Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Recenze (999)

Kushina 

všechny recenze uživatele

Deadpool 2 je prostě úžasný film ve spoustě ohledech. Je prostě neskutečný, jak si zvládne dělat srandu během věcí, které jsou fakt vážné a u jiných super-hrdinských filmů by u nich člověk brečel, tak tady se chytá za břicho a říká si, jak někdo tak skvělou sračku může vymyslet. Marvel posunul svoji tvorbu někam jinam a ačkoliv se to zarytému divákovi může zdát jen jako kravina co nemá ani hlavu ani patu, tak film má fakt hloubku, chce se to je přenést přes humor a pochopit ho. 75% ()

ioope 

všechny recenze uživatele

To se stává málokdy, že by se mi druhý díl líbil víc než ten první! Tentokrát mne totiž zápletka oslovila více a po celou dobu jsem se náramně bavil, jelikož místní humor se mi dostal pod kůži snadno. Nové i staré postavy značně osvěžili celou scénu. Nezbývá mi nic jiného než dát jeden velký vlhký palec nahoru! ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Klobúk dolu, všetky klady z Jednotky boli bez zvyšku prenesené do Dvojky, jediná chybička - Morena sa zdržala a to je ohromná škoda, k takýmto šialeným kúskom peknú babu jednoznačne treba, takže 90%. ()

BloomGeorge 

všechny recenze uživatele

Tak takhle by měla vypadat dvojka :-) Prostě shrnuto. Jestli se vám líbila jednička, tak dvojka bude určitě taky. Děj běží rychleji než stačíte sledovat, akce a rozhodně ten sarkastický humor nechybí za což jsem rád, že tvůrci ponechali. Prostě se povedla dvojka ve všech směrech. Jen tak dál :-) ()

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Ne že by to nebyla zábava, ale přes velkoústá prohlášení jde v zásadě o to samé jako minule: Film ničím nepřekvapuje (až na charismatického Cablea a velice detailní rozpad X-Force), nijak zvláště nenutí k smíchu (ale to je dáno mým založením) a vyloženě baví snad pouze místy zajímavě nasnímanou akcí. Stále mám totiž potíž s dramaturgickou nejasností snímku - je to bláznivá komedie, nebo brutální akce? ()

Hookins86 

všechny recenze uživatele

Rly? Nevím jestli stárnu, nebo se ze mě stává odpůrce komiksů (to snad nikdy), ale tohle na mě fakt nezabralo. Megazklamání, které zachránily jen potitulky. Další díl už snad asi ani ne. R.I.P skvělá jedničko... ()

daleba 

všechny recenze uživatele

Jednička byla lepší, ale 6* jí dát nemůžu, a tady je zase 4* málo... Je to cool Deadpool noooo! A Brolin byl boží ()

FireOfFilth 

všechny recenze uživatele

Jízda od začátku do konce. Úžasný záporák Cable, ze kterého charisma jen stříká, Brolin je fakt borec! Skvělá kočka Domino, na kterou byla paráda se dívat. Celkově hlášky a narážky na všechno možné.Možná i lepší než první díl. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na další kvalitní animák a zatím se jednalo o velmi slabou, většinou až trapnou komedii. Tohle se opravdu nepovedlo a vůbec mě to nebavilo. Možná tak pro malé děti. Nejtrapnější na tom byly komentáře hlavního hrdiny, recitované s rádoby moudrým nadhledem. ()

tomino28 

všechny recenze uživatele

Další Deadpool parodující vše, co mu přijde do cesty, dorazil mezi nás. Přísahám na holý pupek, že tentokrát jsem se opravdu snažil vidět v tom něco víc, a od samotného začátku jsem se pokoušel naladit na stejnou vlnu jako tvůrci. Ještě k tomu všemu jsem viděl "super duper cut", který je asi o čtvrt hodiny delší! A přes všechno to nasazení z mé strany a objektivní kvality snímku to k super zábavě nestačilo. Nechápejte mě špatně, vtipů je zde spousta a vůbec se nebudu divit, pokud se u toho někdo bude královsky bavit, ale můj šálek čaje to prostě není. Je to cool, je to jízda a tak dále, ale přes to všechno to pro mě není dost a dokonalý počin v žánru akce/komedie si představuji jinak. ()

Skylwalker42 

všechny recenze uživatele

Někdo to tady srovnával s Kick Kassem 2, ovšem toto přirovnátní je opravdu mimo mísu. Co postihlo v pokračování Nařeza, rouhodně nepostihlo druhé pokračování Deadpoola. Kdo se chce opravdu jen uvolnit a zároveň pobavit, tak doporučuji (a býti jen krapet nadšenec do komiksových filmů) Po velmi dlouhé době, kdy druhý díl překonal kvality prvního. Nebo bych to napsal tak, že je to prodloužená verze prvního filmu s větší grácií. Špičkový casting - Domina byla naprosto okouzlující se svou štěstěnou.. a Peter byl fakt sympatický borec :) Nástup X-Force je nezapomenutelný. Jedna skvěla hláška za druhou - pobavila mě narážka na Brolina, kdy mu Deapool řekne "Jednooký Willy (film "The Goonies :)) ) ..A titulkové scény? Nejlepší jaké kdy byli natočeny - opět zde někdo napsal, že hraničí s genealitou - a s tím jednoznačně souhlasím. Pět hvězd. ()

hrdygay 

všechny recenze uživatele

lepsie ako jednotka, v dvojke bolo zopar vaznych, emotivnych scen, aj akcne sceny boli lepsie, najlepsie postavy boli cable (josh brolin) a domino (zazie beetz), opat sa mi nepacili deadpoolove (ryan reynolds) trapne hlasky a narazky na ine filmy, kopol si aj do dc: na zaciatku filmu deadpool povedal vanesse (morena baccarin): "mas pravdu, bojoval som so zloduchom v plasti a zistil som, ze sa jeho mama taktiez volala martha“, cable sa opytal deadpoola: "co si zac?“ deadpool odpovedal: "som batman“, deadpool vravel cableovi: "si tak drsny, urcite ta nevydali v dc comics“, som sklamany, ze som nebrecal pri zaverecnych emotivnych scenach SPOILER: deadpool sa obetoval, aby zachranil russela, ci cable vyuzil svoj posledny pokus cestovat casom, aby zachranil deapoola namiesto navratu spat k svojej rodine KONIEC SPOILERU, viac emotivna mi prisla scena zo zaciatku filmu SPOILER: ked zomrela vanessa KONIEC SPOILERU, morena baccarin a zazie beetz su jebacky, velka skoda, ze sa morena baccarin neukazala naha ako v jednotke 7/10 ()

filip333 

všechny recenze uživatele

Po totálním nadšení z jedničky bylo těžké naplnit očekávání, ale přesto... Že mi to bude utíkat celkem pomalu, taxikář již není moc vtipný, proč se tolik cpal k X-manům, proč chtěl za každou cenu zachraňovat bagouna? 70% ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Přehnané, zbytečné, nudné. Vůbec mě to nevtáhlo do děje. Je to jenom směs akčních scén doplněných špatným vtipem a někdy ještě horším vtipem. Celek nefunguje. Trojku, čtyřku i další prequely rád vynechám. ()

notozjano 

všechny recenze uživatele

Mno, možná i o trochu lepší než jednička, ale myslím, že ta byla akčnější. Ve dvojce se spíše sází na vtip a děj a ono to i vychází, takže stojí za to zajít do kina a užít si tu atmosféru. Krom toho je začátek fakt dobrý a některé hlášky během filmu nemají chybu. Poslední třetina už má jisté mezery, ale pořád ještě se jedná o fajnovou zábavu. ()

Teron 

všechny recenze uživatele

Deadpool ubral hypertrapnosti z prvního dílu a posunul se aspoň k průměru. Jednoduše proto, že trapácké pasáže (nábor týmu a jeho likvidace) jsou vyváženy super kousky (cesta Štístka, zkrocení Firefist). Ve výsledku se tak tyhle extrémy anulujou navzájem a zůstane trochu moralizující těžce předvídatelná rutina. ()

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama