Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Recenze (999)

kaller 

všechny recenze uživatele

Deadpool ve své sólovce i napodruhé zabodoval. Tuhle silně nekorektní "one man show" napěchovanou hláškami a skvělými nápady si rozhodně nemůžete nechat ujít! ()

Doffy 

všechny recenze uživatele

Josh Brolin je zkrátka badass roku. Měl štěstí na záporáky se zajímavým důvodem proč dělají zrovna to, co dělají. Škoda jen, že neměl tolik prostoru jak jsem doufal. Deadpool opět září svým černým humorem. Dvojka je rozhodně vyrovnanější než jednička a vyladila to, co trochu drhlo v jedničce. Ale přesto jsem si jí užil tak nějak míň. Nebyl v tom ten drive co měl předchozí díl a celkově to bylo tak nějak slabší. Jako bych viděl nějakou odlehčenou verzi ochuzenou o to kouzlo, které jsem pocítil při sledování Deadpoola před dvěma roky. Podle těch ukázek a všeho toho okolo jsem čekal něco víc. ()

Seedar 

všechny recenze uživatele

Dějově o ničem asi tak jako každý čekal. Nicméně film naprosto splnil očekávání. Spousta vtipu, krve a dost scén které by děti vidět neměly. 9/10 ()

Corso23 odpad!

všechny recenze uživatele

2 hodiny nudy. Film nebyl ani trochu vtipnej. Uz jsme se s přítelem modlili, kdy to skončí.. Za cely film jsme se zasmáli snad jednou. Strašně suchý to bylo. Uplne o ničem. Tohle uz nikdy víc... ()

8SCARFace8 

všechny recenze uživatele

Romanca je hrozná v každom Marvel filme a tuto to nie je výnimka, nechápem prečo sa s tým vôbec musia babrať a brzdiť tak film, ktorého tempo dokým sa prvý krát nestretnúť Cable a Deadpool, je všade, len nie dobre. Potom sa to konečne začne hýbať lepším smerom, viac akcie, lepšie hlášky a aj humorné scény. A Cable bol pre mňa najlepší charakter filmu, škoda málo využitej Domino. Hlášky a humor fungovali u mňa len z polovice. Vtipy by mali byť rýchle, ale niektoré boli príliš naťahované a potom z nich humor už vyšumel a hovoril som si no nech už to konečne ide ďalej. Možno preto som mierne sklamaný, lebo od Deadpoola čakám síce hlúpu zábavu, ale aj tá by mala mať nejaký limit, či úroveň. S akciou som žiadny problém nemal, vyšší rozpočet je vidieť a tam si odviedol každý skvelú robotu. Obával som sa akurát 16+ ratingu, miesto 18+ ktorý mal originál, ale našťastie si tvorcovia žiadne servítky nebrali. ()

Jarda68 

všechny recenze uživatele

Povedenější než první díl. Dvojka je konečně opravdu,nenuceně vtipná,akce velice solidní,logicky navazující příběh je plný odkazů na kdeco,od X-Menů,přes Avengers až po Star Wars...Nové postavy dodávají do filmu svěží vítr a závěrečný twist zajímavě připravuje půdu pro pokračování. Jen škoda digitálního ohně....Dobrá práce...80% ()

maletrdelko 

všechny recenze uživatele

Ještě jsem nezažila, že by se mi u nějakého filmu líbila víc dvojka, než první díl. Tady tomu tak je. Smála jsem se prakticky nepřetržitě od samého začátku, do úplného konce. Co záběr, to záchvěv bránice. Některé situace prostě nevymyslíš a tady to jimi sršelo. Navíc skvěle natočeno. Odcházela jsem z kina neskutečně spokojena. 100% ()

Tom_17 

všechny recenze uživatele

Už to není romantický film, teď už je to rodinný film! Ještě lepší jak jednička, skvělá a vtipná podívaná, která si dělá srandu ze všeho na co si vzpomene - 5 ***** ()

IronSide 

všechny recenze uživatele

Jednička masakr... Dvojka naplnila mé očekávání od jedničky dvojnásobně... Je to super odlehčení té vážnější stránky Marvelovek… Nebojí se pořádně opřít ani do vesmíru od DC Comics, ale o to více si dělá srandu z postav Marvelu. Je to zkrátka nejen parodie na superhrdiny, ale i na film jako takový... Popírá to totiž veškeré filmářské zásady a to je to co na tomhle filmu tak baví.... Deadpool a jeho X-Force prostě zaváleli a letos bych to označil za nejlepší Marvelovku… Avengers mu dost šlapou na paty, ale Deadpool vyhrál svou ironií a nadsázkou a tím jak má vše totálně u p*dele a především změnou minulosti (Green Lanthern a X-Men ohledně své psotavy) =D ()

jizvoun 

všechny recenze uživatele

Nic extrémně vtipného jsem po jedničce nečekal a ani nedostal. Bylo pár momentů, kdy jsem se decentně zasmál, ale že bych se za břicho popadal, to ani náhodou. Většinu času mi přišlo, že autoři moc tlačí na pilu až takovým způsobem, že mi to přišlo trapné. ()

nedvva 

všechny recenze uživatele

Best family movie EVER a to bez diskuze, v životě jsem se v kině tolik nenasmál jako tady a drtivá většina kina byla stejného názoru. A ty potitulkovky to byl masakr. za mě 11/10 :-) ()

Motyuek 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že se u toho filmu nebudu nudit a byly zde šance, že se i zasměju. Jakmile ovšem Deadpoolova hlava na chvíli zmizela v oblaku bíleho prachu, měl jsem stoprocentní jistotu. Našlapana akce kořeněná humorem v nedostižné míře mi nedává jinou možnost než dát pět hvězd. Kromě vtípku samotných je tam tuna narážek prakticky na vše a je vidět, že Reynolds se opravdu nebojí ničeho. Musím říct, že jsem nevěřil, že se povede trumfnout jedničku, ale ano. Tento film řadím do opravdu vzácné skupiny v rámci celé světové kinematografie, kdy pokračování překonalo původní film. ()

WilliamMW 

všechny recenze uživatele

Hvezda za nápravu timeline. Hvězda za odčinění zrady vůči Kanadě. Hvězda za to, že konečně ve filmu někdo použil prvek pro cesty časem tak, jak to dává smysl. Hvězda za scénu umírání hodné akademie. Hvězda za to, že celý film byl o hovně, které se nakonec ani neodehrálo, leč přesto mi to vůbec nevadí. Za soundtrack. Za hlášky. Za provázanost. Za potírání rasizmu. Už je to pět? Aha. Vic. No, tak to by asi stačilo. ()

Martinko991 

všechny recenze uživatele

Bohužial na jednotku sa to pre mna jednoducho nechyta, vedel som čo možem od filmu už čakať a to som aj dostal aj keď humor sa mi v jednotke páčil o kúsok viac. Dvojka teda ničím neprekvapí sú tam scény na ktorých sa dá perfektne zabaviť, takisto Deadpoolove hlášky stoja niektoré zato, no dvojka nepriniesla skratka nič extra pre mna z čoho by som bol paf ako po jednotke. Aj keď scénka zoskoku "superhrdinov" stála fakt zato. ()

vladi3 

všechny recenze uživatele

Takze to reziroval ten motherfucker, co zabil Wickovi psa... a ze mu to islo od ruky.... pri subojoch pekne vidno stopu po Johnovi... zabavne ako rit a rychle ako sracka... super zabava! ()

KraLuban 

všechny recenze uživatele

Uuuuff, Mr. Dípí (slovy taxikáře Dopindera), co ti to udělali? Na Deadpoola 2 jsem se hrozně těšil, první díl byl prostě boží a pro mě jedna z nejlepších komiksovek vůbec. Ale bohužel právě pro to, co druhému dílu chybí...že se nebral vážně (tím nemyslím jen vtípky), byl odlehčený, hravý a politicky/rasově/naprosto nekorektní. DP2 má vlastně všechno...rozpočet je znát a triky jsou skvělé, vtípky jsou vymazlené, některé scény prostě výborné...ale vůbec to nefunguje jako celek. Prostě sled dobrých scén. Jo jinak rádoby filozofická linka (DP v zásvětí) a především ubulená linka (prvních dvacet minut) jsou úplně mimo. Celkově dobré, ale nic víc, spíš zklamání. Už jen jeden z mnoha filmů typu X-men, Avenger a kdovíjak se tyhle různý s.ačky jmenujou, ve svém padesátém pokračování. ()

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama