Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Recenze (999)

cyphercz 

všechny recenze uživatele

Ve svých teen letech bych tomu pravděpodobně dal o hvězdu či dvě navíc, co se humoru týče, tak se člověk sem tam celkem zasměje, co se "příběhu" a všeho ostatního týče, tak pořádná slabota. Ale pořád lepší než většina ostatních Marvelovek... ()

TheHofi 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se těšil už od konce jedničky, ale taky jsem se trochu bál, jak to dopadne. Předčilo to mé očekávání. Dvojka je stejně dokonalá jako jednička. Ale bál jsem se, když jsem se dozvěděl, že režisér Tim Miller, který dělal jedničku odešel, ale to nevadí, protože tu máme Davida Leitche. Tedy toho chlápka, který dělal Johna Wicka a nebo Atomic Blonde. Takže o super akci není nouze a právě na té je vidět, že se Deadpool konečně mohl utrhnou ze řetězu. Film je mnohem víc kulervoucí a samá krev a opět není nouze o humor. Co bych řekl k hercům. Ti svoje role zahrály skvěle a mě osobně nejvíce překvapila Domino a Cable. A co bych řekl o Ryanu Reynoldsovi? Tak ten si roli Deadpoola zase naprosto užil. Já se už nemůžu dočkat dalšího filmu, kde tenhle magor v červeným pyžamu ukáže. Jediný herec který mě osobně ve filmu vadil je Julian Dennison. Ne že by neuměl hrát, ale prostě mi do toho filmu ten kluk nějak nesedl. A na závěr je to stejná akční řežba jako jednička a je to stejně ulítlé a snad se dříve či později dočkáme trojky. Já doufám, že spíš dříve. Za mě to je plná palba 5 hvězdiček. ()

zelda82 

všechny recenze uživatele

Ale jo, byla to zabava. Drzost a podvratnost prvniho dilu uz je samozrejme pryc, presto to tvurci zvladli obstojne. Hodne me bavila Domino, jejiz superstesti se k potrhlemu Deadpoolovi paradne hodi. Ctvrta hvezdicka je za tu zaverecnou "cestovni" montaz, ta me rozsekala zdaleka nejvic... ()

anatheman 

všechny recenze uživatele

Sice je to (ne)slušný film, ale na pětihvězdičkové nadšení to rozhodně není. Zábava je zaručena, byť se nachází několik přeci jen trapných momentů. Především popkulturní reference jsou na hranici snesitelnosti - což platí i o komentářích scénáře apod. Ale několikrát se skutečně zasmějete. To se nebojte. Film se rovněž může chlubit poněkud neotřelým dějem. Ale i zde musím být kritický, neboť se mi zdál docela sterilní úvod. I přes to, že se hned od počátku dějí četné zvraty. Je možné pochválit technickou stránku filmu. Té skutečně nelze nic vytknout. Celkově uděluji druhému Deadpoolovi regulérní čtyři hvězdičky. ()

Shredo 

všechny recenze uživatele

Volume 2 prepadákom rozhodne nie je. Porovnanie s jednickou na mieste avšak je. Predstaviteľ hlavného hrdinu prešiel urcitou obmenou, nevenuje sa komunikacne publiku a uz sa tak s divakom nepracuje. Vtipnost scen bola kvantitativne chudsia ale kvalitativne silnejsia. Az na naozaj nehorázne roztiahnuty zaver je to super komedia, podivana s kamaratmi, kde clovek najde mnoho skrytých odkazov a neskutočny pocet parodii. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Až na kousek filmu, kdy se hraje na vážnou notu a Deadpool truchlí, jsem se tlemil celý film a nasmál jak už dlouho u filmu ne, takže bezesporu komedie roku a k tomu dost akční a dosti brutální (hlavně úvod, pak už jen sem tam nějaká scéna). Hláška střídá hlášku, šije se do všeho: ať už do vlastní stáje filmů či do konkurence nebo třeba rasismu a je zde přehršel popkulturních odkazů určitě víc něž v jedničce. Čeho je zde pomálu je Deadpoolova komunikace s publikem, které v jedničce bylo více, zde si Deadpool uvědomuje účast ve filmu a sem tam něco prohodí k režii či scénáristovi, jinak nic. Vydařené a zábavné jsou i mezititulkové scény. Za mě skvělý film (takhle má vypadat pokračování), kterému do plnému počtu moc nechybí a já to tentokrát zaokrouhlím nahoru. Jen ten trend týmovek mě trápí (je jich už hodně), z čehož vyplývá, že nebude Deadpool 3, přitom Deadpool a Cable by klidně jeden film úplně v klidu utáhli (jako v komiksech) a vyloženě si to o zpracování říká. ()

Doomedx 

všechny recenze uživatele

Až na annoying konec mi to přišlo zajímavější než jednička, ale věřím, že ne každému to může sednout. Fat kid byl nesympatickej na druhou stranu Josh Brolin jako Cable byl velmi decent. Deadpool 2 je ten typ filmu co je dobré zkouknout ideálně dvakrát, protože poprvé vám unikne spousta chytrých ale i stupidních narážek. 80% ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

O úroveň níž než jednička. Je to vlastně takový sled více méně zábavných scének, skupinových vyvražďovaček a tlachání o ničem, které Reynolds prokládá nesouvisejícími průpovídkami. 65% ()

loki5 

všechny recenze uživatele

Potitulková scéna zachránila 2 filmy, Ness a Petera :-D. Skvělá zábava a Deadpool strčil všechny komiksy do kapsy. 85% ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Snad ještě horší než jednička ... bez děje, bez vtipu, jen prázdné debilní dialogy, ... hrůza, blbost, žumpa, ... pro mě nekoukatelné ... ()

xmy 

všechny recenze uživatele

Jednička mi nepřišla ani moc vtipná, průměr, nechápu, co na ní všichni vidí. Nicméně dvojka je pro mě příjemné překvapení. Spousta vtipných gagů, popkulturních narážek, prostě nečekal jsem, že mě až tak pobaví. Už se to nebere vůbec vážně a to jen a jen prospělo. :) Stay back or Justin Bieber dies! 4*- ()

septic 

všechny recenze uživatele

superhrdinovský film natočený i pro lidi, kteří nevystojí superhrdinovské filmy. Wade Wilson je prostě Frank Drebin po třiceti letech v moderním kabátku. Vždycky jsem měl slabost pro tyto komedie, kterých v 70., 80. a 90. letech byla plná prdel. Ať už to byly Žhavé výstřely nebo Bud Spencer s Terrencem Hillem. Tyhle přiblblé ptákoviny mně vždycky dokázaly složit na zem v křečích. Rád bych věřil, že produkční nasadí tempo a budou točit jeden takový biják za druhým, ale řekl bych, že Deadpool spolu s takovými filmy jako A million ways how to die in west bude ojedinělou záležitostí po dlouhé době a na dlouhou dobu ()

strikeman 

všechny recenze uživatele

Oproti třeskuté a kulervoucí jedničce s neoddiskutovatelnou výhodou "wow efektu" a hromadou fórů, kterým se co chvilku smálo celé kino, byla toto sterilní nuda. Po všech stránkách horší - bohužel :-( 45% ale dám tomu ještě jednu šanci, páč sem na to nekoukal v ideálním rozpoložení ... ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele

Deadpool je trošku jinej než ostatní. Deadpool má stejný hlody jak v jedničce. Deadpool hledá svý srdce. S Deadpoolem mlátí psychická labilita. Deadpool už nemá co ukázat. No, jako nasadit fakt dobře vypadajícího Cabela, co na pásku nosí připnutýho méďu, no ano pak se to vysvětlí, ale o to mi nejde. Mě jde o to, že nasadit takovýho sóldžra z budoucnosti a vsechno to omotat kolem fááákt nesympatickýho adolescenta, to fáááákt nééé. Za hvězdičky může hlavně vyskakování X-force z letadla a jejich nábor 😂 ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Celkom slušná oddychovka preplnená hláškami pre tých zdatnejších. Vyzeralo to skoro aj na štyri, no v závere im došiel benzín.. ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem ještě nějak překousl. Přecejen to bylo námětem něco kompletně nového na celém filmovém světě. Beru, pro někoho to fungovat mohlo. Ale tahle dvojkja je už prostě moc. Vtipy trapný, akce divná, celkové pojetí tohohle "hrdiny" nevýrazné, spíš opravdu směšné. Ale ono to asi směšné být má. Bohužel, na mě to vůbec nezapůsobilo :-( ()

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama