Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Recenze (999)

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Paráda. Rozhodně srovnatelné s jedničkou, ne-li lepší. Více humoru, více hlášek, více postav. Méně epických akčních scén, ale scéne kde skáčou z letadla to všechno dohnala. Bylo tam plno opakovanaých a recyklovaných joků z jedničky, ale u Deadpoola to prostě nevadí. SPOILERY: Fakt mi u filmu vadí, když si pohrávají s časem. Celkově ten film vlastně nemá váhu, když se nic z toho nestalo.. :D Všechno, co jsem myslela, že se stane v tomto filmu, se stane v příštím X-Force asi. Hodně lisí si myslí, že je Pete bez super schopností Pete Wisdom. Já osobně doufala, že se v tomhle filmu dozvíme, že Vanessa (CopyCat) bude Pete Wisdom, jelikož umí měnit podobu. Ale třeba jsem úplně vedle, jen by to asi dost lidí šokovalo. A Pete je prostě jenom Pete a Marvel se nás snaží pěkně zmást. No uvidíme v budoucnu. Rozhodně si na to skočím do kina ještě alespoň jednou, abych pochytila všechny ty joky a narážky, co mi unikly. A taky si všimnout všech cameí. Bratt Pitt určitě nebyl jediný EDIT: Nebyl. Matt Damon, Stan Lee a Alan Tudyk mi úplně unikli napoprvé :D 5* ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Nášup jak má být. Dvojka Deadpoola je sebejistější, akčnější a nápaditější byť opakuje chybky jedničky a přidává nějaké vlastní. Přesto je nebudete řešit protože se budete celé dvě hodiny bavit ve společnosti charismatických drsňáků. Narážky, humor a nekompromisní akce tu zkrátka hrají prim. Navíc, titulková/potitulková bonusová scéna aspiruje na nejlepší kousek tohoto ražení historie. Takhle se dělá fan service. [80%] ()

wikked 

všechny recenze uživatele

Funguje to líp než jednička, která musela trochu opatrněji vyšlapat cestičku. Vtipy a narážky jsou vtipnější, ubylo přehnané tlačení na pilu a křečovitá snaha za každou cenu hlásit. Stále by to chtělo někde trochu ubrat a někde naopak popustit uzdu úchylnostem, ale díky potitulkové scéně to z těch cca 3,5 na 4 vytáhnu. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Podle mě povedenější a celkově vyváženější než jednička. Reynolds je fakticky nadaný komediální herec, který se konečně na sto procent prosadil a našel se v něčem, v čem si ho budou všichni pamatovat. První díl mě docela bavil, ale těch různých rádoby vtipných momentů tam dali přespříliš, dvojka dokázala slušnou kadenci zábavných chvil, které ještě stály na hranici snesitelnosti. I když samozřejmě chápu, že v komiksech se s tím DP vůbec nepáře. Dvě nové postavy dokázaly ve srovnání s jedničkou přinést svěží vítr, Brolin si scény kradl pro sebe (pro něj je rok 2018 tím nejlepším, co ho v kariéře potká) a jednoznačně filmu prospěl, stejně tak Domino, jež po boku Deadpoola zazářila a všechen svůj čas ve středu dění využila naplno. Příběh vskutku tuctový, odveta proti grázlům za zabitou přítelkyni již tak trochu vyšla z módy, ale dá se to filmu odpustit. Soundtrack bych označil skoro až za výjimečný, pár scén se mi i díky němu usídlí na dost dlouhou dobu v hlavě. Akční vážné scény opět brutální, na druhou stranu zábava taktéž nezklamala. Potěšila přítomnost Juggernauta. Rozhodně doporučuji delší verzi s názvem Super Duper Cut, kde se objeví pár povedených scén navíc a i třeba bitkám je zde věnována delší stopáž. U potitulkových scén jsem se srdečně zasmál, ta scéna s odpravením toho špatného DP z Xmenů Origins je takovou třešničkou na dortu. Spokojenost. Za mě dávám 82 % ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Klasický sequel. Všeho více. Tentokrát jsem ale na tuto hru přistoupil a náramně si tuto zvrácenou zábavu plnou narážek na vše užil plnými doušky. 88% ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

edit 11.6. Asi jsem se splet, když jsem si myslel, že globálně bude Deadpool 2 už moc přes hranu a zůstane masově nepochopen na pět hvězd. Hodnocení je po měsíci neskutečně pěkný. /edit ____ [Budu se opakovat, ale Rhett Reese a Paul Wernick jsou oba géniové. Ryan taky.] ______ Proč sakra nikdo nezmiňuje úvodní titulky? Všichni mluví jen o závěrečných (byť odůvodněně), ale ony i ty úvodní jsou kurva dobrý. Pokud Deadpool před dvěma lety představil Deadpoola masovýmu publiku, pak Deadpool 2 představuje masovýmu publiku, jak vypadá takovej papírovej komiks s užvaněným žoldákem. Pokud jste v životě nečetli Deadpoola, je velká pravděpodobnost, že se vám Deadpool 2 líbit nebude. Využívá stejný narativních principů jako komiks, dělá si prdel z klišé, aby úplně stejné klišé vzápětí použil. Vyžívá se ve stejném typu meta vtipů, a přináší dětinsky naivní humor úplně stejně jako na papíře. Seká jeden džouk za druhým a to i přesto, že z každých pěti vtipů může masově fungovat jen jeden. Je vysoce pravděpodobné, že masově Deadpool 2 zůstane nepochopen (byť pravděpodobně masově pobaví!), ale pokud to bude mít za následek to, že se diváci po zhlédnutí odváží zavítat do Deadpoolova šílenství na papíře, je to jen a jen dobře. Lepší než jednička? Nope. Horší než jednička? Nope. Není to vlastně ani stejné jako jednička, a přitom to stejné je. Strašně blbě se to popisuje, ale pokud se v X-Men, X-Force a Marvelu obecně aspoň trochu divák pohybuje, je celkem možný, že vysvětlování je úplně zbytečný - Deadpool 2 je meta, naivní, dětinský, a přitom syrový, krutý, zahrabává očekávání, která ve vás úmyslně svými trailery vzbudil. [SPOILER!] A ano, objeví se Wolverine! Ačkoliv ne tak, jak by se mohlo zdát. Stejně jako Ryan Reynolds. Oh, a P.S. Vopravdu si ty komiksy někde sežeňte. Rhett Reese, Paul Wernick a Ryan Reynolds si připravili půdu na to, aby plně využili prolnutí filmovejch vesmírů, protože jestli se ve trojce neobjeví Smrt a Thanos, budu kurva nasranej. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Jednička byla při svém vydání něco... něco jedinečného. A dvojka je opět naprosto originální pecka plná narážek na nejrůznější filmy, situace a vůbec veškerou pop-kulturu. Pokračování je nabitější emocemi, nabitější akcí a pravděpodobně i nabitější nejrůznějším humorem. Parádní jízda s dějem - ano, pozor, DP2 obsahuje i promyšlenější děj! PS: Letos už studio mělo prachy na první X-Men ligu?! :D ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Líbila se vám jednička? Není co řešit. Nelíbila? Tak ruce, zadek a oči pryč. Dvojka je klasické pokračování a jak bylo psané již několikrát, co fungovalo je zde nastaveno a třeba akční scény jsou naprosto luxusní a o level výš. Dá se tedy říct že druhý DP by měl být lepší než jednička? Možná jo a možná ne. Je jasné, že moment překvapení je dávno fuč. Některé vtípky jsou už za hranou a některé zase divák neznalý pointy přejde a neví proč se půlka sálu směje, Jenže o tom DP je. Není pro všechny. Je pro ty, kteří ho ocení. Já tentokrát nedám plnej kotel, ale 85 procent a zatraceně silný 4 hvězdy to je jednoznačně. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

O něco přestřelenější, né vtipnější a o hodně víc brutální než první díl. Cable poměrně slušnej, ale Thanose mám asi radši :) Chyběl mi tu nějaký tuhý záporák a přitom spoiler alert: Juggernaut je dokonalej, ale nevyužitej. Killnuli Morenu Baccarin néééé!!!! Akce cool, dá se říct jako v prvním díle, možná její zde víc, ale není o tolik lepší. Destrukce prvního týmu X-force byla fakt moc! Ale když to sečtu a podtrhnu, tak se Deadpool 2 drží přesně v těch kolejích co má a to je dobře! Nejlepší hláška co mě dostala: Ty seš tak temnej. Nejsi z DC Universe :D Btw. Domino má fakt skvělou schopnost!!!!! ()

Baronne 

všechny recenze uživatele

Obrovský zklamání. Víc keců, míň srandy, a to prostě neni Deadpool. Jednička byla parádní, tam se člověk chlámal od začátku do konce, tady jsem se upřímně zasmál tak 3krát. Chválim Cableho, výborně udělanej a zahranej, Domino, osvěžující a vtipná postava, ale jinak to byla fakt tragédie. První půlku filmu jsem ještě tak nějak doufal a čekal na to, až se to rozjede, ale ono se to nerozjelo vůbec. Jo a na toho malýho ohnivýho buřta, co furt jenom neuvěřitelně otravně řve, snad brzo zapomenu. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Druhý Deadpool švindluje, kde se dá. Tváří se, že nese dojímavé poselství o lásce, přátelství a rodičovství, ale místo toho o těchto věcech jen tlachá - nudně, zdlouhavě a neupřímně. Chlubí se paletou barvitých postav jako Colossus, Cable, Domino, Russell, Negasonic nebo Peter, ale polovinu z nich využívá nedostatečně a tu druhou naopak zmateně a neefektivně. Dělá ramena, že přináší svěží vítr do zapšklého žánru, ale svoji zápletku ukradl hned z několika scífek včetně Loopera (to není spoiler, ale zápletka... navíc slušně odvoditelná z traileru). Nosí masku nekompromisní komedie, ale jeho humor postrádá v polovině případů šmrnc jedničky. Tu navíc z nějakého mně záhadného důvodu tento sequel vykrádá a hraje tak na naši nostalgii. A nostalgie k dva roky starému filmu je hovadina a zrada na fanoušcích. Akci má sice slušnou, ale po pár týdnech si nevybavíte jedinou skutečně cool bitku nebo naháněčku. Popkulturní odkazy hází na všechny strany, ale halda jich je tak namyšleně obskurních, že je chudák Fuka musel v překladu kompletně změnit, protože většině Čechů by absolutně nic neřekly. Navíc je tam hned několik nesmyslných scén aneb že je štěstí superschopnost vám sežeru s radostí, ale jak jste nekonzistentní se svým cestováním v čase, tak si mě nepřejte, ať už si hrajete na parodii, nebo ne... Jenže co naplat, Reynolds je jako Deadpool naprosto k zulíbání, Cablea vystihli filmaři na jedničku a těch málo chvil, které strávíme s Domino, dokáže téměř vynahradit, že se scénáristé dvakrát nepřetrhli. Humoru je ve filmu navíc takové množství, že si spíš zapamatujete náklaďák těch povedených, než dodávku jejich odfláknutých sourozenců. REMCENZE TUTO. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Tak tedy. Je to opravdu,po všech stránkách (vyjma použitých,či spíše zneužitých songů,ty byly fakt dementní,a slyšet otřesnou shit cover verzi mého milovaného songu od A-ha:Take on me na konci,to bylo pro mě,opravdové utrpení!),větší,nabušenější a (pro mě satanžel brutálně přehláškované,jako Avengers,sorry). Naštěstí! se ovšem stal zázrak jménem Cable v podání J.Brolina (jo,já vím,Thanos:) ,který si dle mého, kradl film v podstatě,pro sebe. Pokud bych to měl podat z mého pohledu,tak by to vypadalo asi nějak takto: Colossus 200%,Cable 300%,Domino 99%,N.T.W.100% a special quest star s velkým S,Xavierův nevlastní bráška aka Juggernaut 168%. Ještě nemůžu odolat,ale speciální hodnocení dostane od mě nejoriginálnější člen X-force v dějinách tohoto týmu,Peter ´nikdy nepodceňujte chlapa s knírem´ ,který si u mě vysloužil pěkných 100%. ne,fakt si nedělám prdel.:) I když mu dost šlape na paty,Vanisher v podání Brada Pitta,což mě osobně přivodilo pár pěkných záchvatů smíchu,hl.scény,kde nevíte (jako Deadpool),zda tam je či ne.:) Vůbec,scéna s verbováním členů do X-force,patří pro mě k vrcholům filmu,neboť je mi tento typ humoru blízký. Naopak,jsem s naprostou jistotou zjistil,že ´´humor´´,který dělá sám hl.protagonista,mi tedy moc nesedí. Já chápu,o co tvůrcům šlo,ale někdo by jim měl vysvětlit,že méně je někdy/vždy více. Zvláště bolestně,to vyniklo ve 2.pol.,která je pro mě o dost lepší,než 1. Z logických důvodů,páč já koukám na Deadpoola,ne kvůli hl.postavě (divný co?) ale vždy se těším na těch pár (doslova) X-menů+special quest stars,neb můj oblíbený obrněný rus Colossus,je v obou filmech,prostě famózní,i když ho na konci 2 naučil Wade mluvit sprostě.:) Také scény se suprově zachmuřeným Cablem,který po celou! dobu,nehnul ani brvou,a to ani když tam Deadpool předváděl občas fakt nechutné (pro mě) rádoby sexuálně ftypné kreace. Čímž tak ke škodě filmu,došlo k okamžité devalvaci hodnoty,jakékoli aspoň na pár sekund vážné scény. Jakoby se tvůrci báli,čehokoli,co by jen zavánělo nějakým psychologickým přesahem a za každou cenu to musí hned,nebo aspoň okamžitě,pokazit (občas) fórkem za každou cenu. Na druhou str.a aby nedošlo k mýlce,neb na svém hodnocení trvám,raději 2 Deadpooly a Logana,než 10 MCU filmů. To v každém př. U obou D.filmů,totiž mám pocit,že se nijak napodbízí,jsou šíleně sprosté,ironické,politicky a jinak,nekorektní (díky za to) a dospělé. A to je velmi účinný lék,proti těm uniformovaným DC a Marvel filmům,které se podbízí za každou cenu,jako ta děvka. Tak by to asi nějak řekl Wade. Ale sprostěji.:) Též jsem samoz.ocenil těch ´´pár´´ narážek na X universe (hl.prvky z X force,který je pro mě v comicsech osobně velmi důl.) P.p.s.doufám,že si tento krátký komentář,přečtete zpomaleně.:-D ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

jako vtipky dobry, ale opakovany vtip neni vtipem, navic to chce nějaké lepidlo - SCENAR, ktery ty vtipy dava smysluplně dohromady a bohužel ten děj je hroznej. Možná chyba, žejsme si to pouštěla doma, ale film jsem přerušovala tolikrát, že na víc jak 3* to nevidím. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Druhý Deadpool dává divákovi přesně to, co se líbilo na jedničce, akorát ve větším množství a rychlejší kadenci. Nabízí více postav, více zábavy, více odkazů na všemožné filmy, hudbu, komixy. Dostáváme větší a jistější akci, brutálnější vtípky. Bohužel se dostává na řadu i vážnější stránka a hlavně tu chybí ten wow efekt z prvního dílu. Nicméně i tak je druhý Deadpool asi tak stejně dobrý, možná i o chloupek lepší, než díl první, avšak patrně právě díky tomu wow efektu se tentokráte misky vah přikloní ke 4 hvězdám. ()

DH3Factor 

všechny recenze uživatele

Stín svého staršího a po všech stránkách originálního bratříčka to nepřekročilo, ale i tak jde o skvostné pokoukání plné nespoutané zvrhlosti a akce nastřelené stejně jako hulákající Jirka Kára. Claim "Všechno bude větší" v tomto případě platí beze zbytku. Reynolds a jeho parta otestovali na co divák slyší a do dvojky to nacpali vytočené na maximum. Pokud jste tak patálie tohoto červeného štramáka ocenili již poprvé, budete dvojku zbožňovat. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Všeho moc škodí a platí to i pro druhého Deadpoola. Takže více hluchých fórů z ranku "je to trapný jak noha, ale necháme to tam", více popkulturních odkazů a více šťouchání do vlastních tvůrčích řad. Poprvé to bylo fajn, podruhé už to trochu šustí papírem, naštěstí to dost vytahuje finální akce a bezvadný soundtrack. ()

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama