Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Recenze (999)

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Moment překvapení a originalita jsou fuč, stejně tak jako fungující gagy, kvalitní hlášky a vkus. Zápletka je k smíchu a nejzábavnější je film v závěrečných titulkách.. ()

ludva10 

všechny recenze uživatele

Za mne jasně jeden z nej comiksových filmů srovnatelných s Avengers ( asi i lepší ). Akční, vtipný, výborná hudba, prostě skvělý. I po několikátým shlédnutí jsem se výborně bavil. Prostě bomba. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

První díl jsem neviděl a po tomhle už asi ani nechci. Na začátku to bylo dost špatný, to snažili se ho zabít, místo toho zabili ženu, kterou miloval. Hned jsem si pustil tu znělku, mimochodem :P. Pak se to trochu zlepšilo, když se ten Vool zamiloval do Oťáska, co si honil ocáska, až se mu rozpálila Anča dlaňča. Ale pak to bylo zase horší, asi tak od chvíle, co se z hlavního hrdiny stal Rozpadlík a bylo ho jen pool. Je mi jasný, že ten film měl bejt prošpikovanej nekorektními vtipy a bezva hláškama, ale i ta nekorektnost působila strojeně, uměle a falešně. To, že mi to nepřišlo vtipný, je asi už jasný. Bylo to teda trochu lepší než ta telenovela s modrým týpkem, už jsem zapomněl, jak se to jmenovalo, ale to jen proto, že se to nebralo tak vážně. Navíc bych čekal, že když už je to založený na masivním použití CGI, protože očividně dialogy nebyly silná stránka, tak to, v dnešní době, nebude tak strašně vidět. Zejména v některých záběrech. Smůla fešáci, nasvícení vás nejednou prozradilo. Každopádně další potvrzení, že já a komixový kokodákotiny raději nemíchat. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Seru ti na pravidla, bojuju za pravdu!" Škoda, tentokrát se měli řídit pravidlem, že přesně do stejné řeky nevstoupíš a pokusit se uchopit to parodické podání opět trochu jinak. Takhle je to jen pokračování, kterému někdy kolísá úroveň. Ale v počtu hlášek neztrácí. "Nikdy nepodceňuj chlapa s knírem!" ()

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Jedna velká akcí a drsným humorem nařáchlá divočina která to možná občas trochu přehání ale tohle od Deadpoola přece všichni chtějí. Škoda jen že je to občas až moc na sílu a že Leitch už není tak poctivý řemeslník jako při svém debutu. 7,5/10 ()

DarthFailord 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je velká štábní parádička!! Je až neuvěřitelné jak Raynolds a spol posunuli film ještě dál. Není to ledajaký druhý díl, ale plnohodnotný sequel, který po skvělém originu pracuje s látkou až na doraz a není to jen nucený produkt na vydělání doláčů. Vše v čem byla jednička tak originální a svěží zůstalo, ale působí neokoukaně a k tomu bylo přimýchaných spoustu dalších ungrediencí jako třeba i na žánr dost nepředvídatelný scénář, skvělý soundtrack (nutno vydržet na úplný úplný konec titulek!!!), pak také skvěle napsané a uvěřitelné postav a ne jako v posledních x menech. Nutno dodat, že scénáristi (i přesto, že si na ně Wade celý film stežuje) odvedli opravdu pořádný kus práce a film má i jiný přesah, než úchylná hláškovací akční jízda. Pop culturních odkazů je tady snad tolik co v Ready player one, ale pracuje se snimi víc do hloubky a díky tomu jaou některé vtipy naprosto geniální. Ve filmu se taky mihne spoustu cameo roliček a některé jsou opravdu k neuvěření! Domino a její superpower štěstí je boží. Raynolds se pro tu rolu prostě narodil. Co je vážně pecka tak je Brolin. Po Thanosovi během měsíce záporák tak skvělý, jako opravdu dlouho ne. Jeho Cable je prostě fenomenální!! I dvě nejlepší hlášky z celého filmu míří na něj. “You are so dark, are u sure u are not from DC universe” a “hey Thanos we have a deal” si budu pamatovat opravdu hodně dlouho. Když k tomu připočteme všechny potitulkové scény, kde jsem se smál až jsem se za břicho popadal, je to za skvělých 90%. Dalo by se na to napsat spoustu dalších věcí, ale není třeba - radši vidět. Ti co nemáte rádi úchylárny, černý humor, bílý humor, vlastně jakýkoliv humor radši zůstaňte doma. Ale vy ostatní? Hurá do kina!! Je to lepší než jednička. Jo málem bych zapomněl..SPOILER - je tam Juggernaut jooooo😱😂 ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Jsem trochu zklamán. Přesto solidních 7/10. Devizou prvního dílu byla nutnost kreativně přistupovat k omezeným možnostem, které se nabízely, a vyždímat z nich cool nahláškovaný origin s uceleným dějem. Pokračování je téměř opačným příkladem. Studio vlévá do filmu velkou důvěru a miliony dollarů, aniž by si jakýkoliv dramaturg všiml, že děj je tentokrát nekompaktní a příběh neucelený. Scénář si svědomitě odškrtává povinné atributy - hlášky, reference, prolamování čtvrté stěny, camea, a Leitch kreativně přispívá v akčních scénách, bohužel ale jasně ukazuje, že v této sféře taky jeho kompetence končí. Komediální timing na nule a práce s hlavním hrdinou docela předvídatelná a povrchní. Vedlejší postavy na omezeném prostoru fungují mnohem lépe než Deadpool. Zazie Beetz je naprosto dokonalá a úžasná a neskutečně seksy!, soundtrack dost trefný. Pořád je to cool, pořád je to zábavná alternativa k X-menům, ale Deadpool jako charakter tímhle filmem putuje do cíle toho, co může divákovi nabídnout, což je po dvou filmech dost brzo. ()

Votvirak 

všechny recenze uživatele

Ahoj Jani, je to pecka, tohle by sis neměla nechat ujít. Mě se to líbilo snad ještě víííííííííc než jednička. Nikol z toho byla taky nadšená :D .. fakt pecka!! ()

LenaPond 

všechny recenze uživatele

Deadpool 2 je film na který jsem se těšila už velmi dlouho a oprávněně 😍 Soundtrack - vynikající. Příběh - fantastický. Humor - nepřekonatelný. A vše to podtrhl ten šarmantní muž po mé levici. 5* Už aby byl další díl. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Lepší než Jednička? Z mé strany bylo toto kino omyl. Celek jako hrozná slátanina. Snůška pubertálních vulgarismů, které neměly žádný jiný význam, než někoho snad rozesmát. Ale výsledek byl takový, že se mi tvůrci dvě hodiny snažili vsugerovat, že nemám žádný smysl pro humor. Tak to určitě! A co to mělo znamenat, jak se komiksový hrdina celou dobu snaží s nasazením života citově převychovat vrahounského spratečka a pořád naříká o své duši a srdci?? Hodnotím jen za pár málo akčních scén. ()

Eventyrer 

všechny recenze uživatele

DP2 posúva hranice všetkého a vytvára nové. Zachoval si svojský humor a štýl a pritvrdzuje v tom na čo sme schopný sa ešte pozerať. Pre mňa osobné stále skvelá zábava. ()

Pilník 

všechny recenze uživatele

TOP STROP..... Netusil jsem jak kurevsky zabavny to dokaze byt a zaroven to neztrati na serioznosti... palec hore 10/10...!!! ()

Demonic189 

všechny recenze uživatele

Po obrovskom hype ohľadom "vraj" veľkej kvality dvojky Deadpoola, prichádza nepríjemné vytriezvenie a tak trochu sklamanie. Do príchodu Brolina (Cable) vskutku o ničom a vtípky dosť mimo, no od náboru X-Force (chcem ale viac "Pítra" !!!) sa to konečne rozbehne a šľape hlavne vďaka výborným vedľajším (sexy Domino vládne!) postavám, dobrému akčnému záveru, no najmä geniálnej potitulkovej scéne. EDIT: videné aj doma a skutočne nejde o nič extra :( ()

Sweat55 

všechny recenze uživatele

Očekávání naplněna, Deadpool se opět řadí mezi ty lepší X-men filmy (má to cenu, ho tam vůbec počítat?) a s přehledem dokonce poráží první díl, co se kvalit týče. Nejdříve ale musím vystřílet negativa, která mi zabraňují v tom, abych dal filmu maximální hodnocení. Zbytečně moc pasáží kde se hraje na emoce, které sice nevyšuměly do prázdna a celkem i fungovaly, ale u filmu s Deadpoolem bych radši mnohem víc scének alá X-force. Prostě magořiny. No a jeden vtip při finále, kterej se opakoval asi pět minut, to už jsem měl sto chutí někoho praštit. Jinak je ale film strašně zábavný, má zajímavý příběh, spoustu odkazů pro fanoušky komiksů, filmů či čehokoliv jiného a hlavně vyleštěnou akci, která nestihne nudit. Jo a potitulková scéna je už teď legendární. Fuck Wolverine! ()

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama