Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Recenze (999)

Gwaihir 

všechny recenze uživatele

Jestli se u prvního sektání s tímhle sarkastickým nesmrtelným moje hodnocení mohlo pohybovat kdekoli mezi průměrem a špičkou, podle aktuální nálady při sledování, to druhé mě tedy bohužel většinou míjelo poměrně slušným obloukem, na což tentokrát nezabral ani následný pokus v letním kině, takže to asi pouze mým rozpoložením nebude. Snad jen tu šťastnou superschopnost bych zvlášť ocenil. 50 % (Viděno také během noci příšer Filmového víkendu ČSFD 2018) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Asi je to film presne taky aky mal byt a ja uz evidentne nie som cielovka. Este jednotka sa mi celkom pacila. Deadpool mi v nej pripadal väcsinou vtipny. Tentokrat uz skôr otravny. Tie pubertalne vtipy mi uz liezli krkom. Behom filmu som sa zasmial asi 5x pri narazkach na ine filmy. Akcne sceny ma nebavili vôbec aj ked su R-kove a prehladne. Väcsinou to je vsetko strasne umele. Zapletka ma tentoraz vôbec nezaujala vratane zaporaka. Ked si odmyslim R-kovy rating, ktory aj tak nepôsobi skutocne drsne a trochu viac prestreleneho humoru, tak nevidim rozdiel medzi Deadpoolom a milionom dalsich sucasnych komixov. 3/10. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Dvojka pokračuje v tom istom duchu ako jednotka. Prevratné vyjadrenie, ja viem, ale tak to je. Len je teda menej vulgárna a pridala viac odkazov na filmový svet. Mňa osobne viac ale bavil pomer zvolený v jednotke. Pokračovanie je napriek tomu pomerne vydarené, stále dosť akčné a miestami vtipné. Zároveň bohužiaľ, v drtivej väčšine prípadov, plné nezaujímavých postáv. Hlavný rozdiel medzi DP 1 a 2 je v tom, že u prvého človek nevedel čo má čakať a dostal poctivú porciu sviežeho závanu do inak prepláštenkovaného komiksového sveta plného hrdinských nesobcov. U DP 2 dostávate len nášup. Nič viac, nič menej. Najlepším momentom bol určite zoskok padákom v rámci X-Force formácie. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"George Michael měl pravdu.. Už nikdy nebudu tancovat !! Kurva, vždyť on už je taky mrtvej !! Ještě že máme ještě Bowieho.." ;) David Leitch má spoustu nápadů a točí akční scény jako bůh, ovšem Deadpoolovi zkrátka k tomu být skutečně ozvláštňujícím prostě jen hláškovat k posrání nestačí.. Jinak ovšem tenhle antihrdina znovu platí za jednoznačně nejzábavnějšího komiksáka stříbrného plátna.. A ty mezititulkové scény ?? Absolutně geniální.. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Hláškující drsňácký sprosťák je zpět a s ním notná dávka vtipů, černého humoru a narážek, které ocení především filmový fanda nejen X-Menů. Povedeně originální. Lepší 4 hvězdy. 85% (viděl jsem: 1x cz) ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Nebyť hlášok, bolo by to za 40% - dejová linka je ešte debilnejšia než u väčšiny iných komiksov, no takto je to cool a vtipné a presne to tieto rozprávky pre dospelých potrebujú. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Podruhé to samé. Jen je toho víc. Je to často fakt hodně vtipné, výrazně akčnější, místy i dramatické. Nicméně je to především stále oddychová popcornová zábava, která určitě pobaví, ale kvůli fádnějšímu ději z hlavy asi i brzy vyšumí. ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem přesně to, co jsem dostat chtěl. A možná ještě o fous navíc, ale v zásadě: fakt jsem se bavil a opakovaně smál nahlas. Že je příběh jednoduchý a přímočarý jako horská dráha? Je. A? Ona je to horská dráha. A jako bonus: Nejlepší potitulkovky v dějinách potitulkovek... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pod pojmom ,,sequel,, si každý filmový znalec predstaví niečo, čo je v mnohých aspektov filmársky väčšie, ako to predchádzajúce. V tomto prípade, to ale nieje až tak. Ak by som mal porovnať množstvo akcie, kadenciu hlášok a už teraz kultových scén, bolo by to zrejme 1:1. U DEADPOOLa 2 som sa ale v kine bavil, ako už dávno nie ( naposledy u DEADPOOLa ) a chcem zo svojej strany potvrdiť, že to nieje filmársky väčšie, je to UMELECKY väčšie, ako prvý vstup tohto ´´hrdinu´´ na strieborné plátno. ()

El Pistolero 

všechny recenze uživatele

Pořád hodně slušná zábava a ani návštěva kina není vyhozenými penězi. Ale přesto, jednička je jednička; se stylovější akcí, větší porcí černého humoru i lepším příběhem. Tohle je prostě jenom v pohodě. ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

,,I use a device to slide through time. The longer I travel, the harder it is to control. I got two charges: One to get me here, one to get me home." Deadpool:[looks at the camera] ,,Well, that's just lazy writing." Lepší než jednička. Deadpool je vyloženým avatarem pop kulturních odkazů a narážek, který chrlí jeden povedený fór za druhým. Co na tom, že napětí z akčních scén je více méně minimální, Deadpool vždycky bude především o komedii, ve které vyloženě exceluje. A světe div se, i ten příběh je kvalitní, dokonce i zastiňuje některé X-men snímky, které byly povětšinou vždy na slušné úrovni. A palec nahoru Reynoldsovi za to, že si dokáže udělat prdel sám ze sebe, viz Green Lantern a Wolverin. Odkaz na Bradavice geniální! Průměrné 4* ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Deadpool je zpět, opět je to kvalitní akční oddechovka plná skvělejch hlášek, ale už ne takový wow jako první film. ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Jsem nadšen. Ryan Reynolds to dokázal podruhé a možná ještě lépe než-li napoprvé. Snímek který si dělá legraci naprosto ze všech a přitom není ani na vteřinu trapný. Spíš naopak. Nepamatuji si, kdy naposled jsem se v kině tak bavil. Ani chvíli jsem se nenudil. Vždyť to ani vlastně nešlo. Film je prošpikován tolika druhy filmu (od akční šílenosti až po romantický film), tolika kvalitních vtipů na úkor jiných filmů či sebe či čehokoliv (zejména parodie na Základní instinkt byla skvělá ale vlastně i strašná zároveň) a hlavně přestřelek alá John Wick (což s podivem není, když to režíruje jeden z jeho režisérů). Film má skvělého záporáka, který sice není klasickým záporákem (tím klasickým, jsem "záporák" a tím budu vždy), což je možná i lepší. Nové postavy nudné rozhodně nejsou a nesmrtelné naštěstí také ne. Všechny scény do sebe zapadají, nenudí a jsou opět bravurně doplněny skvělými písničkami. Ale také dokáží šokovat (a ne jen jednou), což se u Marvelu nestává. Snímek pobaví, zaujme, ale je to jen prostá zabava....70%. ()

kleopetra 

všechny recenze uživatele

Tak první díl byla povinnost. Byla jsem dávno fanoušek komiksového Deadpoola. Líbilo se mi to a tak. Ale dvojka. Tak jako jsem si u Avengers: Infinity wars říkala, "ať to nekončí", tak tady jsem si říkala: "TO JE PROSTĚ PORNOOOOOOOO". Ryan Reynolds je prostě Deadpool! Zatímco mezititulkové scény mě prostě dostaly, přeci jen mě u tohoto filmu něco zklamalo. Ne, nemyslím to, že by Cabel měl být vyšší nebo, že by Domino neměla být černoška, ale to, že chyběla potitulková scéna! :-D Prostě ten film žeru! ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem se trošku bál, že uberou na hláškách a bude to vyčpělejší. Naštěstí se zklamání nekonalo. Jednička je sice nahláškovanější, ale zde je více akce a lepší příběh. Film je asi i víc úchylnější, než jednička a krutě si bere na paškál nejeden kultovní vtip parodickými záběry. Vše je zde větší, jak našlapaná akce, tak i počet divných individuí, které vezme Deadpool do své X-force. Padouchů je zde několik a jsou pěkně načasovaní, co se týče jejich působení. Efekty jsou hodně krvavé a krví se zde nešetří. Mluva si taky servítky nebere a opět je to tvrdé Rko, na kterém nemají děti co dělat. Překvapilo mě, že film obsahuje i emoce. Já se u D2 královsky bavil a dávám 100% :) ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Jako jednička mi ještě sem tam přišla vtipná a dobře udělaná,ale tohle už je fakt přehnaný a to neustálé tlačení vtipu do sebemenší scény je fakt už moc.Jediné co mě fakt dost pobavilo byla scéna kdy Deadpoolovi rostli nohy :-).Jinak mi vadilo i to promrkávání na kameru a tím pádem nevíte kdy je filmbrány vážně a kdy ně.Takže za mě celkově 65% a tři hvězdy. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Seskok x-force me rozsekal na pul hodiny! :-D Zaver je pretazeny, zacatek trosku zdlouhavy, ale roli nekompromisni komixovky splnuje dvojka zase na 100%. I'm Batman... ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Neuměl jsem si vůbec představit, že by taková top bejkárna, jako je první Deadpool, šla ještě něčím překonat. A ono to fakt jde! Vše, co jsme viděli v jedničce, je zde snad ještě více umocněno, posunuto a vyhroceno, takže hranice nevkusného (nikoli však trapného) humoru jsou zase o kus posunuty. To stejný se dá říct o akci nebo gore scénách, který jsou občas fakt moc a rozhodně ne pro děcka. Jestli byla jednička taková přímočará a přehledná, tak dvojka je definitivně mnohem košatější jak dějově, tak na výpravu nebo na obsazení (X-force pohroma mě opravdu rozsekala :D). Co se týče humoru, tak některý věci prostě nevymyslíš a posílám dárkovej koš za to, že to vymysleli autoři. Není o čem, plnej céres! ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Dost dobrý film, který se v klidu vyrovná jedničce a překonává sequelový syndrom postihující většinu druhých dílů. Je tu všeho víc, ale všeho, co bylo na jedničce dobré. Já tu nevidím nic vyloženě špatného (ani tu první půlhodinku, jak si zde někteří stěžují - byla naprosto v pohodě), režie i scénář jsou na jedničku, přestože Deadpool scénáristy sám několikrát zkritizuje - nevěřte mu. David Leitch pak byl pro Deadpoola požehnáním nejen jako režisér, ale i tu akci řádně vylepšil. Všechny postavy, které se ve filmu objeví, byť jen na pár vteřin, předvedou něco, díky čemu si je budete pamatovat (ano, i Vanisher). Velkým plusem filmu jsou opět všechny možné narážky a parodie, zvlášť ta na úvod jedné Bondovky je opravdu vynikající, a taky camea (Vanisher a X-Meni!). Nejvíc mě však překvapilo, jak film dokázal být vážný (i smutný) a neuvěřitelně vtipný zároveň. 8/10 ()

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama