Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Recenze (999)

kukuuuc10 

všechny recenze uživatele

95% Kino. Já nemám slov. Aby studio Marvel mělo své filmy hodnoceny lépe, než filmy od Stanley Kubricka, tak to není normální. Na druhou stranu se není čemu divit, protože druhý Deadpool (největší frajer v komiksovém světě) překonává sám sebe. Zábavný, překvapivý, zapamatováníhodný, s údernými soundtracky - na těch si dali také velice záležet. V jeho společnosti Cable, Domino a Colossus taky velice v pořádku. Fakt jsem se smál celých 119 minut. Zase to Marvelu vyšlo! ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Opakovany vtip muze byt stale zabavny! Je to proste porad stejna infantilni a brutalni prdel, jen tentokrat v rozmachlejsich kulisach s lepsim zaporakem a celkove lepsim pribehem. Na plny pocet to nema ani omylem. Nektere vtipky jsou moc debilni i na me, ale v takto kulometne kadenci, to neni zadny problem. Bavil jsem se fakt slusne. ()

jakeer 

všechny recenze uživatele

Pre mňa podobný problém ako pri jednotke. Humor mi nesadol a akčnú stránku zas nemôžem brať príliš vážne. Ale ten nadhľad oceňujem. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Po průměrným až podprůměrným prvním filmu se konečně podařilo tuhle postavu rozjet aspoň na 50% potenciálu. Je to zábavný, sem tam sice trapnej vtip, ale celkově to funguje, má to dokonce i docela vysokej počet seriózních scén který jednička postrádala kompletně. Díky vyššímu rozpočtu efekty vypadaj mnohem líp, akce je natočená s chutí a s ohledem na maximální výkon kaskadérů a scény se nikdy netáhnou víc než je třeba. První Deadpool je v porovnání s timhle sračka. Jen pořád škoda že filmovej Deadpool nemá komiksovou schizofrenii. Jak super by bylo slyšet ve filmu ne jednu ale tři hlavní postavy? A příště trochu přidat na nekorektnosti. ()

HArna 

všechny recenze uživatele

Spokojenost, vše co jsem od Deadpoola 2 čekal, jsem dostal, zároveň však nic navíc. Je to o fous lepší než první díl, přesto hodnotím stejně, neboť a poněvadž dvojka je naprosto stejná jako jednotka. Jen větší a výbušnější a to jsem přesně chtěl - 80% ()

Milan25 

všechny recenze uživatele

Snaží se to být hrozně cool, ale popravdě mě to vůbec nebavilo. Utahané jak hrom, než se tam začně něco dít, tak to trvá hodinu a závěr ne a ne přijít, a k tomu všemu hláškování až na dřeň a perverzní kecy za každou cenu. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec nešlo o takovou sračku, jak jsem čekal. Víte co, u filmů platí pravidlo, že je pokračování vždycky jenom "dojení" slávy z díla prvního. Avšak zde se tomu tak nestalo! Samozřejmě, některé vtipy už ohrané byly a Deadpoolovo počínání všichni z prvního dílu dobře známe, ale i přesto má pokračování co nabídnout. Vtipné scény jsou perfektně načasované s těmi romantickými (a akčními), že zapomenete na čas a film vás veze jako rychlík. Nezastavuje. A právě díky prolínání žánrů vás film nepřestane bavit. Samozřejmě nejde o nic převratného, s hlubokou myšlenkou a originálním scénářem, ale snímek je ušit přímo pro dnešní konzumní společnost, resp. americké diváky. Pobaví, dojme, vyřádí se na padouších a je velmi nekorektní, což teď v době nastávající korektnostní diktatury ocení každý divák. Jo, když vypneš mozkový závity, proč ne. :) ()

Vaklaf 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se asi ještě o něco víc než u jedničky. A jelikož od něčeho takovýho opravdu víc nepotřebuju, tak Velký dobrý. ()

Warle 

všechny recenze uživatele

Ještě že na této planetě stále jsou lidi jako je Ryan Reynolds. Lidi, kteří se nebojí jít proti mainstreamu a jedou si prostě svoje. První Deadpool se ještě držel na nějaké určité úrovni a měl nějakou záchranou brzdu. Jenže když chce někdo udělat úspěšný sequel, tak musí přidat a nějakou brzdu se vykašlat. A v tomto duchu se celé pokračování nese. Prostě se jede na plný koule s mottem "všeho víc" a tentokrát to vychází. Teda aspoň pro mě. Pokud jste ve skrytu duše moralista, co si potrpí na slušnost a pokoru, tak pro vás nemá smysl sledovat tohle pokračování. Je to totiž sprostý, krvavý, rasistický, nahý a dětinský. Škoda snad jen trochu kýčovitého příběhu a trochu pomalejšího rozjezdu, kde se moc řeší vztahy a další nezáživné témata. Taky jsem místy nabýval dojmu, že to působí jako vykrádačka John Wicka (obviously) a Escape Plan. Ale pokud nemáte absolutně žádné zábrany a chcete se prostě zasmát a trochu si vorazit, tak neváhejte a mazejte do kina. Minimálně aftercredits scéna za to stojí. Ale jen pokud máte aspoň základní aktuálnější dění ve světě filmu a showbyznysu, jinak si některé narážky neužijete. 85%. ()

AndrejBB 

všechny recenze uživatele

Človek by povedal, že len ťažko niečo prekoná jednotku, ale druhý Deadpool to dokázal. Vtipnejšie, akčnejšie, hlbšie (myslená vážna časť filmu). Čo sa týka záporáka, tak po Infinity War sme dostali ďalšieho poriadneho, ktorému rozumiete a má zmysluplný cieľ. Ja byť režisérom Marvel filmov, resp. všeobecne superhero filmov, tak ako záporáka obsadzujem už len Josha Brolina. K tomu skvelá titulná skladba, s ktorou bude Deadpool ašpirovať na Oscara za pôvodnú pieseň (asi ju nevyhrá, to by bolo pod úroveň Akadémie, ale nomináciu snáď dostane, pretože vidieť Deadpoola naživo tancovať v opätkoch okolo Celine Dion chceme a musíme vidieť). A keby toto všetko nestačilo, tak za rôzne cameá (Brad Pitt, Hugh Jackman, X-Mani) a potitulkovú scénu proste iné ako 5* nemôžem dať. ()

anfi15 

všechny recenze uživatele

Pamatuji že jednička byla pro mě v komiksovém vesmíru něco úplně nového a neotřelého. Užvaněný, vulgární a otravný antihrdina, který zabíjí lidi a dokonce se u toho baví? No páni! A teďka přišla ta opěvovaná dvojka. Sedla jsem si do kina, dívala se, třikrát se upřímně zasmála, kamarád vedle mě usnul a byl konec. Co to sakra? Film od začátku vsází na svojí silnou kartu humoru. Pro mě to třikrát fungovalo pro ostatní víckrát, ale tvůrci chtějí tak urputně rozesmát diváky, že to je místy trapné. A pak je tu druhá stránka filmu a to je drama. Drama které mi do tohoto odlehčeného humoru vůbec nesedlo. Z hrdiny, který je vždycky jedna koule vtípků, se najednou stane vážný mrznout a do pár minut je zase koule vtípků. Příliš labilní chování. A s celým filmem to je stejné, vtipné scény nahrazují vážné. Člověk je v jeden moment nabuzený střílečkou a vzápětí znuděný dialogem v záhrobí. Výsledek nakonec působí rozbitě a klišé momenty tomu nepomáhají. Nejvíc co mě tak potěšilo, byly nové postavy. 50% ()

mclenin 

všechny recenze uživatele

Jednotka Deadpoola stavila na moment prekvapenia, bol to tak trochu risk skĺbiť R-kový rating, sebaparódiu a komiks, no vyšiel na výbornú. Dvojka sa borí s klasickým "prekliatím" druhých dielov - moment prekvapenia sa snaží prebiť kvantitou a všetkého dať viac. Našťastie, v tomto prípade to filmu až tak neškodí a neplatí to staré známe menej je viac, ale viac je proste iba viac. Humor, hlášky, scény (najmä výsadka X-force) a popkultúrne odkazy sú špičkové, akurát príbeh ako taký "mírne pokulhává" a niekedy som mal pocit samoúčelnosti, akoby bol napísaný len na prezentáciu samotného R-kového humoru. Ale inak je to fajn "podívaná" a stojí za zhliadnutie. ()

angloumene 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem mnoho a možná i proto mě dvojka Deadpoola dokázala překvapit. Rozhodně jsem ale podobné pocity neměla v průběhu celého filmu. Asi tak první dvacet minut jsem nedokázala pochopit, že tohle tvůrci opravdu myslí vážně. Jasně, můžu takové šikanování diváka totálně trapným a předvídatelným dějem brát jako další z řady povedených autorských vtípků. No jestli to tak je, tak šly rozhodně mimo mě. Na druhou stranu bylo dost těch, které se povedly a některé scény jsou jednoznačně legendární (třeba přistání týmu X). Je to škoda, takhle Deadpool 2 bilancuje někde na hraně průměru a nadprůměry, kdyby měl aspoň o půl hodiny kratší stopáž a méně natahovaných "romatických či dojemných" scén, byla by to pecka. ()

filipvrbik odpad!

všechny recenze uživatele

Skvělý film, mnohem lepší než jednička i než všichni X-meny a X-menky, mělo to děj, hlavu a patu, krasavce v hlavní roli ohořelé mumie, vše co má správný film mít, uznávám, že jsem se párkrát i pousmál, a přitom toto veledílo bylo myšleno tak vážně...0% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nemá cenu se rozepisovat. Nedá se říct, že by to strčilo jedničku do kapsy, ani že to bylo lepší. Bylo to jinde a přitom film neztratil jedinou kapku z toho prvního. Každopádně pro tohle já chodím do kina. Zábava neskutečná, akce, efekty, vynikající hudba........... a potitulkové scény... nemělo chybu... ()

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama