Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Recenze (999)

Vaisak 

všechny recenze uživatele

Ten začátek byl hroznej, ale potom se to hodne moc rozjelo takže potom jsem byl hodně moc spokojený Za mě 8/10 ()

frenkie 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu, který jsem ani nedokoukal(holt už dávno nejsem cílovka) mě tento díl přišel nějak zábavnější a konzistentnější. Ne, že by Reynolds šaškoval o něco méně, to určitě ne, ale mělo to tak nějak víc hlavu a patu. Vtipů a hlášek bylo požehnaně, občas i dost vtipných, jen sem tam bylo něco na hranici trapnosti(scéna s nožičkama ala Basic Instict). Nejvíce mě bavily narážky na herecké kolegy, tedy na ty, kteří ve filmu neučinkovali. Pokud by se i další díly nesly v tomto duchu mírně nekorektní zábavy, asi nebudu mít problém se ně podívat a pobavit se. Morena Baccarin pořád moc pěkná a Josh Brolin pořád charismatickej sympaťák. ()

Declen 

všechny recenze uživatele

Potěšila zbytečně nevyhoněná zápletka oproti prvnínu dílu, alespoň ta která se jela většinu filmu. Kupodivu i dvojka srší nápadama. Deadpoolův tým, nový typy mutací. ()

Ivuska71 

všechny recenze uživatele

Neskutečně hustý, fakt masakr. Prostě čučíš a nevěříš. Úplně se vymykající všemu, co jsem dosud viděla - a to je móc dobře. ()

Najnou 

všechny recenze uživatele

Mr. Pool sir je moje láska. Přes léto jsem na něj zaskočil do biografu třikrát a donutil mne také rozšířit poolmerch v naší domácnosti o rohožku a dvě trika (a kopec dalších hovadin). Takže asi tak. Jedinej problém tohohle filmu je to, že teď mladá večer neví, jestli se má touchovat u Rejnolce nebo Brolina. ()

Artin 

všechny recenze uživatele

1* za Moren Baccarin, jediného člověka při smyslech. Po Strážcích Galaxie a Kingsmanovi další smutný případ, kdy osvěžující formát prvního dílu je v následném pokračování k nekoukání zmrven. Nekonečné a nudné záběry na otylého vepře, podbízivé mnohokrát opakované gender hlášky, perverzně pojaté rozsekávání těl na úrovni Bolywoodu. Ztvárnění, možná pochopitelné u komorního artového filmu, zdá se mi u mainstreamové Marwelovky podivně dekadentní. ()

Elizabethx 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem lecos, přeci jen - je to Deadpool. Narozdíl od jiných superhrdinských filmů má výhodu toho, že používá prvky, které jsou nové, neotřelé, pestré. Porušování bariéri mezi pátnem a divákem, upozorňování na fakt, že je to film. Také narážky na jiné filmy o superhrdinech. Tohle se mi velmi líbilo. Trochu méně jsem ocenila romantické na srdíčko bouchající scény, které asi bohužel pro ukojení diváků zde být musí. Co mě překvapilo byli velmi naturalisticky zobrazené brutální scény stylem, jaký jsem dlouho nikde neviděla. Celkově bych film zařadila mezi ty lepší, rozhodně patří u mě na vrchol mezi superhrdinské filmy, které jsou bohužel často všechny vlastně o tom stejném. Zápletka je přeci jen trochu předvídatelná, ale co už. ()

martinh8 

všechny recenze uživatele

Vtipné, akční a zajímavé, ale furt je to stále moje nejmíň oblíbená FILMOVÁ postava Marvelu. Scény, kde je Colossus nemají chybu. Ryan Reynolds opět nezklamal. Je neskutečné, že i v "takovém" filmu můžeme najít jedno velké životní moudru: "Každé své rozhodnutí pořádně zvaž, protože to může být životní rozhodnutí." ()

hesonic 

všechny recenze uživatele

Dvojka pobavi jeste vice nez jednicka a jako jeden z mala filmu si z prehnane americke hyperkorektnosti dnesni doby nedela tezkou hlavu, spise opacne si z ni velice rozumne utahuje. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Tady je skutečně všechno větší. Dvojka se vším všudy. Tady už musím dát za pět, protože takový nářez se jen tak nevidí. Je to sprosté, je to kruté, je to blbé, nebere se to ani trochu vážně a nebere to vážně ani celý svět Marvelu, je to Deadpoll jako prase. Rozhodně je to především zábavné a jako parodie sebe sama to funguje snad ještě líp než plnohodnotné sci-fi drama s perfektním scénářem, což to taky kurvažeje. Jednotka X-Force mě dostala a finální scéna umírání hrdiny se zařadí do dějin jako nejdelší a nejdojemnější umírání všech dob. Pokud tomu odpustíte jistou debilitu a přehlédnete parodické ujeťárny, které shazují celý film i vesmír X-Menů, tak se jednoduše musíte nechat unést na vlně dokonale natočených akčních scén a brutálních gagů. Mám neodbytný pocit, že Deadpool 2 je jednoznačně nejlepší film ze série X-Men, a to kupodivu i přestože není o Rosomákovi. ()

MKV 

všechny recenze uživatele

Jako jedinou Marvelovku jsem Deadpoola nikdy nemusel, nevím, čím to je, nikdy mě nezaujal a tento pocit u mě stále přetrvává i po zhlédnutí druhého dílu. Přijde mi to jako průměrnej béčkovej akční biják, kterej ale rozhodně nemůže hrdě stát u ostatních filmů od Marvelu. Nevím, ale je to nejspíš tím, že nejsem u Marvelu na takovej formát filmu zvyklej (ten humor byl fakt děsnej) nebo jsem už vyrost z ohranejch hlášek, kterých je ve filmu na každém rohu snad 10. Dějová linie žádná, zápletka možná je, ale za mě skoro žádná. 3* jsou jen z toho, že ačkoliv mě film nebavil, stále je z produkce Marvelu a ten já vždycky hrozně rád :) ()

Sheevisnu 

všechny recenze uživatele

Najhlúpší film na motíve komiksu. Humor je nasilu, príbeh je idiopatický, mínus aj za premárnený potenciál, tak ako prvý diel, znova o ničom a ešte viac o ničom. Strážcovia Galaxie sú 100x lepší a vtipnejší. Preceňovanie tohto filmu - aspoň vidno aký vplyv má marketing na ľudí. Prvých 30 minút vyslovene odpad a posledných 30 minút vyslovene nuda na umretie. ()

michael99 

všechny recenze uživatele

Achjo :( Proč se tu musí potvrzovat moje teorie, že dvojka je vždycky horší... Proč z něho museli udělat toho kladného hrdinu ? Proč sakra ?! Abych recitoval jedničku tohle je Lovestory. Přítelkyně hlavního hrdiny umře, hlavní hrdina se dá na světlou stránky ke skupince, kterou vede plešatý, starý, nebeskou bránu vyhlížející děda. A ouha zápletka se našla, náš deadpool se přeorientoval z prvotřídní buchty na malého kluka, a by toho nebylo málo připojí se k němu tak 45 letý polorobotický šéf z budoucnosti, který nosí za opaskem malého medvídka... Ach bože čím jsem si to zasloužil. ()

minimar 

všechny recenze uživatele

Parádní bláznivina, člověk se hodně nasměje, super humor a dubstep :D Bylo to boží až na ten konec, který mi to krapet zkazil. I tak dávám 5 z 5 (y) ()

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama