Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Recenze (999)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Druhý "Deadpool" mi sedl daleko více než ten první, ale i tak bych se bez jeho existence obešla. Kluk s ohněm efektní, ale je to spratek, depresivní scény jsou vlastně o ničem (viz konec), trojice doprovodných X-menů stojí za prd, Cable a Domino OK, vtipy trochu lepší než před dvěma lety a totéž efekty. Ale jak říkám... trojku už dělat nemusíte.;-) ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Říká se že dvakrát do stejné řeky nevkročíš - ale neříkejte to Deadpoolovi, nebo vám s efektní otočkou usekne hlavu a načůrá vám do krku. On do stejné řeky s chutí skočil, plave v ní jako delfín, a jde mu to líp než kdy dřív. Plus Thanos je tu lepší Thanos než v Avengers, mínus bohyně Morena Baccarin už tu není nahá a ani nemá strap-on. 9/10 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Táto druhá časť sa mi páčila podstatne viac ako tá prvá. Keď to takto pôjde ďalej, tak Deadpool sa zaradí na čelo mojich obľúbených marveloviek. Podobne vtipné ako povedzme Strážcovia galaxie, dokonca v tomto prípade by som tvrdil, že ma ten primitívny humor dokázal zabaviť ešte viac. Každá jedna situácia, každá jedna scéna je okomentovaná sprchou hlášok, ktoré mi neraz dokázali poriadne rozvlniť brucho. Ani si nepamätám kedy som sa tak nasmial. A k tomu pekná kamera, vizuálne efekty a celkom slušná akcia, ktorou sa tu tiež nešetrilo. Škoda toho záveru, tam už ten humor trochu zašiel do trápnosti. Ale inak veľká spokojnosť, silný nadpriemer. 85/100 ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Jakožto největší hororový expert zde na csfd musím hodnotit objektivně odpadem,, přesto že jsem film neviděl a vůbec filmům nerozumím. Důležité je dělat chytrýho a hodnotit odpadem velice povedené filmy.... Ale dost toho Psycha. ..Za mě povedený kousek který perfektně rozšiřuje a uceluje jedničku a dává nám nahlédnout do blízké budoucnosti x-force. A i přesto že nejsem fanoušek deadpoolova humoru jasných 78%. Zazie Beetz je ve své roli perfektní a díky ní se její postava stává pomaličku mým nejoblíbenějším X-menem, no jo, aby taky né.... když má někdo štěstí, kde kdo si ho hned oblíbí. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Postrach filmového plátna Deadpool do druhého pokračování vlétl s vervou, nebere si servítky, ohledy, nikoho nešetří a na palčivé otázky související s comicsovým universem odpovídá po svém a se stoickým klidem. Výměna režiséra je znát od prvních vteřin. David Leitch je naprosto jiná liga než jeho průměrný předchůdce. Celý film v podstatě nesleví ze své bujaré akčnosti, která atakuje parodické rozměry. Deadpool/Ryan Reynolds ani na okamžik nebere svoji misi vážně. Záhy přichází o lásku svého života, načež se do filmu daří propašovat nečekanou porci emocí. A celé se to moc nezastaví. Na scéně přistane voják z budoucnosti Joshe Brolina a početný tým X-Force. Vše protkáno nepřeberným množstvím narážek, hlášek, sebeparodie i výčitkami slabé scenáristické invence. Až Deadpool odpraví všechny comicsové hrdiny, pokud možno hlavně Avengers, dám mu plný počet. Pro mě je to důstojná rozlučka s comicsem, maximálně zhlédnu tak ještě jeden film svého druhu, už ale pak dál nic, co má latex, létá v povětří, je to neviditelné, uzvedne to domy, metá to kozelce a jiné úděsnosti, prostě si zakazuji comicsový svět. Tenhle film určitě řadím k tomu nejlepšímu, co jsem v dané oblasti viděl. Reynolds fakt jede až do zábavných potitulkových scén, skoro mu nikdo nestačí, režisérovy schopnosti přetékají akčností, stylovostí i kvalitním technickým vysoustruhováním. Takže výsledkem je nabušená jízda v mnohem větším stylu než jednička. Mohlo to být víc sexy, pokud jde o dámské obsazení. Morena Bacarrin je sice nic moc, ovšem to není nic proti ohyzdné Zazie Beetz. 9/10 ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Minimálně stejný nářez jako jednička. I druhý Deadpool je nekončící frenetická nálož bláznivých gagů, fórků, popkulturních narážek ("Každý správný film pro celou rodinu začíná brutální vraždou...") a drsné maniakální akce (řekl bych, že zhruba o třídu velkolepější než minule), kterou občas osvěží originální nápad (jízda vzhůru nohama). Emocionální rovina byla vzhledem k neurvalosti a nekonečnému (pubertálnímu) nihilismu dané látky celkem odvážný tah, naštěstí ale hladce s deadpoolovským konceptem splynula. Nové vedlejší postavy (Cable, Domino) výborné, některá camea vyloženě skvostná (Peter a Vanisher jsou neuvěřitelně kouzelní). Seskoková scéna je jedna z nejzábavnějších, jaké jsem letos viděl. A k tomu title song od Celine Dion (!) a zcela zásadní mezititulkové scény. Výborný sequel, výborná zábava. 80 % ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Dead-avokádo-pool nám dáva po druhýkrát poriadne do držky a je to viac menej rovnaká zábava ako po prvýkrát. Tentokrát to "do držky" ale myslím viac doslovne než slovne. Čiže pocit prekvapenia je už preč a je nahradený veľkorozpočtovou CGI zábavou. Nič proti, ale kúzlo jednotky pramenilo dosť z toho, že mala určitý indie nádych a že vtip spočíval aj v tom, že namiesto megascén prišlo nejaké to slovné zotretie a úplne to stačilo. Tu to už nestačí, aj keď sa hláškuje ešte viac. Tých skvelých hlášok je ale na stopáž (videl som predĺženú verziu) nejakých 10 a pri mnohých som mal dojem, že by som ich dokázal na pľace pri improvizácii vypointovať lepšie. V konečnom dôsledku ale spokojnosť, možno aj vďaka potitulkovej dlhšej sekvencii, ktorá bola vážne vtipná. 70%, komentár číslo 7000 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Mám poněkud rozporuplné pocity z tohoto rozporuplného filmu rozporuplných kvalit. Tvůrci se pokusili o velice těžký úkol. Chtěli být vtipní každou sekundu. Něco takového ovšem dokážu snad pouze já. Tudíž se kromě vydařených momentů nevyvarovali ani spoustě trapností. Největším omylem snímku byla ovšem Deadpoolova melancholická nálada, která trvala skoro třetinu stopáže. Málem jsem u ní spáchal sebevraždu, jak byl v ten moment film krajně nezajímavý. Úplně jsem si u toho nepohonil ohon, jako spousta mých přátel a známých. Solidní akční jednohubka. Bohužel nic víc. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Očekávání byla naplněna. Deadpool 2 je přesně takový, jak jsem si ho představoval. David Leitch svou práci zvládl na výbornou. Filmu dost pomohl větší rozpočet. Je to poznat jak na stopáži, akčních scénách nebo počtu mutantů. celá zápletka je jiná jak v 1. Čerstvý vítr do filmu vnáší nové postavy, a to hlavně Cable. V podání Joshe Brolina je vážně super. Film opět dost stojí na neustálých hláškách a fórech, kterých je plný. Člověk ani všechny nemá šanci vstřebat. Týkají se jak DC nebo Marvel filmů, tak i různých dalších filmových klasik. Pro fanoušky jako dělané. Příběh je taky docela zajímavý. S novými mutanty přichází mít možností a taky lepší bitky. Škoda, že Morena Baccarin tentokrát nedostala tolik prostoru. Je tam i dost odkazů na 1. Celkově se film dost povedl a já se budu těšit na pokračování. Ještě nemůžu opomenout soundtrack, který se sice k filmu brutálně nehodí, ale s tím už se tak nějak musí počítat. "Tak to děláme v matičce Rusi." :D Recenze ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Slabší než jednička. Celkem o dost. Rozhodně jsem se míň zasmála a taky mi to nepřišlo tak dobře vymyšlené. Na začátku ta lovestory a potom doják na konci, až moc klasické. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Kurevsky hláškující, krvavá, brutální jízda. Prostě DEADPOOL !!! Prostě MARVEL !!! (úvodní skladba Céline Dion - Ashes - parádní a nejlepší, úvodní 15ti minutovka, co jsem kdy viděl) ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Roztrhl se pytel s komiksovými hrdiny. Názor na Deadpoola jsem už psal u minulého dílu. Když to pominu, tak pro mě je to stejné jako jednička. Je to vtipné, akční. asi tak vše co to má mít, aby to oslovilo diváka. Mé top to určitě nebude, ale spokojený jsem byl. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Ok, Deadpool 2 jede na 130%. Příběh místy skřípe, ale jinak Reynolds ani tentokrát nic neponechal náhodě. Ten úvodní twist mi mírně zkřivil úsměv, protože je to klišé oblíbené u lenivých scénáristů. Příběh s malým klukem jak vystřiženým z Bad Santy mě taky úplně nedostal do kolen. ALE musím říct, že konec film tohle skoro všechno napravil a navíc se stal jednou z mých nejoblíbenějších titulkových sekvencí všech dob. Film je až po vrch narvaný vtipy, ze kterých jsem každé dvě minuty umírala. Dorůstající mini končetiny nikdy nebudou nevtipné. A to Vanisher cameo!!! Brolin je skvělá posila. Letos zažívá menší Brolinaissanci a já si to ohromně užívám. Reynolds je bůh (a Deadpool v jednom), který opět rozčeřil pro mě nudné superhero vody a já jen můžu říct "Prosím další!". A ještě jedna věc. Ta písnička Celine Dion je tak skvělá, že nevíte, jestli máte brečet dojetím nebo smíchy. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Konečně! Po dlouhých 27 letech se náš červený sráč konečně dočkal skutečně dobrého filmu! Není to jen čistý fanservis a marvelovský “kameňák”, kde se skvělý vtip v zápětí střídá s trapným, ale (ne)skutečný film s filmovou autenticitou, emocemi i chytrými (!) meta-vtipy, které jen tak nevyšumí do prázdna. Soundtrack je cool a se scénami je v symbióze. Občas se scény táhnou, ale jako komiks převedený na filmové plátno přizpůsobený nové době funguje výtečně. Počkejte na mezititulkové scény... P.S. Nechápu tvrzení, že dvojka je větší sázkou na jistotu. Jasně, první část mnohé překvapila svým pojetím, ale to je jediné, co od toho očekáváte? Dvojka podle mého má větší konzistenci a obecně dává věci víc do pořádku. Je v podstatě něco mezi jedničkou a klasickým filmem současného Marvel Universa, ale opravdu lidé od tohoto studia chtějí raději ten hype než vyváženost a smysl? ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Předem říkám, že jedničku mám opravdu rád, výborně mě bavila a kdykoliv si ji pustím znovu. Dvojka mě snad po všech stránkách zklamala. Zasmál jsem se čistě upřímně jen několikrát, ale nejednalo se o o výtlem jako v případě jedničky, bohužel vím jistě, že pokud to někdy uvidím podruhé, už se tomu nezasměju. Je to nesmírně ukecané, což mi vadilo, opravdu nevidim deadpoolovské to, jak Wade neustále jen o něčem povídá a odbočuje a na něco naráží a vrcholem toho všeho byla jeho úmorně předlouhá nekončící umírací scéna. Samozřejmě má to nějaké světlé okamžiky, převážně Cable mě opravdu bavil, zahrál to výborně a kradl si jistě veškerý prostor pro sebe, to ovšem jen do okamžiku, než se spojil s DP, pak už mě nebavil. Ovšem scéna jeho nástupu na scénu a akce ve vězení byla výborná, pro mě nejlepší část filmu. Velkou radost mi udělal Juggernaut a jeho souboj s Colossuem, takhle jsem si představoval nějak souboj Hulka s Hulkbusterem. Narážky na kdeco a eastereggy byly fajn, ale jen některé, více méně se větina z nich vytratila někam do tmy a nedali mi ani prostor pro smích nebo úsměv. Já vám nevim, prostě jednička byla super, ale tohle je jen to všechno, ale mnohem víc, což prostě působí tak nuceně a na škodu…dokonce jsem se někdy přistihl i zívat a hledět na hodinky. Nástřel X-force byl fajn no a Domino se mi líbila, sere pes, že je černá, její postava byla celkem dobrá a rozhodně tolik nenudila…..Takže tak nějak zklamání, na jednu dobrou scénku je několik nudných a nezajímavých a ani ne vtipných. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Deadpool 2" postavil očakávania vysoko. "Deadpool" bol najlepším Valentínskym filmom roku 2016. Z toho plynie, že pokračovanie musí byť rovnako dobré, alebo aj lepšie. Koniec koncov aj poster sľuboval, že to všetko bude väčšie. Osobne poviem, že druhý film chce povedať oveľa väčší príbeh a dať mu väčšie množstvo momentiek. A pravda je, že aj celkom fungujú a som s filmom spokojný. No nedajú sa nevidieť určité problémy, tak si ich poďme rozobrať. Kým prvý film mal humor, ktorý fungoval absolútne dokonale, tak tu som mal pocit, že bol viac orientovaný na fanúšikov Marvel a DC. Niektoré referencie môžu pochopiť aj ľudia, čo nepoznajú, no tí, čo nepoznajú moc komixové filmy môžu ostať miestami stratení. Takže treba najprv niečo naštudovať. A to potom nerobí film až tak vtipný, ako by mohol byť. Taktiež sú tu elementy v príbehu, ktoré už sme videli a boli spracované aj lepšie. Napríklad "Terminator 2: Judgement Day". Toľko k mojim mínusom, teraz sa pozrime na moje plusy. V prvom rade síce mohol byť humor lepší, ale to čo sa tu ponúka je super. A keď to nie sú len referencie, tak je to super. Efekty sú super a film opäť vynikajúco vyzerá. Sú tu skvelé postavy. Deadpool je opäť skvelý, Cable v podaní Josha Brolina je absolútne vynikajúci. Domino je jedna z najlepších postáv v celom filme a jej energia a hlášky ma bavia. Akčné scénky sú vynikajúce a fungujú. A musím povedať, že aj dialógy medzi Deadpoolom a Russelom fungujú vynikajúco. A tam je aj srdce filmu a musím povedať, že to oceňujem. Plus platí stále, že Reynolds a Baccarin majú vynikajúcu chémiu. Úplne to z nich srší. Skvelé. Hudba opäť vynikajúca a soundtrack by stál za to mať v kolekcii. Bez debaty. A prekvapivo ešte poviem, že nielen komické scénky fungujú, ale rovnako aj smutné momentky filmu fungujú. A sú veľmi zaslúžené a dobre spracované. Plus tie titulky... ako keby sme dali dokopy Deadpoola s Bondom. Nádhera. Takže ak chcete ísť na film do kina, určite choďte. Je viac než hodný vášho času a peňazí. Hodnotenie: A- ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Stejně zábavná jízda jako v případě jedničky. Možná v něčem i lepší, na druhou stránku až příliš sázka na jistotu, takže se to nakonec potká zase na stejné úrovni. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Sebeironie, sarkasmus, těžké hlášky znesvěcující a zlehšující vše svaté. Libové. Příběhová linie je opravdu to vedlejší. Stále se čeká jen na pingpong slov, který vytváří černočerný humor od začátku do konce. ()

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama