Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Recenze (999)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Filmový víkend Boskovice : Tak jsem si říkal, že tenhle červenej super čurák v super kostýmu už mě vzhledem k vypitému alkoholu v moji krvi nerozhodí. Vlastně se dalo tak nějak dopředu počítat, že sobotní filmová noc bude mít sestupnou tendenci, což se potvrdilo, ale nakonec střelím tu korektní dvojhvězdu týhle pičokulovině a taky o něco málo vyšší hodnocení než u jedničky a to hlavně proto, že tady už to je aspoň místy tak uhozený, že je to zábavný. Věděl jsem co od toho očekávat, byť už jen z principu nebýt v sobotu v Boskovicích, tak bych se týhle vocasárně ze zásady vyhnul, ale tak dobrá netřeba se zbytečně pobuřovat... Stejně jak by mi to kvalifikovaní vysvětlili, tak porucha je jako obvykle na mé straně přijímače. Neutrálních 25% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Já taky doufám, že se Akademie dívá... A trojka už pak toho Oscara za kanonádu gagů a cirkusové a(tra)kce fakticky dostane! ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Lepšie ako jednička. Dvojka ma totiž neštvala a ani nenudila. Mať to sviežosť svojho predchodcu, mohlo to byť dokonca úžasné. Je to omnoho prepracovanejšie, vtipnejšie aj akčnejšie.Prekvapil zmysluplný a myšlienkovo silný príbeh. A občas som mal pocit, že by som si tú story viac vychutnal v typicky vážnom X- Men prevedení. To by sme však prišli o niektoré fantastické komediálne scény. Celá pasáž okolo formovania X- Force a ich prvá akcia sú parádne. Cameá vydarené, všetci si to užívajú a dojde aj na emócie. Celé je to však opäť dosť bordel. To prepínanie medzi žánrami (opäť) nefunguje tak hladko ako napríklad u Vaughna, do rozpočtu sa mohlo ešte trochu prisoliť, stopáž je prepálená a občas je to celé strašne silu. Potitulkové scény však dojem v mnohom vylepšili. Hraničia totiž s genialitou. Takže nerozmýšľajte, choďte na to. Ale netreba očakávať žiadny zázrak. Veľmi, veľmi silných 7/10 ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

První díl nepřekonán a to zásadně. Tam, kde byl tehdy humor podvratný a svěží a byl v kulometné kadenci, je ve druhém díle často zatuchlý a kadenci má leda tak muškety, kterou nabíjí jednoruký prodavač koberců z Kopidlna. Deadpool by měl komiksové klišé bořit, dělat si z nich srandu, jenže tohle se nepovedlo tak moc, že když si člověk odmyslí tak cca deset opravdu povedených vtipů (nebo spíš sekvencí humorů), tak zjistí, že se Deadpool stal přesně tím druhem filmů, do kterého v prvním díle tak zábavně tepal a dělal si z něj srandu. A když se v letním kině víc, než druhému Deadpoolovi smějete filmu Meg: monstrum z hlubin, tak je něco hodně, hodně špatně. ×¤× Filmový víkend ČSFD 2018 ×¤× ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Odpustím slabší první polovinu, protože u té druhé, jakmile přestane mít Wade sebevražedné sklony to pálí jeden gag za druhým. Mou nejoblíbenější částí asi zůstane nábor nových členů a následná první akce X-Force. Přál bych si aby jejich výsadek nikdy neskončil. U druhého dílu se projevila přítomnost Davida Leitcha, takže akce je opravdu špičková. Budu se těšit na Trojku. Tahle série je fakt jízda. 85% ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Přeflákané efekty, které se někdy autorům příliš ani nepovedly.! Deadpool se směle zařazuje mezi průměrné brakovní komiksové snímky... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ryan Reynolds vtipy servíruje úplne rovnako ako minule. A tentokrát sa s Paulom Wernickeom a Rhettom Reeseom podieľal na scenári, čo sa zdalo byť plusom, keďže sa nejde ubrániť dojmu, že túto postavu v podstate ani nehrá, pretože tento pre niekoho možno ľahko infantilný zmysel pre humor, je mu nesmierne blízky aj vo skutočnosti. Deadpool 2 sa na prvý pohľad možno nevyhýba niektorým klasickým hollywoodskym postupom, ale na ten druhý k nim volí trochu iný prístup, vďaka čomu zostáva inou, nepredvídateľnou, cool prehliadku. Zmena na poste režiséra vo finále nebola k horšiemu, takže priaznivci a priaznivkyne originálu určite nebudú sklamaní. Nové postavy sa podarilo začleniť výborne a tie známe sa posunú trochu ďalej. A tradičné upozornenie na záver: tentoraz si stopercentne počkajte na scénu medzi záverečnými titulkami. Jednak sa u nej kráľovsky zasmejeme a jednak ešte viac otvorí tie dvere možností pre prípadné tretie dobrodružstvo. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Vlastne je to (znova) celkom sranda, ale zároveň aj rodinný film. Vážne nekecám. Jediný kto tu keca je samozrejme Kapitán Deadpool, teda len Deadpool. Musím sa priznať, že som nevedel porovnať kvality dvojky s jednotkou, kedže dvojka mala väčší rozpočet, ale na druhú stranu obidva filmy sú vlastne neskutočná sranda, ktorá vlastne ani nemá kedy nudiť, pretože mám pocit, že keby film nudil aj s toho si Deadpool spraví srandu. Ano je to tak, Ryan Reynolds si tu zas uťahuje zo všetkého možného a aj to znova patrí medzi klady filmu, ale čo ma predovšetkým zaujalo a prečo je dvojka o chlp lepšia ako jednotka je hlavne príbeh a vynikajúci Josh Brolin aka Cable. Zatiaľ čo prvý diel bol vlastne o zrode Deadpoola a jeho odplate, dvojka ma serióznejší ton filmu a príbeh, v ktorom vlastne skutočne o niečo ide a navyše je Deadpool až nezvyčajne veľa krát bez kostýmu a o to to pôsobí civilnejšie, nie len ako nejaká vtipná komiksovka bez príbehu. Dvojka je skratka väčšia v každom ohľade a nepridalo sa iba na výbuchoch, no či už lepšia alebo horšia to je na vás, pretože obidva filmu sú tak štýlovo natočene, že je to neskutočná zábavná sranda. A áno, za titulkami je ešte par scén a mal som pocit, že tie scény boli najlepšie potitulkové scény aké kedy boli natočené. Reynolds je frajer. A Céline Dion tiež. 90% - 5* ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"Who the hell are you?" "I'm Batman!" ________ Ačkoliv se vytratil moment překvapení, stále dokáže Mrtvý bazén nabídnout širokou paletu ujetých gagů, který nemaj v rámci meta-humoru sebemenší konkurenci. Ryan Reynolds se pro tuhle roli narodil. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně neuvěřitelně pozitivní a motivační snímek - ani ne tak kvůli nějakému family konceptu, protože ty zdejší deklamované zkazky o rodinných hodnotách beztak každý přejde s ironickým úšklebkem (o což se příběh koneckonců snaží), ale spíše opět pro vulgární a sebereflektivní odlehčení, které vykouzlí široký úsměv tím účinněji, čím více má divák nakoukáno - a pozitivní je, že si umí áčková hollywoodská produkce takhle otevřeně utahovat z klišé či morálních a etnických "zákonů" áčkových hollywoodských produkcí. Nebavilo mě sice, že se to s tou sebeuvědomělostí místy hodně přehánělo, takže film předem zabil potenciálně působivé momenty především kolem skvělého Cablea, ale veskrze jsem se dobře bavil, s chutí vstřebával všechny odvážné narážky a se zájmem sledoval, jak tvůrci místy trochu chaoticky a zjednodušeně (úvod a závěr), většinou ale naopak promyšleně manipulují s možnostmi a výstavbou jejich fikčního světa, který se dle situace transformuje i v komentář a odraz západní popkultury. Občas mi přišlo, že se dalo z jednotlivých motivů vytřískat o dost údernější a bohatší humor (například očividná inspirace Terminátorem je odbyta jednou hláškou), neustálé dick joky mi už někdy lezly krkem, a abych mohl hodnotit lépe, nesmělo by tam být tolik hluchých míst nebo opakujících se postupů.___ V součtu určitě vítězí jednička, která na mě působila více uceleně. Dvojka je sice hodně vtipná, ovšem vyprávění je přeci jenom těžkopádnější. 70% ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Je zpátky. Šílený hrdina Deadpool před 2 roky dobyl kina a byl z toho nejenom velký hit ale především povedená a originální komiksová žánrovka. Nyní se vrací v pokračování, které téměř vůbec nezměnilo tvůrčí vedení až na to, že už nerežíruje Tim Miller ale David Leitch. A nic se nemění ani na stavu filmu jelikož dvojka je téměř jako jednička akorát je jak už to u pokračování bývá vše větší, akčnější, dravější a vlastně celkově větší. Pokud se vám Deadpool 1 nelíbil, dvojkou se nic nemění. Pokud Deadpoola 1 milujete, budete milovat i dvojku. Dvojka jde ale pořád přece jenom o kousek dál. Jednička byla origin story kde jsme polovinu času strávili vysvětlováním toho kdo je Deadpool, proč je Deadpool a teprve druhá polovina času se věnovala tomuto šílenému hrdinovi v akci. Ve dvojce je Wade Wilson Deadpool od začátku a od začátku se šlape na plynu. David Leitch je možná lepší volba než opět Tim Miller. Všechny akční scény nebo střílení totiž strká do kapsy téměř vše co bylo v jedničce ze které stojí za to vypíchnout pouze akční honičku na dálnici a sčítání kulek. A akce ve dvojce je navíc perfektně přehledná a chytře vymyšlená. Hlavní hvězdou filmu je pořád DP a dělá to co minule- zesměšňuje vše od DC Comics po Základní instinkt, utahuje si z pedofilů, hereckých kolegů, rasizmu a sexizmu a vtipy vypouští tak rychle jeden za sebou, že se snad ani pořádně nedají všichni pochytit. Společně s ním má ale film další dvě hvězdy. Jednou z nich je Cable v podání Joshe Brolina který je hodně vydařený drsňák připomínající Arnolda Schwarzeneggera z Terminátora a další superhrdinka Domino je hrdinka pravděpodobně s jednou z nejzajímavějších schopností všech dob která se perfektně zvládla zpracovat na plátno. Deadpool 2 je po čertech povedené pokračování ve kterém snad vše šlape ještě víc než v originálu díky většímu rozpočtu, talentovanějšímu režisérovi a především odvaze rýpat snad do všeho možného. Je to naprosto perfektní blbovina, která jede tak brutálně přes čáru, že je prostě perfektní. I podruhé tedy Deadpoolovi obrovský palec nahoru! PS:Mezititulková scéna je perfektní a především splní jeden vlhký fanouškovský sen! Viděno v kině:2x ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem neviděl, na tohle jsem šel nuceně jako doprovodná eskorta. Mého potomka s jeho kumpány na to totiž kvůli věkovému omezení nechtěli pustit, leda s podmínkou, že na to půjde i nějaký dospělý s nimi... Oni už stáli před kinem já někde jinde, nicméně jsem vyslyšel mobilem volané SOS aniž bych následně tušil na co že to jdu. Říkal jsem si, že dalšího Spidermana (podle plakátů) asi přežiju, když už nic jiného bude tam asi nějaká akce a digitální efekty dneška... No nebudu se tu tentokráte rozepisovat dlouze. Vtipy byly dost pubertálně jednoduché (omladině se líbily) , sem tam nějaká lepší narážka ke které už bylo třeba něco nebo někoho znát aby jste pochopili význam fóru. Akce celkem přehršel, ale na to jsme poslední dobou zvyklí a nebylo to zas nijak nestandardní. Honičky konvoje fajn, nejvíce jsem se asi nasmál při para-výsadku superhrdinů. Závěrečná bitka mutantů mi nic neříkala ani jako parodie ani jako vážně míněná zápletka, stejně tak slzičkový konec... Já nevím, ale tohle prostě není typ filmu pro mně... Jestli to měla být parodie na věci od Marvelu, které mi samy o sobě připadají dost mimo, asi bych musel tento žánr hlouběji znát. A nebo mi halt už není 14. Za mně tedy jen tři obojky eliminující mutace a je to jen tak tak. * * * ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Humor je stále pubertálny a hlavná cieľovka je 8-14 rokov, no na rozdiel od jednotky má Deadpool 2 celkom solídny a prekvapivý príbeh. A Domino je bohovská postava! 7/10 ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Tywe, jim se to povedlo i na podruhé. A dokonce lépe. Je to totální blbost ale zábavná blbost a dokonce to dává hlavu a patu. Reynolds si holt pohlídal scénář. Je to brutálně nahláškované, ještě více než jednička, pecka akce, pecka narážky. Byl jsem nadšen. [Cinestar Anděl] ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší jak jednička. Některý ty pop-kulturní narážky mi přišly zbytečný, ale taky jsem se docela často gebil. Hodně to zvedá Josh Brolin jako Cable, třeba i v konfrontaci se samotnym Deadpoolem, kdy ho ty jeho forky sraly. Vlastně hodně pomohlo, že už to neni Deadpoolova one man show jako předtim a je obklopenej o hodně víc postavama, protože jinak by mě ta jeho postava už začala ve druhý půlce nudit. A navíc, narozdíl od jedničky už to má i větší měřítko a nepůsobí to jen jako jednoubka. 75% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Já a Deadpool očividně nebudeme kamarádi. Už u děsně přehypované jedničky jsem měla docela problém, ale i přesto jsem se tedy rozhoupala pro dvojku s tím, že už alespoň vím, do čeho jdu, co od toho čekat a nečekat. Ovšem i přes ta malá očekávání mě film dokázal zklamat. Očividně mám jiný smysl humoru než všichni ostatní, protože já se nezasmála ani jednou, tyhle ty "fekální" vtipy a nechutnosti, které byly už dost za hranou mě skutečně vtipné nepřišly. Navíc mě hrozně nebavilo, jak si ten film hrál na parodii superhrdinských filmů a ve skutečnosti to vlastně žádná parodie ani nebyla. Hned v prvních deseti minutách vám to naservíruje nečekaný (a takový dost nelogický a zbytečný) zvrat, který pak udá tempo zbytku filmu, který vlastně nemá žádný normální děj, jen je to sled nelogičnosti vedle nesmyslu. Pochopitelně se musí vrátit i dvojka (vlastně v tomhle dílu trojka) těch nejméně zajímavých X-Menů, které studio vyhrabalo a vlastně jediná postava, která tu katastrofu zachraňuje (ačkoliv ne úplně dostatečně) byla Domino. Ovšem co mě na filmu iritoval úplně nejvíc (a jo, vadilo mi to i v jedničce, ale asi protože to všem přišlo děsně zábavný, tady toho bylo ještě dvakrát tolik) bylo to pomyslné bourání čtvrté stěny a to neustálé narážení a zesměšňování Marvelu, ostatních superhrdinů a ty narážky na filmovou kariéru Ryana Reynoldse - to ve filmu prostě vidět nechci. Třetí díl už si snad odpustím, teď jen musím doufat, že Deadpool nezaujme nějakou větší roli v MCU, ještě, aby se nedejbože nacpal třeba do fáze 4 Avengers. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Viac akcie, viac krvi, viac vtipov (nie vždy úplne vydarených, ale to je pri takom množstve pochopiteľné). Hovoríme tu o poriadne šialenej komiksovke, pri ktorej sa tvorcovia dokonca aj oproti jednotke maximálne odtrhli z reťaze. Cable v podaní Brolina je podľa očakávaní skvelý a Domino alias Zazie Beetz milým prekvapením. Komu sa páčila prvá časť, bude určite spokojný aj s dvojkou. A kto považoval prvý diel za prehnanú záležitosť, nedocení ani DP 2. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Neskutečná jízda jako jednička, jen větší, s větším budgetem, více vtipy, více známými tvářemi včetně úžasného Joshe Brolina, který v roli Cablea strčí do kapsy i svého Thanose, a navíc ještě nespočet cameo rolí, kde se objevují áčkoví herci, ale divák musí být velmi pozorný. Popkulturních odkazů je tu asi milion, takže druhá projekce je ještě víc namístě než u jedničky, protože je to stejně jako u Ready Player One na jedno zhlédnutí jen těžko vstřebatelné. Natočené je to absolutně skvostně a co záběr, to perla. Komedie roku a zatím i film roku. Není co vytknout. A točte víc Rkových filmů, díky. ()

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama