Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Recenze (999)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Tak jsme se v prvním dílu vyřádili, předvedli, čeho všeho jsme schopný, odbyli si nutný origin a se dvojkou konečně přešli k filmovému řemeslu. S dokonalou akcí, nečekanou dávkou emocí, solidním příběhem a vedlejšíma postavama, který vyloženě volaj po tom, aby s nima vznikaly další a další filmy. Hlavně teda s Domino, protože hoooooly shiiiiit, Zazie Beetz je boží. Až nečekaně dobrý, lepší než Avengers, lepší než Solo, a nebýt Tichého místa, tak prozatimní film roku. 9/10 ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Byť už to není to zjevení, přebíjí po většině stránek jedničku a potvrzuje status teď tak vzácný živý krve do světa dospěláckýho blockbusteru. Skvělá volba dotáhnout Joshe Brolina. Plus tuna dalších dobrých nápadů, srandiček, hlášek, rýpanců. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Deadpool je film kterej bych absolutně střízlivá a bez návykových látek hodnotila podprůměrně, ale s THC a saké, co mi koluje v žilách místo krve, to zas úplnej průser nebyl a já si tak film celkem užila. Co se týče děje tak ten je nehorázně tupej - Deadpool, kterej měl vždy všechny krom své přítelkyně u prdele, tu dělá první poslední, aby získal srdce třináctiletýho, 150 kg vážícího bukanýra, co má mindrák, že je mocně šukanovanej slizkým starochem z děcáku a proto ho chce zabít. Chápu, že se buřtoflákovi nelíbí když mu dědula denně dává do prdele (nebo na prdel?) každopádně mi to bylo totálně ukradený. Mě ve škole šukanovali taky a nenechalo to na mně žáááádné následky, jak všichni dobře víte. Na tomhle mluvícím melounu to ale následky asi zanechá, jelikož Cable, co si to přisere z budoucnosti, odhulí, že buřtoflák bude jednou strašlivej zlosyn, vedle kterýho i Hitler se Stalinem budou vypadat jako hodní strejdové, a to právě díky tomu, že se Melounovi, poté co slizkýho dědulu sejme, zalíbí vraždění. Jediná možnost jak tomu zabránit je obrátit ho na stranu dobra a nenechat ho dědulu zabít. Zní Vám to jako strašná píčovina? Nedivím se Vám, je to strašná píčovina a ten teplorukej pašík mě neskutečně sral, navíc jsem plně souhlasila s Cablem - Lepší než ho obracet na stranu dobra by bylo ho prostě zabít. Osobně jsem ho chtěla zabít celej film, tak otravnej ten buřt je. Jenže Deadpool je holt po smrti přítelkyně emočně nestabilní a tak se buřtík musí zachránit stůj co stůj. Naštěstí je ve filmu několik scén, co mě fakt pobavily (výsadek X-Force je TOP) a tak jsem to přežila relativně ve zdraví. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Trojský kůň Marvelu 2. Opět zdánlivě se vymezující parodie na všechny ty úděsné a infantilní komiksové sračky, které na cílové diváky (retardy) s kadenci rotačního kulometu chrlí CD Komiks a Div. Když si odmyslím, že jsem za celou stopáž propadl nenucenému smíchu jen u parašutistického přistání vrcholícím usmaženým Pittem na drátech, zbyl mi jen stokrát prostřelený a rozsekaný hlavní hrdina (ke konci jsem se už upřímně modlil, ať konečně chcípne - definitivně), který u těch mnohačetných zranění řekne strašně kůůl ftipy, ale jinak se vůbec ničím neliší od zástupu tisíců kreslených "hrdinů" pro děti nebo panice, kteří mají všichni dva filmy ročně a pak jeden společný a ten se nazve třeba Avengays. Pro zjemnělé fanoušky všech těch úděsných soft vesmírů na jedno brdo to bude určitě další strašně nekorektní nářez. Pro člověka jako jsem já, který jestli něco ve filmových žánrech přímo nenávidí, jsou to indické muzikály a podobně atraktivní a smysluplné komiksové adaptace, nesledovatelné. A nesledovatelné z jediného důvodu, že Deadpool 1+2 a budoucí 3, 4, X-Force, Cable: Civil War, X-Force: Infinity War a Deadpool 5, jsou pokrytecky úplně stejný jako to, z čeho si dělají zdánlivě celý film prdel. 40 % ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Lidi si myslí, že vstáváte jako hrdina, čistíte si zuby jako hrdina, ejakulujete do dávkovače mýdla jako hrdina ..." A ejhle ono to je jinak. Mrtvý X-Man v zácviku mi to všechno dokonale vysvětlil a já jsem se bavil tak, jak jsem se u "rodinného filmu" dlouho nebavil. Asi nejvíc mě rozesmál konkurs na členy týmu, protože elektrizující Bedlam, patrně nepřítomný Vanisher, namyšlený Shatterstar i zvědavý Peter měli potenciál mě bavit. Nechci nic vyzrazovat, ale nepovedlo se jim to. Nevadí. Deadpool si totiž tradičně odhláškoval první ligu, za což mu děkuju, ale až si jednou budu moci vybrat svou superschopnost, tak to bude ŠTĚSTÍ, protože Domino tomuto termínu dodala úplně nový rozměr. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Místy to bylo skoro zábavné. U každého vtipu jsem ale přemýšlel o tom, jak moc je jeho potenciál nenaplněný a o kolik víc se dalo vymyslet. No vážně - kolik se dalo udělat s Domino? A co se událo? Akční scény natočené naprosto rutinně, romantika opět nefunkční a co je hlavní - ten film se bere smrtelně vážně. Myslel jsem si, že to po jedničce vytáhne kotvy a bude to ujetější, ale je to ještě konzervativnější než minule. 2 a 1/2 ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Z Deadpoola 2 mám prakticky stejné poclity jako jsem měl u Strážců Galaxie 2. Tedy vizuální efekty v pohodě, sem tam nějaký humor, dá se, ale už po 5 minutách filmu je z něj cítit, že se jedná o na(d)stavovanou kaši. Ten příběh prostě nemá co říct, tyhle filmy se dají psát furt dokola. Vymyslí se nová krize, nový záporák, pak se to nějak vyřeší a je to to samé znova. Není to úplně nuda, není to vyloženě otrava, ale mám pocit, že s těmito pokračováními Marvel citelně klesl. 6/10 ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Kéž by to bylo tak o půl hodiny kratší, za prvé by si tvůrci mohli utřídit, které blbosti tam fakt nepotřebují být, a za druhé by to bylo svěžejší a svižnější. Pořád nechápu tu zabíjecí fetiš. Několik vtipů mě upřímně pobavilo, ale jinak mi ta metavyprávěcí forma přijde pořád extrémně chtěná, nucená a tím pádem nefunkční. Nicméně je super, že už to nepůsobí tak strašně lacině jako jednička. (Ale zato pořád platí moje výtka, že na to, jak si film často dělá slovní vtípky z používání scenáristických klišé a podobně, tak je potom sám zcela vážně používá, a to je prostě divné.) Zazie Beetz je dost božská a Julian Dennison prezidentem. Docela jsem si užila soundtrack (tu původní hudbu, nikoliv použité populární písničky). ()

choze 

všechny recenze uživatele

Deadpoola jako postavu fakt nemusím, zápletka mi tu přišla dost divná a akce byla zajímavá až tak od půlky (přepadení konvoje). Ale záplava fórů a nápadů vesměs bavila, i když mě ten humor a nerdovština pořád do značné míry míjí až irituje (závěrečné titulky) a pořád mi to přijde poněkud otravně namachrované. Každopádně nadprůměrná komiksovka to je. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Romantika v jedničce nezajímala opravdu nikoho, takže by mě opravdu zajímaly mentální pochody scenáristů při vymýšlení zápletky pro dvojku. Hm... Dvojka je každopádně o trochu naboostovanější (a stejně bezdějový) sequel, ve kterým Leitch zase jednou ukazuje, že něco jako tempo je mu úplně cizí, přičemž zbytek je takový podivně křečovitý pokus o kombo akce a humoru, které v polovině případů dopadá těsně vedle terč. Jakože jasně, on Deadpool často není vtipný ani v komiksech, ale tam přece jen víc fungují vizuální legrácky, které drží pedál pevně na podlaze. Tady jede vše pořád na půl plynu a boření čtvrté stěny je na invenční úrovni žáků prvního stupně základky. Těm se to každopádně líbit bude, stejně jako těm vocasům, co měli v IMAXu pocit, že si za svejch 209 káblí mohou chlámat na celý kino a žvatlat o tom, jak chápou "hrozně sofistikovaný" narážky na Reynoldsovu kariéru. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Říká se, že podruhé je to lepší než poprvé. Už víte, co čekat, lépe se znáte, jste poučení z minula. Dvojka je přesně taková, což však znamená, že tentokrát to dře. Odrzlý antihrdina nemá čím překvapit, vrací se známé postavy, které se nijak nerozvíjejí, a zůstávají slabiny jedničky jako nevalné triky, nevyvážené střídání tónu a smršť popkulturních narážek, která teď už působí křečovitě. Zase se Deadpool omluví za nedostatky filmu přímo do kamery a nic s nimi nedělá, zase je tam fórek o strap-onu a zase cáká krev a létají nadávky. Sekvence s výsadkem nového týmu je nápaditá a dokáže v rámci vyprávění překvapit, jinak je to však příliš opatrná sázka na jistotu. Raději tedy trochu neohrabanou a místy upocenou jedničku, z které je cítit počáteční vzrušení tvůrců, než tohle viagrou podpořené druhé kolečko. [Kino, 2D] ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Prvý diel nebol zlý, ale nebolo to nič, čo by ma výraznejšie bavilo, ale na toto pokračovanie som sa vďaka skvelej kampani a faktu, že tentoraz už tvorcovia neboli obmedzovaní menším rozpočtom a tak sa mohli utrhnúť z reťaze aj tak dosť tešil a už je to predsa len podstatne lepšie. A pritom to ani vôbec nie je tak prehnane uletené, ako som čakal, je to jednoducho len väčšia jednotka, ale s opravenými chybami. Tá bola málo akčná, ale zase beriem, že za to mohol aj ten na pomery žánru nižší rozpočet, no zase chcela byť prehnane vtipná a toto film len zbytočne kazilo, väčšina humoru išla mimo mňa a aj tých pár dobrých hlášok sa v tej kadencii nudných rýchlo stratilo. Tohto sa už tu tvorcovia vyvarovali a celé mi to už prišlo ako správna akčná komédia s ideálne dávkovanou akciou a aj humorom. Dejovo to samozrejme nie je žiadny zázrak, ktorý by dokázal prekvapiť, ale presne toto som aj chcel, film má perfektné tempo, tie dve hodiny ubehnú mimoriadne rýchlo a celé mi to pripadalo také rozmanité, akoby bol film rozdelený na jednotlivé kapitoly, kedy je vždy prioritou niečo iné. Takto to možno nepôsobí až tak súvislo a o nejakej výraznejšej gradácii sa tu tiež moc hovoriť nedá, ale pri filme tohto typu mi to úplne vyhovuje, je to pestré, svižné a neustále si to drží svoju úroveň. Omnoho lepšie sú na tom aj postavy, Ryan Reynolds ako Deadpool sa tu už nemusel vyvíjať, takže je s ním zábava po celý čas, dokonca aj vtedy, keď len túži po smrti, Josh Brolin tu predstavuje parádneho žoldniera budúcnosti a k tomu Zazie Beetz ako Domino. Títo traja tu vytvorili skvelú zostavu, fungujú spolu, ale ešte lepšie samostatne, ich scény ma bavili najviac. Ale ani zvyšku nemám čo vytknúť, ale je to už len také krovie, ktoré im nahráva. Podstatne lepšie je na tom aj akcia, síce sa tu nenájde ani jedna, ktorá by mi vyrazila dych a mal chuť ju rýchlo vidieť znovu, ale je jej tu dosť, je rozmanitá, perfektne natočená a dobre rozložená po celom filme. Len mohla byť drsnejšia, film má síce eRkový rating a tak krvi je tu celkom dosť, ale nie v tom drsnom štýle, aký mám radšej. Ale celkovo ma tu akcia určite bavila, ponúkne skvelú naháňačku, pár tvrdých súbojov, v ktorých sa predvedie hlavne Josh Brolin ako Cable a slušné prestrelky. A ako som spomínal, lepšie mi sadol aj humor, už to nie je taká kadencia väčšinou nudných hlášok, ale tu mi to celé prišlo omnoho trefnejšie a údernejšie a je tu omnoho viac narážok na popkultúru. Nie je to ten typ filmu, pri ktorom by som sa dokázal smiať nahlas, ale úsmev na tvári mi vydržal prakticky po celý čas. Ale výsadok X-Force teda stál za to, tu som sa už musel smiať. Režijne tu ani nie je cítiť zmenu, film si zachoval rovnaký štýl, len je to trochu veľkolepejšie. Takže ani tentoraz sa u mňa žiadny kultový hit nekoná, ale na rozdiel od jednotky si tento film s radosťou pozriem znovu, bavil som sa nepretržite a prípadnú trojku si určite nenechám ujsť, pričom dúfam, že sa zase vrátia aj Cable a Domino, tí boli skvelí. 77% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Vynikající pokračování, vynikajícího prvního dílu o užvaněném kanaďanovi, který prokecal smrti díru do hlavy. Druhý díl přišel logicky o moment překvapení, tak to vynahrazuje většími explozemi a počtem hvězd (ne těch v hodnocení). Všichni důležití X-lidé jsou zpět! Navíc zákládání X-Force a jejich první akce je super. Brolin po Thanosovi fasuje dalšího ultimátního borce. Časem se cestuje méně než jsem si myslel, ale to si určitě šetří na nějakou potitulkovou scénu. Dokonalý rodinný film pro dobrou náladu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Deadpool se po dvou letech konečně vrátil a neztratil ani špetku svého ujetého humoru, nýbrž dostal na vrch několikero nových parťáků. Ať už bude další film Deadpool 3 nebo X-force, tahle parta tu s námi bude dlouho. Zaprvé musím zmínit změnu na režisérské pozici, jelikož jsem po prvním díle celkem oplakával odchod Tima Millera, který právě z původního filmu udělal takovou kultovku, ovšem náhrada v podobě Davida Leitche je pro dvojku rozhodně přínosem a že ta změna proběhla je tedy nejspíše dobře, jelikož sem přitáhla svěží vítr. Paradoxně, i když je Leitch původně kaskadér a choreograf akčních scén, tak mě akční stránka filmu bavila více před dvěma lety a hlavně první scéna s honičkou na dálnici o dost našlapanější a kinetičtější, než jakákoliv v tomto filmu, což je ale dáno i tím, že v Poolovi je prostě na prvním místě (meta)humor a akční hody až posléze. V čem však sequel rozhodně převyšuje originál, je počet cgi triků, které jsou tentokrát i na lepší úrovni, ačkoliv zde toho vybuchuje a ničí se násobek toho, co minule. I když si Wade Wilson i tentokrát stěžuje, že mu studio nepřikleplo větší rozpočet jako hlavní X-menovské sérii, rozhodně tu už tentokrát není znát, že by tvůrci bojovali s šetřením kde se dá, takže tomu bude muset i odpovídat úspěch v kinech. U nových postav je lepší si je oblíbit, ale moc k nim nepřilnout, přecejen je pořád Reynoldsova sólovka a ten si nejvíc prostoru krade pro sebe. Nejvíce se samozřejmě snaží zaujmout Cable, kterého tvůrci slibovali už v potitulkové scéně jedničky, s tváří Joshe Brolina, který by na to ještě tak před deseti lety neměl, ale teď už si nedokážu v roli představit kohokoliv jiného a myslím si, že zaujal pevné postavení po boku červeného všeumětela. Snímek musím co nejdříve vidět ještě jednou, abych si pořádně utřídil dojmy, jelikož nás i tentokrát tvůrčí tým zazásoboval takovou tunou humoru a všemožných twistů a narážek, že to prostě napoprvé nelze vše zpracovat. Ale povedlo se to. Papírově musí být sequel ještě větší, ale co je důležitější, Deadpool nesměl ztratit svoji nevymáchanou hubu a kadenci hlášek, a to tu všecko je. Nejen milovníci jedničky rozhodně zklamáni nebudou. PS : Škoda, že už se příště neukáže T.J. Miller, ta jeho postava má prostě šmrnc PPS : Schválně, kdo postřehl supertajné cameo. Já ano a celkem jsem zíral. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Největší trápení mám z toho, že Morena Baccarin (bohyně) tam hraje jenom 5 minut. Jinak klasicky našláplá komiksovka. Srandy hodně, akce středně, scénáře málo, zábavy tak nějak medium. Rychlokvaška která vydělá prachy, ale znovu si jí jentak nepustíte. Pro skalní fanoušky Deadpoola jakožto svérázné komiksové postavy a potažmo možná Joshe Brolina. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, jaké zvěsti kolovaly ohledně natáčení je až s podivem, jak neuvěřitelně kompaktní snímek jsme nakonec dostali. Jednoduše řečeno, projekce ukázala, že se není čeho bát. Příběh ze začátku využívá starého známého retrospektivního postupu, který známe už z originu. Celkem brzy se z něj ale dostane, což snímku dost pomáhá, protože děj těží hlavně z dynamiky příběhu, který se naprosto neočekávanými směry vyvíjí přímo před vašima očima. Důležité je však říct, že druhý Deadpool opravdu pokračuje v poměrně funkčním rodinném „dramatu“, které netlačí na pilu. Postavy si k sobě hledají cestu, a když už se objeví nějaká ta scénaristická klička, sám Pool na to obratně zareaguje a situaci pošle „šmahem“ do outu. Když vynechám Reynoldse, o kterém všichni víme, že pro svoji roli žije, bezkonkurenčním překvapením byl pro mě Brolinův Cable. Pokud jste si ho do této chvíle spojovali jen s Thanosem, potažmo s některou z jeho jiných známějších rolí (namátkou třeba Sicario nebo Everest), můžete si být jistí, že tady se Josh taky neztratil. Jeho motivace sice není ničím neviděným, ale prakticky mu ji věříte a nemáte s ní problém. Sám Cable (a jeho CGI paže) navíc ve filmu vypadá opravdu fantasticky – DC se asi bude znovu stydět za gumového Cyborga z Ligy spravedlnosti. Ze zbytku ansámblu vyniká hlavně Domino, kterou si střihla Zazie Beetz. Její superschopnost vám nebudu prozrazovat, pokud ji neznáte z komiksu – každopádně potvrdím, že ve filmu byla využita s neuvěřitelnou galancí. V neposlední řadě musím také vyzdvihnout Russella, jehož se zhostil patnáctiletý Julian Dennison (to je ten „klouček“ z trailerů, po kterém jde Cable). Na tuto postavu zahraniční recenze celkem zapomínaly, ale ve finále jde o charakter plně funkční, a svým způsobem divákovi sympatický. Co je ale hlavní, nesouhlasím s myšlenkou, že X-Force tady hraje hlavní roli. Prakticky se objevuje až v půlce filmu (konkrétněji v té druhé), a ve finále se s ní tvůrci vypořádají naprosto nečekaně. Jedná se o jeden z těch twistů, které mají rádi odpůrci předvídatelného děje – jako jsem třeba já. Ostatně takřka celou dobu si nemůžete být jistí naprosto ničím. Deadpool opravdu udržel většinu překvapení pod pokličkou, takže buďte připraveni na naprosto šokující camea, která vás dostanou do kolen. Jedná se o překvapení ve stylu Matta Damona v Ragnaroku. Ano, dokonce je ta jedno konkrétní návštěva ještě hvězdnější. Nedostavil se nakonec snad jen Stan Lee, což je škoda. Možná se tam objevil, ale - hanba mi - já ho tam opravdu nikde neviděl. Nutno podotknout, že mám na něj slušně vytrénované oko. Pokud se vám jednička líbila, budete jednoduše nadšeni. Ve dvojce dostanete ještě větší dávku nekorektního humoru, popkulturních odkazů, parádní hudby i stylových akčních scén. Poslední zmíněná položka obsahuje asi stejné množství krve, jako první díl, ale na druhou stranu je z hlediska bojové choreografie a intenzity scén na mnohem vyšší úrovni. David Leitch natočil mnohem hutnější snímek, než by se mohlo zdát. Navíc to celé má lepší příběh, než John Wick a dává bez debat větší smysl než Atomic Blonde. Jedná se tak (prozatím) o jeden z nejlepších filmů tohoto roku. Ani bych se nedivil, kdyby Deadpool 2 sedl některým lidem více, než třeba Avengers: Infinity War. To už je ale otázkou vkusu. () (méně) (více)

castor 

všechny recenze uživatele

Za mě jsou comicsy v posledních letech v tvůrčím úpadku. Jednoduše únava materiálu, kterou má zakrýt bezduchá digitální destrukce všeho. Deadpool je jiný. Drsný, vtipný, eRkový, oprsklý, svižný, cynický, ukecaný. Nic pro děcka, protože mladší brácha Freddyho Kruegera se zase hodlá pomstít. S červenou se nešetřilo, s utahováním sama ze sebe, ze žánru, z jiných filmů jakbysmet. Navíc i když pokračování uvidíme víckrát, pořád spolehlivě najdeme něco nového. Kdo se prostě v aktuální popkultuře orientuje, bude nadšený. Deadpool není žádný Mirek Dušín a režisér David Leitch zodpovědný za prvního Johna Wicka rovněž žádné ořezávátko. Digitální triky občas zaskřípou (a to je jen jedna z mála kaněk), příběhově to taky místy drhne a stavba příběhu se docela rozpadá (však na to i samotný Deadpool upozorňuje), ale všechno smete dravé podání a sebevědomý Ryan Reynolds, který je ve svém živlu. Začne to happy titulky, pokračuje mnoha výtečnými scénami (včetně té s dorůstajícími nohami nebo patetickým loučením) i trefným vystupováním z děje. Jde prostě o hravé pokračování s chytlavým hudebním doprovodem, nespočtem nápadů a hvězdnými camey. Reynolds kráčí vzhůru. Zaslouženě. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ani z ďaleka nie taká pecka ako “jednotka”, no stále slušná zábava na vyššej úrovni po všetkých stránkach. Deadpool je skrátka top Marvelovka. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi více než první díl - ubylo totiž toho nejjednoduššího pubertálně laciného humoru. Deadpool 2 je přitom až neuvěřitelně utržený ze řetězu, má skvělé spolu- i protihráče (Josh Brolin je jako Cable fantastický, Zazie Beetz si vás v roli Domino stoprocentně získá), opět mu nedělá problém vzbudit uvěřitelné emoce ani neřízené salvy smíchu, děje se v něm mnoho nečekaného (X-Force!!!) a ani na chvíli to není křečovité. Super. ()

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama