej rozpočet jí svědčil, ale co se tady vyloženě posralo, byl ten konec. Ani nevím, co k němu scénáristy vedlo. Půlka potitulkový scény jsou sice jen další vtipy, ale to zbylý je taky pěkně bezvarlatový ucuknutí od všeho, čím snímek pohrozil, že umí divákovi provést. Celej dojem mi to nicméně zas nezkazilo. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Těžko si vybavuji, že bych někdy viděl superhrdinu, který by byl vyžraný špekoun a tohle je přesně styl filmů Deadpool - neortodoxní nápady s lehce humorným podtextem, občas to už trochu nudí a je za hranou, ale přesto je to takový svěží vítr v porovnání s dokonalými Avengers apod. ()

PetrVabruscak 

všechny recenze uživatele

Deadpool je prostě opět cool. Film se nebere vážně a dělá si legraci ze světa Marvel. Proto se mohu plně oddat eRkové zábavě a povedeným vtípkům. Se Strážci Galaxie jediná Marvelovka u které se necítím trapně. ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Dvojka Deadpoola mi sedla překvapivě výrazně víc než jednička, přestože se jedná "jen" o větší, hlasitější sequel s větším rozpočtem, z čehož si Deadpool dělá celou dobu prdelky. Na jedničce mi vadilo, že nepůsobila příliš filmově. Tentokrát je děj o úroveň výš, hlavní postavy mají pořádné motivace a vizuálně je film mnohem hezčí (efekty sice působí až moc digitálně, ale zda je to záměr či ne, to si vážně u filmu, který si dělá srandu, jaká sračka byl Deadpool v X-Menech, netroufám odhadovat). Po prvním zhlednutí jsem napařil 80%, po dvou dalších, u kterých jsem se bavil úplně stejně, jsem ochoten jít na 90%. Ale nezapomeňte, že je to blbost... a rodinný film... a vyspoileroval si mi Logana, kterýho jsem ještě neviděl, Deadpoole, ty svině. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Úžasné! Myslím si, že dvojka s přehledem strčila do kapsy jedničku. Je to vtipnější a má to více, co nabídnout. Jde hlavně o vedlejší postavy a herce, kteří se tady přidali. Josh Brolin a Julian Dennison jsou parádní! Navíc miniroličky Crewse, Skarsgarda a cameo Pitta a X-manů byly parádní. Skvělá hudba, výborné vtipy na Reynoldse i Jackmana. Nemám k tomu moc, co vytknout. Takhle bych si to představoval a nebudu se přestávat modlit, aby se opravdu někdy setkal Deadpool a Wolverine! ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem si nechtěl pustit, natož připustit. Zkurvěně dobrý. Vtipný, nad věcí. Ale pořád je to Deadpool. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Pan Pool se vrací, a jeho příběh je ve všem vetší. Deadpool 2 splňuje pravidlo sequelů, a nabízí bohatší podívanou na hlášky, vtipy, gagy, výbuchy a v neposlední řadě mrtvoly. A já se parádně bavil. Studio pochopilo, že má v Deadpoolovi zlatý důl, a nechala Ryenoldse dělat co umí. A ten se u toho krásně vyřádil. Za kameru se tentokrát postavil David Leitch, který nám dal Johna Wicka a Atomic Blonde, a odvedl velmi dobrou práci. Prostě realizuje Reynoldsovi nápady a představy, a dává jím cool vzhled a akčním scénám dodává pověstnou šťávu. Tím se samozřejmě nechci snižovat jeho zásluhy na tomto filmu. Ale je potřeba pochopit, že je to velká one-man show Ryana Reynoldse. A Reynolds si jí užívá jak to jen jde. Hláškuje jako o život, metá kolem sebe meta-humor, jedna narážka střídá druhou, a přitom se neztratí poselství filmu. Přesto, sám by celý film neutáhl. A proto přichází Josh Brolin jako Cable, který mu je skvělý spoluhráčem, a to jak v akčních scénách, tak i v dialogových, a jeho příchod film pořádně nastartuje. Další velmi důležitou postavou je Domino, kterou hraje Zazie Beetz, a ta si krade si krade každou scénu pro sebe. Je skvělá, v akčních scénách, má výborné dialogové výměny a hlavně je sexy a svou schopnost využívá na sto procent. Potěší i Morena Baccarin, T.J. Miller a spoustu dalších v cameo roličkách. Deadpool 2 má spoustu skvělý momentu(narážky na Logana, záporák), výborných momentů(Pool song, přititulkové scény), parádní akci(vězení, dálnice, závěrečný souboj a X-Force), přesto dost pokulhává s příběhem. Příběh ho alespoň ze začátku dost brzdí a je to celkem škoda, jelikož to trvá do příchodu Cable. Ale tohle je jediná moje větší výtka vůči filmu, protože jsem si jinak bavil skvěle. Deadpool 2 je velmi dobrý film a všem kterým se líbila jednička, tak se bude líbit i dvojka. ()

Nyck 

všechny recenze uživatele

Průser to není, ani trochu. Líbí se mi, že si tvůrci stále dokážou dělat legraci ze sebe i z ostatních filmových sérií, ale když to na sebe jen tak nasekáte, nedáte tomu řád a o klíčových postavách se nic nedozvíte, tak z toho vznikne děsně zábavná, rychle utíkající akce, na kterou si druhý den nevzpomenete. Na jedničku to prostě nemá. 75 % ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Za mě jednoznačně zklamání. Po půl hodině jsem se sám přesvědčoval, že se to určitě rozjede. A ono se to vlastně vůbec nerozjelo. Tohle fakt nefunguje. Jako jednotlivé scény dobrý. Zasmál jsem se. Ale čekal jsem opravdu víc. Snad příště. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Tohle je čistý fan-servis, takže ač "objektivněji" bych ubral jednu hvězdičku, subjektivně jsem přesně ten fanoušek, na kterého další fanoušek Reynolds míří. Takže záplava narážek, odkazů, gagů a šílené akce dopadá na úrodnou půdu a já se báječně bavil. Reynolds, Brolin, Beetz jsou skvělí představitelé svých postav. A ostatní se taky hodně snaží. Je to pohodová zábava, a čím více člověk téma zná, tím více se baví. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Tak dobré, že to v mých očích mění jedničku jako téměř špatný film. Néé dělám si srandu. Oba jsou skvělé filmy, ale tohle byla prostě mega jízda s extrémním tempem. která v každé větě či pohybu odkazuje na něco, co jste možná někde už viděli či slyšeli. Čím víc toho je, tím víc se bavíte. Deadpool je tedy takový nástupce "Žhavých výstřelů" ve světě komixů. Mou pozornost to udrželo více než "Avengers:Infinity war" a to je sakra, co říct ! ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vtipné, (sebe)utahovačné a ironicky nekorektní hlášky se v podání Deadpoola (ale i ostatních skvělých postav - Domino, Colossus, Cable, Yukio :-) + dalších přihrávačů) jen tak neomrzí, výborná akce pak fajnově doplňuje až nečekaně plnohodnotnou, emocionální story. Rodinně-srdeční Ryanovu záležitost nezkazí ani občasná trapnost (jelikož hlavní hrdina je holt dětinské pako :-)), ani celkem mizerné triky nebo pomalejší rozjezd. [Viděno v kině.] ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Diváci mají rádi filmový komiks, ideálně když je to ten marvelovský. Všelijaké to poskakování prapodivných postaviček překypujících nesmrtelností a vtípky. Deadpool je v té filmové podobě za marveláckého Tilla Eulenspiegela a tropí si legraci z tohoto žánru i celkově z popkultury. Je nesmrtelný a tudíž si může dělat co chce a vše mu projde. (Till Eulenspiegel byl následně upálen za své kacířství). Popularita Deadpoola u diváků, fanoušků Marvel Movies je právě dána tím kontrastem mezi typickou pohádkovostí, bezbrutalitárností versus vulgaritou a nechutností. Marvelizovaný divák, dlouhodobě krmený růžovým komiksem (Avengers) se pak tetelí blahem, že může spatřit očistnou terapii kacířskou černou ovcí, jenž je z téže stáje. Věřím, že tento Deadpool může fungovat v kině, s partou spolužáků (jít na tohle v rámci rande je diskutabilní) nebo jako zakázaný film, co si stáhl malý Mirek, že o tom mluvily děti v jednotřídce. Obavy mám u starších nad 15. let, kterým se přesto film líbí. Co lze obdivovat na postavě, která je vizuálně, charakterově odporná, "zahraná" mdlým hercem a v nejdebilnějším kostýmu hned po Spidermanovi. Brát film jako parodii? Parodie je nejvyšší level komedie. Zde jsem za celou prodlouženou verzi pozvedl koutky asi 2x. Dialogy - co je vtipného na stylu humoru, který vychází z posmívání se konkurenci, otřepaným, internetem provařeným tématům a za každou cenu ukazovat, že pubertální humor je něco rebelského a děsně "cool". Film nepřináší zcela nic, co by mohlo být bráno v žánru za zajímavé, originální a tak sledujeme opět okoukanou akci, kterak Deadpool je zraňován/uzdravován a hromotluci se tlučou. Deadpool komiks má pravděpodobně nejvíc nejnesympatičtějších postav jaký komiks zrodil. I antihrdinové jdou stvořit tak, aby byli sympatičtí, charismatičtí a jejich hlášky inteligentně vtipné. Režisér David Leitch se snaží o jistou vizuálnost, ale opět ukazuje, že jeho schopnosti končí u kaskadérských kousků a režie kolovrátkové akce. Plusem je Josh Brolin, který prostě ty tvrďáky umí. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Já osobně nemohu přijít na chuť filmům Deadpool. Ne že by se jednalo o špatné filmy, ať už ten první nebo druhý, ale až na pár opravdu vydařených vtípků, mám pořád pocit, že je tlačeno na pilu, a to já osobně nemám rád. Přesto se jedná o slušnou nadprůměrnou podívanou, která je ideální na shlédnutí v partě třeba při filmovém večírku, kde se pije a všem připadá vše vtipné. Jinak však jedno shlédnutí bohatě stačí. ()

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama