Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Recenze (999)

Noosal 

všechny recenze uživatele

Neskutečně zábavný film, plný popkulturních narážek a důstojné pokračování. Cable a Domino byly naprosto skvělé postavy, škoda otravného Firefista který mi celý snímek trochu kazil.. Celkově má Deadpool 2 jen jednu chybu a to je až moc humorných scén ve kterých se divák bez opravdu velké znalosti filmů a komiksů někdy ztrácí. 80 ()

Vestor 

všechny recenze uživatele

Jednička mi přišla lepší. Tady bylo sice několik geniálně vtipných scének, ale jako celek to působilo nějak poslepovaně a nastavovaně. Trochu moc patosu o lásce, rodině a týmovosti. Druhý díl bohužel nasákl infantilním "X-men" faktorem, takže se tam motají tucty dalších mutantů. Bylo tam taky zbytečně nacpáno spousta odkazů na jiné filmy, místy to působilo spíš jako citování z encyklopedie. Nechápal jsem, proč si Deadpool sestavil celý tým mutantů jen proto, aby o 10 minut později 90 % z nich prakticky zaráz zemřelo a zůstala pouze rasově korektní černoška. Jako jednorázová letní zábava to nezklame, ale čekal jsem trochu víc. ()

eexDon 

všechny recenze uživatele

Für mich - 80%, - /méně erkové tvrdosti, ale zato zas více parodie, amerických vtipů, ne vždy zrovna skvělých, novej Pool nám trošku vyměkl, či co/, + /akce dobrá, lepší než v 1. dílu, postavy Cableho a Dominy docela dobrý, erkovej rating tvrdil muziku, ikdyž méně než minule/, hodnocení - slušný pokračování, trochu vyměklý, s lepší akcí, dobrým Brolinem a jedním tlustým puberťákem, celkem to šlo, už je to podruhý, není to taková bomba jako 1. Pool, ale celkem to jde na pokračování, ale jo, líbilo se ()

stret 

všechny recenze uživatele

Svieža a zábavná jednohubka, smerujúca až k vydarenej paródii. V rámci protimalomeštiackej kampani "nedám 5 hviezd lebo je to komédia" dávam plný počet. A prevažne zaslúžených. ()

atrrej 

všechny recenze uživatele

Nemal som od toho filmu veľké očakávania a tak nejako to aj dopadlo...Niekoľko scén bolo fakt vtipných a stáli za to. Celkovo to hodnotím ako neutrálnu oddychovku pri ktorej chcete len bezmyselne pozerať a občas sa zasmiať. Pokračovanie už podľa mňa nieje nutné lebo už pri tomto filme som mal pocit, že sa tvorcovia snažia byť na silu vtipno-sarkastický v každej scéne čo bolo veľakrát viac na škodu. ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejné dobré jako jednička,jen s trochu delším úvodem.Zbytek už ale šlape jak se patří a hláškuje se ostošest. ()

005 

všechny recenze uživatele

Pokud je ve filmu akce, tak to šlape parádně. Vtipných věcí je zde také dost. Jen se nesmí Deadpool zastavit a začít kecat. V tu chvíli je to nuda nuda nuda. A tak celkově 50%. ()

EYO EYO 

všechny recenze uživatele

Takže poviem jedno,riadna pop*čovka ,super paródia na rôzne filmy ,ktorá pobavila zo svojimi sympatickými hercami blaznivou akciou a za*jebanymi vtipmy ,určite lepšie ako jednotka už len pre to že sa tu objavilo viac hercov s super schopnosťami a väčším rozpočtom /100% ()

Beginek87 

všechny recenze uživatele

Je to Deadpool a to samo si říká o 5 hvězd. Teda nefungovalo to dohromady tak jako jednička, spíš to bylo poslepované do podoby nějakého příběhu. Seky tam byly dobré, komplet zas tak ne. Malej tlustej zmrd měl chcípnout a nic jiného. X force byly chvilku vtipní. Domino byla super, ale vůbec se do takového filmu nehodí. Nostalgie se tam také nehodí. ..... Ale kurva, je to Deadpool. Takže 5* a žádný dementní kecy ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

"Posranej Wolverine! Nejdříve se opičí tím, že natočí nepřístupný film... A pak ten chlupatej parchant zvedne laťku tím, že umře. Dement. Jenže víš co, Wolvíku? Já v tomhle filmu taky umřu." Sjetej Spider-Man je zpátky. Stručně řečeno je to pohodový film, kde je kontroverzní humor a nadupaná akce. Efekty jsou vymazlené a herecké výkony fenomenální. "Jsi tak drsnej. Určitě tě nevydali v DC Comics?" Josh Brolin jako Cable ukradl téměř celý film pro sebe. Byl velmi výrazný a to v každém záběru. "Co jsi zač ?" - "Jsem Batman!" Jinak se film nesmí brát moc vážně. Je to místy až parodie, která si utahuje z komiksových filmů či filmů všeobecně. "Jmenuji se Deadpool a jsem X-Men." - "V zácviku." Daleko lepší než díl první. Leitch natočil po Johnu Wickovi další pecku. - 100%. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Pro mě nudná parodie na komiksy a jiné filmy,vtipný hlášky mě moc nebavily,pár vyjímek bylo jinak jsem se moc nebavil,hlavní hrdina který se chce zabít a jeho kamarád x-menoví ohniví tlouštík.Do akčních scén sednul akorát J.Brolin. ()

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama