Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Recenze (999)

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

odpad Na to, že jsem se u jedničky docela bavil, tak dvojka u mě totálně propadla. X-Men nesleduji a ono se to s nimi teď hodně propojilo a vtípky pak u mě ztrácejí smysl. Nakonec jsem ani půlhodiny nevydržel, přesto si dovolím oznámkovat :-)) [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 3 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

applause 

všechny recenze uživatele

Teď o 4 dny později si moc nepamatuju, o čem film byl, ale děj tu není podstatný. Mě to teda příjemně překvapilo a zaujalo více než první díl. Ryan Reynolds opět nezklamal. Doporučuji. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

vcelku klasická dvojka,která je standardně větší a hrne to na diváka buldozerem,ale na rozdíl od jedničky nemá ten moment překvapení,což ale nutně není špatně protože se sází na jistotu a tady ta jistota je pevná a zábavná.Reynolds se ve své životní roli našel už v jedničce a tady prostě jen pokračuje tam kde přestal před dvěma roky.Hodně se tu sází na melodrama a rodinné hodnoty,popkulturní odkazy tečou proudem a hlášky se sází jak do novin v dobách jejich největší slávy.Jsou tu i slabší momenty,ale ty jsou vždycky zachráněny něčím extrémně povedeným (např nejleší seskok z letadla/vrtulníku ever).Plus jako třešnička na dortu je tu nejlepší marvelovská potitulková scéna...85% ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Dvojky to maj vždy nejhorší, hlavně když jednička zažila obrovské BUM a jak u diváků, tak kasovně zazářila. Deadpool 2 se s tím ale dobře popral. Nejslabším článkem je příběh, ten ze začátku mě vyděsil a s hlavou v dlaních jsem doufal, že se dívám omylem na jiný film. Naštěstí to rychle zmizelo, a i když nadále film obsahoval spoustu klišé a ohraných situacích, hlášky a brutální akce mi to vytěsnily z mysli. Je zapotřebí ale mít trochu přehled o filmech, hlavně o těch komiksových, pak vám Deadpoolovi hlášky nevyzní naprázdno do větru. Jop, opět jsem se nasmál, akce zaujala a ruka Davida Leitcha, který pracoval i na Johnu Wickovi, byla v tomto směru poznat. Už se ale pochopitelně nekoná wow moment, který jsem zažil u jedničky. Už mě DP neměl čím překvapit. Ale Cable byl super, Domino také a pár překvapivých cameo a událostí se našlo. Slušné pokračování – prostě to neberte vážně. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se stejně jako u prvního dílu ne-li více a (nejen) všem fanouškům Marvelu a Deadpoola tuto lahůdku doporučuji a hodnotím plným počtem. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tentokrát už za 5* ne. Sdílím podobný názory, že poprvý to bylo obrovský překvapení a něco, co jsem doposud ještě neviděl (a neslyšel). Dvojka se v mnohém opakovala, některý vtípky a hlášky byly skoro trapně zbytečný a zápletka se svojí přítelkyní to o to víc brzdila. Přišlo mi, že ani to kino už se tolik nesměje, když už tak se minimálně každej pousmál pro sebe, to určitě jo. Holt větší a extrémnější to nebylo, asi to ani nešlo udělat. I tak je to ale od Marvel a DC hrdinů parádní oddychovka. Hlavně to jeho lámání kostí a všelijaký přeříznutí končetin je speciální. Rád bych ho viděl ve filmu třeba s Avengers, ale už jenom kvůli ratingu se to nikdy nestane. Sám o sobě už toho nemá moc, co nabídnout. ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se, že se nevyrovná skvělému debutu, ale těch fórků je tam nepřeberně (od nejkratšího camea ever, přes tuny pop odkazů po zábavně brutální kousky). Funguje to a celé to navíc korunuje potitulková scéna. Těším se na trojku! ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak napokon len o trochu lepsie nez Dedpul 1. Ono hlavne Ryan Reynolds uz dolhodobo tapal a nemal ani vlastne cim prerazit - Hollywood je zidovsky komplet a ludia ako Reynolds to - ako nezid - ma tam potom tazke, ak chce slavu. Kazdopadne na mna to skor nefunguje nez funguje a skor neposobi nez posobi. A uz vobec ma to neohurilo, nemalo cim a ani dojem Dedpul 2 neurobil. Zadny dojem. Aj pre zasrany dzendr, ktory tam bol spomenuty a nejaky taky hnoj ze dzendrovo neutralna formacia X force. Mno - to ja keby bol vo filme taxi radsej dam ze inteligencne neutralna formacia vystupujuca pod skratkou DIS = debil indisponovany! Presne ako v jednicke, Reynolds miestami az kotkodakal, fakt sa to nedalo -hlavne v strede uz ani pocuvat. Sa cudujem doteraz masovemu prijatiu jednicky - oba Dedpuly su ale pre mna cirociry mainstream : 69 % ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je dost pecka! Za mě kousek výš než jednička a možná si už i na Ryana trochu zvykám. Příběh je oproti jedničce trochu záživnější a možná je i víc jakoby veselejší. A to mě právě asi zrovna víc bralo. Nicméně pokud jde o oba díly, jde o supr nářez, kterej baví a možná jen nezaujatý a tupce neoslní! 80% ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Deadpool se mi nelíbí z jedné jediné věci. A ta je, že částečně níčí to universum co Marvel buduje. Ale na druhou stranu vtipy jsou slušný, režie také ujde a příběh překvapivě dobrý, + je škoda, že nám tam Brad Pitt jen rychle problesknul a ani pořádně nezazářil. .. A i když jsem se bavil, jsem s těmi čtyřmi hvězdami na pochybách .... HODNOCENÍ: 70% (4*) ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Prima vtipná a neotřelá zábava. Film působí jako parodie, postavy se chovají bláznivě. A ten tlustý chlapec mě opravdu bavil. Mrzí mě jen, že jsem nepochytil mnoho cameo, tak snad příště. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Deadpool 2. je solidním pokračováním, které po vzoru dvojek je větší, dražší a humorně nadupanější. Pokud se vám první Deadpool líbil, bude se vám líbit i dvojka. Pokud jste odcházeli před lety z kina zklamáni, budete zklamáni i zde. Ryan Reynolds sází vtipy i sebekritiky jako kulomet Thompson smrtící kulky. Strefuje se přesně a nebojí se být sebekritický. Humoru je prostě až tolik, že jsem se ho přehltil. Odstatní dějová kostra přitom není nijak originální. Příběh stojí na klasických klišé, kdy zlý / dobrý Deadpool se snaží zastavit a napravit dítě z něhož má být v dospělosti pořádný arcipadouch. Prostě něco jako Looper z roku 2012, který je zde vykrádán. Co ale opravdu Deadpool oproti jedničce ztratil je ono kouzlo překvapení. Filmové události, u které nikdo nečekal, že se událostí stane. Nyní jde "jen" o pokračování úspěšného filmu naplňujícího to, co diváci očekávají. Žádný velký přesah či zapamatovatelné scény (tak jako v jedničce) se už nekonají. Zas taková škoda to ale není, protože i tak je Deadpool hodný svého jména a kvalitou nijak výrazně nepolevuje. Což je do budoucna věru optimistický závěr. Snad se dočkáme završení trilogie. 80% ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Jednička byla dostatečným důkazem pro studio, že podobný chléb má velkou šanci uspět, pokud se upeče s láskou. Reynolds proto dostal do party šikovného režiséra a pár doláčů navíc, a výsledkem je jízda nabitá akcí, hláškami, krví, odkazy a rodinnými hodnotami. Naprosto bránici trhající je X-Force zformovaná někde po půli filmu a celá její role ve filmu. A cameo v jejím rámci dodělá totálně. Vyzdvihnout musím i záporáka, který kvalitou i motivací předčí jakéhokoliv záporáka z Marvel filmů, které jsme doposud mohli vidět, samozřejmě s výjimkou Thanose. Brolin je borec a zde to opět ukazuje. Možná bych vytknul pár bitek, které nebyly moc přehledné (hlavně v úvodu), tady je měl ohlídat radši ten jeden z těch, kteří zabili Johnu Wickovi jeho psa a ne sekundární štáb. Ale to je asi jediná menší výtka. Bez otálení vystavuji plnou palbu a těším se na několik dalších zkouknutí. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Oslovilo mě to úplně stejně jako jednička, to znamená, že nijak. Až na pár docela povedených vtipů a skvělého soundtracku to bylo stejně nechutné a trapné jako jednička. Ryan Reynolds ale v roli Deadpoola odvádí skvělou práci a je na něm vidět, že si to vážně užívá, navíc přítomnost mého milovaného Joshe Brolina mě potěšila. Ale opravdová fanynka Deadpoola už asi nebudu nikdy. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem si jedničku velmi užil, tak jsem se ani nesnažil snižovat svá očekávání, a tentokrát se je tvůrcům dokonce povedlo naplnit, a to vrchovatě. Sice se všechny známé ingredience objevují pouze ve větším množství, ale stále se jedná o trefu do černého a absence momentu překvapení filmu nijak neubližuje. O to víc potěší, když sem tam probleskne originalita v podobě ztvárnění záporných rolí nebo se úspěšně představí vedlejší postavy, které chci určitě znovu vidět. Nevadil mi ani vážnější začátek a pomalejší rozjezd. Případný třetí díl by už ale nemusel být jen další porcí toho samého, i když bych si asi ani tak nestěžoval. (Brno, Velký Špalíček) ()

DA_NO 

všechny recenze uživatele

Jednička byla něco nového a velmi originálního. Tvůrci proto měli těžkou úlohu, jelikož udělat takový boom podruhé by vyžadovalo vymyslet něco úplně nového, to by ale zklamalo fanoušky prvního dílu, a tak zvolili cestu mnohem očekávanější - udělat první díl, akorát větší. A překvapivě to funguje, i když kopírování původního filmu je v některých momentech vážně znát (např. scéna s dorůstáním nohou nebo retrospektivní začátek). To se ale týká hlavně vtipů a struktury děje. Z pohledu děje a postav je to ale film úplně jiný. Na rozdíl od prvního má trochu emocí a postavy mají mnohem vykreslenější charakter. To způsobuje, že snímek nevnímáte pouze jako smršť povedených vtipů, ale i jako ucelený příběh, který má nějaký smysl a že si po odchodu z kina neřeknete, že to bylo vlastně úplně bez příběhu. Tento pocit je také umocněn tím, že film má propracované postavy. Staré postavy jako Colossus jsou probrané více do hloubky, i Deadpool jen nehláškuje a spousta jeho momentů se vám zaryje do paměti, ale hlavní jsou nové postavy. Domino zaujme už svými zvláštními (a velmi originálními) schopnostmi, Cable je už postava méně zajímavá, ale aspoň s dobrou backstory, X-Force je nejlepší superhrdinský tým všech dob, ale hlavně záporák je zajímavá postava (kolik dětských zaporáků existuje?) a druhý záporák svým účinkováním výrazně potěší. Pocit z nového Deadpoola je tedy výrazně lepší než z prvního, možná ale také kvůli tomu, že člověk ví co čekat. 86% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak jsem ještě jednou zkusil Deadpoola, a ty tři hvězdy nechám, ale krtickej budu asi víc. Příběh je dost pitomej, s tlustým kreténem, se spoustou x- meních postav, který jsou mimo mísu. Reynolds v prvním filmu exceluje ve všech možnejch směrech, tady ale pronáší doslova otravný kecy. Na druhou stranu, i v tomhle filmu je dost masakrálních scén, který celkem pobavěj. Ovšem ten nekonečnej konec, to už fakt bylo na posrání. Zbytečný opakování. 50%. ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

Podle mě se pod všema těma srandičkama, popkulturníma a komiksovýma odkazama trochu ztrácí samotný příběh. Navíc teskný začátek byl na mě chvilkama až moc nedeadpoolovský. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Nádherný rodinný film, v tom měl Wade pravdu. Bylo jasné, že dvojka bude jiná a byla jiná naprosto dokonalým a geniálním způsobem. Dvě hodiny srandy, akce i vážnosti (a teď ruku na srdce, Deadpool se super, když jede na vtipný vlně, ale třeba v komiksech jsem zjistila, že mě víc baví ta jeho vážnější část.) A nelze nezmínit pop kulturní odkazy. Těch tady bylo kopec, mnohem víc než v prvním díle, to jsem si užila. Plus nahláškováno na tři normální filmy. Já taky umřu. Jako Wolverine! Plus narovnání účtů Wada s Wadem (W:O) a Ryanam (GL) bylo naprosto dokonalé:D ()

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama